Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

KHL rietumos "Lokomotiv" panāk "Dynamo"

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

KHL rietumos "Lokomotiv" panāk "Dynamo"
Oļega Znaroka padotajiem Ņižņinovgorodā izdevās saglābt tikai punktu
Foto: dynamo.ru

Šovakar KHL čempionātā izspēlēti trīs mači Rietumu konferencē, pēc kuriem Maskavas "Dynamo" hokejistus, kas viesos "bullīšos" piekāpās "Torpoedo" (2:3), turnīra tabulā panāca "Lokomotiv", izbraukumā apspēlējot "Severstal" (5:1).

Nesenie līgas līderiem Maskavas "Dynamo" hokejisti Ņižņinovgorodā vārtus nespēja gūt gandrīz 40 minūtes, lai gan pirmajā trešdaļā divas reizes pēc kārtas spēlēja piecatā pret trim. Mājinieki cīnījās pašaizliedzīgi un savus vārtus nosargāja neskartus, bet vēl pēc kāda laika paši tika pie četrām minūtēm vairākuma – Leo Komarovs saņēma mazo sodu gan par sitienu ar nūju, gan par klupināšanu. Otrās trešdaļas sākumā rezultāts beidzot tika atklāts un to paveica "Torpedo" hokejisti. Trešdaļas vidū rezultāts kļuva jau 2:0 (abi vārti Raienam Veske), bet, lai sausā noslēgtu arī šo periodu, laukuma saimniekiem pietrūka 37 sekunžu – skaitlisko vairākuma perioda izskaņā realizēja Aleksejs Medvedevs.

Pēdējā perioda sākumā viesi nopelnīja noraidījumu, bet izturējuši mazākumā, drīz vien tika pie divu vīru pārsvara, taču atkal nekā - "Torpedo" atsitās trijatā un arī četratā. Mājinieki galveno uzmanību veltīja aizsardzībai, mēģinot veidot pretuzbrukumus, un pēc viena no tādiem tuvu hettrikam bija Veske. Tomēr trešdaļas vienīgos vārtus guva viesi. Tieši minūti līdz pamatlaika beigām, kad komanda jau spēlēja ar tukšiem vārtiem, precīzs metiens padevās Komarovam. Tiesnesis gan devās konsultēties ar videotiesnesi, kurš paziņoja, ka viss kārtībā – 2:2, papildlaiks. Piecas minūtes pagāja bez vārtu guvumiem, tāpēc sekoja metienu sērija, par kuras varoni kļuva Veske. Viņš precīzi meta divas reizes, palīdzot komandai tikt pie uzvaras 3:2 un diviem punktiem turnīra tabulā.

"Lokomotiv" un "Severstal" mačā Čeropovecā pēc pirmā perioda bija neizšķirts 1:1 – dzelzceļnieki rezultātu atklāja, tēraudlējēji spēja izlīdzināt. Periodu viesi noslēdza mazākumā, taču otrā sākumā, joprojām spēlējot četratā, prata izveidot rezultatīvu uzbrukumu un atkal tikt priekšā. Arī pēdējās trešdaļas sākumā minimāls pārsvars 2:1 bija "Lokomotiv". Mača liktenis tika izšķirts 43 sekundēs, kuru laikā viesi guva divus vārtus, 56. minūtē panākot 4:1. Vēl pēc divām minūtēm ripa arī piekto reizi atrada ceļu uz "Severstal" vārtiem - "Lokomotiv" uzvara 5:1.

Mitiščos vietējais "Atlant" mačā ar "Vityaz" pirmajā trešdaļā krietni biežāk apdraudēja sāncenšu vārtus, četras reizes spēlēja mazākumā, taču rezultātu atklāt nespēja. Otrā perioda sākumā savu vārdu beidzot teica pieredzējušais Sergejs Mozjakins, beidzot panākot 1:0 laukuma saimnieku labā. Pirmajās 20 minūtēs tas arī bija viss... Pēdējā trešdaļā astoņu minūšu laikā "Vityaz" hokejisti divas reizes spēlēja mazākumā, vienu reizi ripa pabija viņu vārtos, bet tiesneši vārtu guvumu neieskaitīja – vārtsargs bija palicis bez ķiveres. Galu galā, mača likteni tomēr izšķīra spēle vairākumā, kad 59.minūtē otros vārtus mača guva Mozjakins, izmantojot viena vīra pārsvaru. Mača izskaņā mājinieki "Vityaz" aizsardzību uzlauza arī trešo reizi, svinot uzvaru 3:0.

Izmantotie resursi:
khl.ru

  +1 [+] [-]

, 2010-12-27 20:59, pirms 13 gadiem
galvas ripos

     [+] [-]

, 2010-12-27 20:59, pirms 13 gadiem
Atlant ne pa jokam ieskrējušies. Trešā sausā uzvara pēc kārtas, bet šodien vārtos bija Kovaļs, nevis Baruļins.

     [+] [-]

, 2010-12-27 21:44, pirms 13 gadiem
Leo Komarovs saņēma mazo sodu gan par sitienu ar nūju, gan par klupināšanu.
paarkaapums aiztureetaa soda laikaa??

     [+] [-]

, 2010-12-27 21:55, pirms 13 gadiem
Znarokam un co pēdējā laikā galīgi vairs neiet kā gribētos.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja