Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Hārtlijs nosaukts starp KHL Zvaigžņu spēles treneriem

Emils Ozerinskis

Hārtlijs nosaukts starp KHL Zvaigžņu spēles treneriem
Bobs Hārtlijs. Foto: Omskas "Avangard"

Kontinentālā hokeja līga paziņojusi četrus trenerus, kuri vadīs Zvaigžņu spēles komandas 19.-20. janvāra nedēļas nogalē Kazaņā. Starp tiek iekļauts arī Latvijas izlases galvenais treneris Bobs Hārtlijs, kurš šosezon strādā ar Omskas "Avangard".

Par Zvaigžņu spēles komandu vadītājiem izvēlēti katras divīzijas labākie treneri. Šo godu saņēmis Sanktpēterburgas SKA treneris Iļja Vorobjovs, Maskavas CSKA vadītājs Igors Ņikitins, Kazaņas "AK Bars" galvenais treneris Zinetula Bilaļetdinovs, ka arī Omskas "Avangard" treneris Bobs Hārtlijs, kurš ir vienīgais ārzemnieks, starp izvēlētajiem speciālistiem.

Latvijas gada balvu sportā kā labākā komanda saņēma tieši Boba Hārtlija vadītā Latvijas vīriešu hokeja izlase. Tagad kanādiešu speciālists saņēmis atzinību arī darbā ar klubu, tiekot izvirzīts kā labākais treneris no Čeriševa divīzijas.

Boba Hārtlija komentārs: "Ielūgums uz Zvaigžņu spēli ir atzinība par visas komandas sniegumu kopumā. Esmu piedalījies līdzīgos notikumos gan NHL, gan AHL. Tas vienmēr ir jautri. Līgas labākajiem spēlētājiem ir iespēja parādīt savu talantu visā spožumā. Būt daļai no Zvaigžņu spēles ir liels pagodinājums, bet man par to ir jāpateicas savam treneru kolektīvam, klubam un spēlētājiem. Lepni pārstāvēšu Omskas "Avangard"."

Hārtlija trenētā "Avangard" vienība ar 43 spēlēs iegūtiem 59 punktiem ieņem otro pozīciju KHL Austrumu konferencē, atpaliekot tikai no Jekatarinburgas "Avtomobilist", kas Omskas vienību apsteidz par desmit punktiem.

Izmantotie resursi:
https://www.khl.ru/

     [+] [-]

, 2018-12-26 15:10, pirms 5 gadiem
Kur ta Čičiks ?

  +3 [+] [-]

, 2018-12-26 15:13, pirms 5 gadiem
Visa trenēšana izpaudīsies kā stāvēšana aiz borta, ik pa laikam izspļaujot nais džab!

     [+] [-]

, 2018-12-26 16:22, pirms 5 gadiem
Avto pašlaik ņem priekšā Bobu...

  +1 [+] [-]

, 2018-12-26 17:14, pirms 5 gadiem
Namejs protestē, viņš liktu Starkovu.