Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Aizsargs ar hat-trick un Znaroka vārtsargs: KHL nosauc nedēļas labākos

Agris Suveizda

Aizsargs ar hat-trick un Znaroka vārtsargs: KHL nosauc nedēļas labākos
Jūliuss Hudāčeks. Foto: Jurijs Kuzmins/KHL.ru

Kontinentālā hokeja līga paziņojusi aizvadītās nedēļas četrus labākos spēlētājus. Starp viņiem ir divi čehi un divi Habarovskas "Amur" pārstāvji.

Par labāko vārtsargu tika atzīts 32 gadus vecais čehs Jūliuss Hudāčeks, kurš palīdzēja Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētajam Maskavas "Spartak" trīs spēlēs izcīnīt divas uzvaras, ieskaitot 4:1 pār Sanktpēterburgas SKA, un sakrāt piecus punktus, Jaroslavļas "Lokomotiv" zaudējot tikai bullīšos (0:1). Hudāčeks kopumā atvairīja 98 no 100 metieniem un ielaida vidēji 0,65 ripas.

Par labāko aizsargu kļuva Hudāčeka tautietis Mihals Jordāns, kurš pret Kazaņas "Ak Bars" (7:1) izcēlās ar hat-trick. Bijušais Karolīnas "Hurricanes" aizsargs četros mačos palīdzēja svinēt divas uzvaras un nopelnīja četrus (3+1) punktus un pozitīvu lietderību +1.

Labākā uzbrucēja gods tika Jordāna komandas biedram Vladimiram Butuzovam, kurš visās četrās spēlēs tika pie vismaz punkta un kopumā atzīmējās ar septiņiem (4+3) punktiem un pozitīvu lietderību +5. Par labāko jauno spēlētāju nosaukts Gunāra Skvorcova komandas biedrs Aleksejs Toropčenko, kuru Pekinas "Kunlun Red Star" īrē no AHL. 21 gadu vecais uzbrucējs trīs spēlēs guva divus vārtus un tika pie pozitīvas lietderības +2.

Izmantotie resursi:
https://www.khl.ru/news/2020/10/26/...