Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Sējējs: ''Ir lielas pretenzijas pret uzbrucējiem''

Krišs Upenieks

Sējējs: ''Ir lielas pretenzijas pret uzbrucējiem''
Normunds Sējējs
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Rīgas ''Dinamo'' galvenais treneris Normunds Sējējs pēc spēles (0:2) pret Nižņijnovgorodas ''Torpedo'' atklāja, ka šobrīd hokejistiem pietrūkst rakstura uzbrukumā, bet Pēteris Skudra priecējās par savas vienības disciplīnu visa mača garumā.

Normunds Sējējs, Rīgas ''Dinamo'' galvenais treneris: ''Laba spēle, bet ir jāgūst vārti. Bez gūtiem vārtiem nav iespējams uzvarēt. Īpašu pretenziju pret komandas sniegumu nav, bet ir lielas pretenzijas pret uzbrucējiem. Ir jālien uz vārtiem, jārāda raksturs. Skaidrs, ka pretinieks tur negrib laist, bet - kā citādāk?''

Pēteris Skudra, Nižņijnovgorodas ''Torpedo'' galvenais treneris: ''Ļoti sarežģīta pirmā sezonas spēle, bija jūtams uztraukums. Plus spēles ritms bija tāds, kāda sagatavošanās posmā nebija. Labi, ka pēc pirmā perioda spējām veikt izmaiņas. Pielikām ātrumā, agresivitātē. Labi, ka guvām vārtus. Nebija viegla spēle, bet disciplīna bija augstākajā līmenī, tāpēc arī uzvarējām. Tāpat īstajā brīdī spējām realizēt vairākumu, tāpēc bija nedaudz vieglāk galotnē. Runājot par spēli, mums vienkārši jābūt labākiem. Ir pie kā strādāt un par ko parunāt ar puišiem.''

Tims Sestito, Rīgas ''Dinamo'' uzbrucējs: ''Šodien aizvadījām labāku spēli nekā iepriekšējo. Bet mums jābūt vēl uzmanīgākiem, šis pāris kļūdas, ko pieļaujam ir liktenīgas. Jābūt precīzākiem uzbrukumā. Reizēm, kad mums bija ļoti laba iespēja, viņu vārtsargs nospēlēja līmenī. Šis ir nomācoši. Ir jāgūst vārti, lai gūtu pārliecību. Šodien mums nebija tik daudz iespēju vairākumā. To iespēju, kas bija, mēs nepratām izmantot – vairākumā nospēlējām ļoti slikti. Pret “Spartak” jāizliek sevi visu un jāgūst vārti. Mēs visos mačos esam atsitušies. Jāgūst vārtus pirmajiem.

Tims arī komentēja kautiņu pret Kārteru Eštonu: ''Viņš gribēja kauties, bet sākumā atteicos un viņš iesita Šagam. Tā kā šī nebija mana labākā spēle, nodomāju, ka ir jācenšas sevi pierādīt, un sapurināt komandu. Viņš nebija ērtākais pretinieks, nedaudz augumā garāks un gāja grūti. Bet tāds ir hokejs.''

Nākamo spēli KHL regulārajā sezonā Rīgas klubs aizvadīs 27. augustā viesos pret ''Spartak''. Mača sākums pulksten 17:00.

Izmantotie resursi:
Sestito: Jāgūst vārtus pirmajiem - Hokeja kluba...
Стартовали с победы! » ХК Торпедо Нижний...

1 2 61 komentārs

  +2 [+] [-]

, 2016-08-26 09:25, pirms 8 gadiem
Sarauj, puikas! Bus jau labi!

  +1 [+] [-]

, 2016-08-26 09:30, pirms 8 gadiem
Olimpiādē šķēpmetēji neizšauj. Pretenzijas pret RD uzbrucējiem jau kuro sezonu. Šķiet, ka LV sportistiem nepieciešams nopietns psihologu atbalsts...

 +14 [+] [-]

, 2016-08-26 09:44, pirms 8 gadiem
Labrīt, Sējēja kungs! Lielākā daļa no uzbrucējiem pēdējo sezonu laikā ir iebakstījuši pāris ripas, un tam nevajadzētu būt nekādam jaunumam trenerim/GM, kurš ir bijis kopā ar komandu lielāko daļu no šīm sezonām..
Uz ko mēs ceram šajā sezonā ar šādu sastāvu - varbūt labāk tomēr dot iespējas tiem, kuri vēlas sevi pierādīt? (Lai gan grūti jau spriest - neesmu komandas ģērbtuvēs, tāpēc var jau būt, ka arī jaunajiem acis nedeg..)

  -1 [+] [-]

, 2016-08-26 09:44, pirms 8 gadiem
Gaidām pirmos punktus tabulaa ...

  +8 [+] [-]

, 2016-08-26 09:46, pirms 8 gadiem
Ar diegiem nav aršana!

  +2 [+] [-]

, 2016-08-26 09:52, pirms 8 gadiem
Sezonā aizvadītas divas spēles, un jau ir problēmas...
Turies, Juri!

  +8 [+] [-]

, 2016-08-26 09:55, pirms 8 gadiem
Prieks, ka Sejkam pašam pret sevi nekad nav nekādu pretenziju.

  +2 [+] [-]

, 2016-08-26 09:59, pirms 8 gadiem
Bet ko tur var gribēt, tur taču lielākajai daļai 5 vārti sezonā ir maksimums, īpaši latviešu uzbrucējiem.

  +4 [+] [-]

, 2016-08-26 09:59, pirms 8 gadiem
Toto liec uz RD zāģi un gandrīz vienmēr būsi uzminējis

  +4 [+] [-]

, 2016-08-26 10:00, pirms 8 gadiem
smailiite rakstīja: Labrīt, Sējēja kungs! Lielākā daļa no uzbrucējiem pēdējo sezonu laikā ir iebakstījuši pāris ripas, un tam nevajadzētu būt nekādam jaunumam trenerim/GM, kurš ir bijis kopā ar komandu lielāko daļu no šīm sezonām..
Uz ko mēs ceram šajā sezonā ar šādu sastāvu - varbūt labāk tomēr dot iespējas tiem, kuri vēlas sevi pierādīt? (Lai gan grūti jau spriest - neesmu komandas ģērbtuvēs, tāpēc var jau būt, ka arī jaunajiem acis nedeg..)
Nez, kuri ir tie jaunie, ar kuriem būtu rezultativitāte debesīs? Varētu padomāt, ka HK Rīga visus sit lupatās ar vidēji pieciem goliem spēlē??? Tak nav ko tukši muldēt, ja nav nekādas nojausmas, par ko runa ir!

  +2 [+] [-]

, 2016-08-26 10:06, pirms 8 gadiem
Pret galveno treneri nav pretenzijas???

     [+] [-]

, 2016-08-26 10:09, pirms 8 gadiem
Bet sestdien pret Spartak Dinamo gūs pirmo uzvaru!!!

  +2 [+] [-]

, 2016-08-26 10:16, pirms 8 gadiem
Labaāk treneri būtu atradis nevis pļūtījis par uzbrucējiem. PP un PK ir tikai un vienīgi uz trenera sirdsapziņas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +10 [+] [-]

, 2016-08-26 10:38, pirms 8 gadiem
Tas, ko redzu es:
1) Maiņas ir pilnīgi pakaļā, Lielākā daļa RD uzbrucēji nav lielmeistari metot/gūstot vārtus. Var jau spiest uz bakstītājiem/cīnītājiem, bet līderi, kuri sevi ir pierādījuši iepriekšējo sezonu laikā, ir jāizmanto! Meija - nekad nav bijis punktu mašīna, spēles veidotājs, ar nodurtu galvu, šad tad var izbraukt cauri aizsardzībai un tikt līdz metienam, bet NEVEIDOS viņš spēli, tāpat kā Bičevskis/Pavlovs.. Nu nevar uzbrucējam, kurš pēdējās sezonas ir bijis viennozīmīgs līderis likt spēlēt 3.maiņā, kopā ar tik nekvalitatīviem klavieru nesējiem. Jāsaprot, ka punktu daudzums ir atkarīgs no maiņas kopējā snieguma.. Jebkurš uzbrucējs būs mazāk rezultatīvs komandā, kura gūst maz vārtu, tas ir loģiski, bet pat šādos apstākļos Indrašis, vienmēr, ir bijis līmenī. 28-34 punkti komandā, kura pati pa sevi negūst daudz punktus ir atzīstams rādītājs! Līdz ar to, kāpēc mūsu TOP uzbrucējs tiek marinēts trešajā maiņā, kopā ar 3/4, vai pat bieži vien līmeni neatbilstošiem uzbrucējiem? Nu tak būvē komandu ap šādu spēlētāju, kurš ir rezultatīvs. Nav jācer uz brīnumu, ka Sesito, Gilis, kuri nekad nav bijuši super rezultatīvi čaļi, tagad rādīs brīnumus tik ļoti izslavētajā līmenī - KHL, kurš patiesībā nav slikts līmenis. Šugs vēl izskatās cerīgs tips, bet Gilis un Sesito, vismaz abi nevar veidot pirmo maiņu. Tāpat ir ar Ščastļiviju, kurš, kā acīm redzams nevelk starp Miķeli un Lauri, kuriem, nezinu, ar motivāciju, vai ar ko ir problēmas, jo skaidri redzams, ka to spēle ir gājusi uz leju, taču ar visu to, Dārziņš ir bijis gana rezultatīvs (28 punkti) ir ARĪ labs rādītājs, komandā, kura negūst daudz vārtus. Nu jopcik, tak komandas menedžēšana jau ir pilnīgā auzā. Jebkura komanda tiek būvēta ap līderiem, nu kam ir jāmaksā (noteikti ka virs minimālās KHL algas) nauda Toluzakovam un vēl pāris kadriem, neminot vārdā, ja no viņiem rezultātu ir gaidīt tikpat stulbi, kā no cūkas pienu. Tak labāk to naudu izmantot lietderīgi, apbūvējot komandu ap trīs labākajiem latviešu uzbrucējiem, kas ir komandā - Indraši, Dārziņu un Rēdlihu. M. Tak neticu, ka tādam Kuldam, Razgalim un vēl dažam tiek maksāts virs minimālās KHL algas. Tad nu lūk, čekeru pietiek - Pavlovs, Meija, Skvorcovs, Saulietis un Bičevskis. Tāpat jaunie kadri pietiek, kuri var spēlēt- Jeļisejevs, Kulda, Razgals.. Man jau sanāk 2 maiņas un divi, kuri sastāda konkurenci. Tad, lūdzu, kādēl ap Indraši, kurš ir super rezultatīvs šādā komandā, tāpat Dārziņš, Miķelis, kuri vismaz DR velk līmeni, kāpēc viņiem netiek piemeklēti uzbrucēji, lai būtu rezultāts? Vot to es nesaprotu. Ja vienu Šagu var atrast, tad var atrast vēl divus (centrus), kuri iestātos starp viņiem un tad varētu gaidīt rezultātu, jo vajag reāli 3 uzbrucējus/ārzemniekus. 2 normālus centrus un vienu kresajā malā, nevis meklēt laimi spēlētājos, kuri NEKAD nav spējuši būt rezultatīvi un līderi - Indraši likt trešajā maiņā.

  +3 [+] [-]

, 2016-08-26 10:42, pirms 8 gadiem
Rutkutēvs rakstīja: Nez, kuri ir tie jaunie, ar kuriem būtu rezultativitāte debesīs? Varētu padomāt, ka HK Rīga visus sit lupatās ar vidēji pieciem goliem spēlē??? Tak nav ko tukši muldēt, ja nav nekādas nojausmas, par ko runa ir!
Pirms bārsties ar apvainojumiem par tukšu muldēšanu, iesaku padarbināt arī savu pelēko vielu!
Jau n-tās sezonas Dinamo sastāvā ir vienas un tās pašas sejas bez jebkādām progresa pazīmēm. Attīstību veicina iziešana no komforta zonas jeb sauksim tās par izmaiņām. Ja Dinamo atevišķi kadri met pāris ripas sezonā un zin, ka tāpat tiks sastāvā, tad ko tur daudz plēsties, lai iemestu 10 ripas? Jā, piekrītu, ka spilgtu jauniešu, kas veidotu spēli nav. Bet Dinamo jau ir nodzīvojies tik tālu, ka pat šādu jauniešu iekļaušana sastāvā uzbrukumu īpaši nebojātu, jo nav jau ko bojāt. Toties konkurence un jaunu seju pārādīšanās, kā arī dažu mūžīgi perspektīvo nosēdināšanas varbūt liktu tomēr pacensties + pastāv iespēja, ka kāds no jaunajiem tomēr izšauj. Bet te jau jāskatās arī kā tie jaunieši tiek iekļauti sastāvā - tādu Razgalu nav jēgas likt 4.maiņā ar uzdevumu noturēt aizsardzību, jo viņš manuprāt ir pirmo maiņu spēlētājs un šaubos vai viņa pienesums būtu sliktāks par Meiju, Skvorcovu un citiem čekeriem (visu cieņu, ka tikuši arī līdz šādam līmenim) vai bez motivācijas slidojošajiem Dārziņu un Rēdlihu.
Ja konkrēti gribi dzirdēt vārdus - Dinamo pieteikumā ir Kulda, Razgals, Galoha, Jeļisējevs, Zīle, kas piem., vakar, nebija pamata virknējumos..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2016-08-26 11:15, pirms 8 gadiem
Man jau pēdējos gadus ir lielas pretenzijas par to, kā un priekš kā tiek komplektēts Dinamo sastāvs. Vienkārši komanda, komandas dēļ ar olimpisko saukli: "Galvenais ir piedalīties!"

  -1 [+] [-]

, 2016-08-26 11:29, pirms 8 gadiem
DR uzbrucēji spēlē stabili. Ik pēc 4 spēlēm punkts kā bankā. Zinātāji saka, ka dažkārt novērojams arī cīņas spars.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-08-26 11:33, pirms 8 gadiem
HMB-PLOVSUZEESTS rakstīja: Vislabak man patik uzvaru seerija - viena uzvara pec kartas
Spartakam skatos koeficients 2.1 uz tīro vinni. Nez, varbūt uz katru spēli gāzt konstantu summu, sezonas galā plusā tač jāpaliek.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2016-08-26 11:36, pirms 8 gadiem
zata rakstīja: Tas, ko redzu es:
1) Maiņas ir pilnīgi pakaļā, Lielākā daļa RD uzbrucēji nav lielmeistari metot/gūstot vārtus. Var jau spiest uz bakstītājiem/cīnītājiem, bet līderi, kuri sevi ir pierādījuši iepriekšējo sezonu laikā, ir jāizmanto! Meija - nekad nav bijis punktu mašīna, spēles veidotājs, ar nodurtu galvu, šad tad var izbraukt cauri aizsardzībai un tikt līdz metienam, bet NEVEIDOS viņš spēli, tāpat kā Bičevskis/Pavlovs.. Nu nevar uzbrucējam, kurš pēdējās sezonas ir bijis viennozīmīgs līderis likt spēlēt 3.maiņā, kopā ar tik nekvalitatīviem klavieru nesējiem. Jāsaprot, ka punktu daudzums ir atkarīgs no maiņas kopējā snieguma.. Jebkurš uzbrucējs būs mazāk rezultatīvs komandā, kura gūst maz vārtu, tas ir loģiski, bet pat šādos apstākļos Indrašis, vienmēr, ir bijis līmenī. 28-34 punkti komandā, kura pati pa sevi negūst daudz punktus ir atzīstams rādītājs! Līdz ar to, kāpēc mūsu TOP uzbrucējs tiek marinēts trešajā maiņā, kopā ar 3/4, vai pat bieži vien līmeni neatbilstošiem uzbrucējiem? Nu tak būvē komandu ap šādu spēlētāju, kurš ir rezultatīvs. Nav jācer uz brīnumu, ka Sesito, Gilis, kuri nekad nav bijuši super rezultatīvi čaļi, tagad rādīs brīnumus tik ļoti izslavētajā līmenī - KHL, kurš patiesībā nav slikts līmenis. Šugs vēl izskatās cerīgs tips, bet Gilis un Sesito, vismaz abi nevar veidot pirmo maiņu. Tāpat ir ar Ščastļiviju, kurš, kā acīm redzams nevelk starp Miķeli un Lauri, kuriem, nezinu, ar motivāciju, vai ar ko ir problēmas, jo skaidri redzams, ka to spēle ir gājusi uz leju, taču ar visu to, Dārziņš ir bijis gana rezultatīvs (28 punkti) ir ARĪ labs rādītājs, komandā, kura negūst daudz vārtus. Nu jopcik, tak komandas menedžēšana jau ir pilnīgā auzā. Jebkura komanda tiek būvēta ap līderiem, nu kam ir jāmaksā (noteikti ka virs minimālās KHL algas) nauda Toluzakovam un vēl pāris kadriem, neminot vārdā, ja no viņiem rezultātu ir gaidīt tikpat stulbi, kā no cūkas pienu. Tak labāk to naudu izmantot lietderīgi, apbūvējot komandu ap trīs labākajiem latviešu uzbrucējiem, kas ir komandā - Indraši, Dārziņu un Rēdlihu. M. Tak neticu, ka tādam Kuldam, Razgalim un vēl dažam tiek maksāts virs minimālās KHL algas. Tad nu lūk, čekeru pietiek - Pavlovs, Meija, Skvorcovs, Saulietis un Bičevskis. Tāpat jaunie kadri pietiek, kuri var spēlēt- Jeļisejevs, Kulda, Razgals.. Man jau sanāk 2 maiņas un divi, kuri sastāda konkurenci. Tad, lūdzu, kādēl ap Indraši, kurš ir super rezultatīvs šādā komandā, tāpat Dārziņš, Miķelis, kuri vismaz DR velk līmeni, kāpēc viņiem netiek piemeklēti uzbrucēji, lai būtu rezultāts? Vot to es nesaprotu. Ja vienu Šagu var atrast, tad var atrast vēl divus (centrus), kuri iestātos starp viņiem un tad varētu gaidīt rezultātu, jo vajag reāli 3 uzbrucējus/ārzemniekus. 2 normālus centrus un vienu kresajā malā, nevis meklēt laimi spēlētājos, kuri NEKAD nav spējuši būt rezultatīvi un līderi - Indraši likt trešajā maiņā.
Lielaakai dallai piekriitu.
Par Indrashi 100%, vinu jaaliek ar meistariigaakiem chaliem kopaa!!!!Nevar maina funkcioneet no 1 vai 2 speeleetaajiem... visiem jaabuut liimenii.Sanaak ka vinam jaapleesh "pakalla" pa visiem.
Meijaa- tiek dots bezgaliigs uzticeeshanaas krediits kuru vinsh neizmato jau kuru sezonu(saak jau besiit).VNK dzekam punktu nav.Nav shaubu ka Meija ir Seejeeja MIILULIS.Piellauju domu ka Meija 4. mainaa buutu vnk Super kaplis.Ja dzeks nevar iemest tad nevar...
Schastivijs-konkreeti redzams ka dzeks NAV FORMAA, atruma nav, sajuuta ka aizmiegojies vai reaali iztruukst speeka.
Reaali bez legionaariem par kaartiigiem uzbruceejiem var nosaukt M.Redlihu,Darzinu,Indrasi pareejie taadi kaa Meija(Seejeeja Miilulis),Pavlovs,Bicevskis ir kaartiigi 4. mainas kapli kas vareetu kaadu speeli arii kaut ko iebakstiit, bet ne vairaak.
Ko dariit- Toluzakovs buudams formaa noteikti ir vismaz 3 mainas speeleetaajs.Vairaak arii nekaa nav ... diemzheel.

  +1 [+] [-]

, 2016-08-26 11:37, pirms 8 gadiem
HMB-PLOVSUZEESTS rakstīja: Pirmas 2 speles maucu uz under, abas plusaa!!! Es tagad no nakamas speles domaju maukt uz pretiniekiem tiiri vislaik. Ja zaudee, nakamaja spele bish lielaku summu, jo Tautas klubam 3 uzvaras vai vel vairak pec kartas es nez, tad jau drizak Putins iekaros Marsiesus

Karoc uzmet piemeram 50EUR, ja zaude, nakamaja 75EUR, ja Tautas klubam 2 uzvaras pec kartas tad sotaku tresaja. Te nevar nebut plusos
Jā, DR dažreiz var gadīties supersērija- 2 uzvaras pēc kārtas. Te svarīgi ir ieturēt iesākto līniju un nemētāties, nepanikot.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2016-08-26 11:49, pirms 8 gadiem
Kādas tur pretenzijas, viss taču iet pēc plāna, cīņa pa pēdējām vietām tabulā notiek. Nesaprotu Sējēja bažas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-08-26 12:14, pirms 8 gadiem
ZB jūs tos visus palagus citēt
Uzbrucējiem nav nekādas konkurences, Drāziņš, Miķelis un Indrašis ir "neaizskaramie", var spēlēt kā grib, tāpat nekas nebūs.
Tāpēc tādā NHL vai kaut vai lielajos Kolhoza klubos, kā SKA vai CiSKA viņi tur nesas, jo tur ir 5, pat ja ne 6 līdzvērtīgas maiņas un katrs var tikt atsēdināts malā.

  +4 [+] [-]

, 2016-08-26 12:25, pirms 8 gadiem
Sējējs tāds treneris, praktiski bez pieredzes vada KHL klubu, lētais variants no vadības, nav nekādas taktikas, praktiski spēlē kā Sējējs. Kritizēt viņš māk, bet iemācīt gan ne. Tagad redzam Ābola un Šuplera kvalitātes. Drīz Dinamo skatītāju nāks tik pat cik VEF un abi klubi noies pa burbuli!

  +1 [+] [-]

, 2016-08-26 12:25, pirms 8 gadiem
nu,bet kurus lv hokeja meistarus Sejejs ignore,kas liktu Darzinam ar kompaniju likt nervozet par savu vietu sastava..isti bez liguma ja neskaita Girgensonu neredzu nevienu..visus ko var panemt atkal sastaditu konkurenci uz 4 labakaja gadijuma uz 3 mainu,kuras tapat speletaju un konkurences netrukst..vieniga reala iespeja ir legionari,bet tie jau tapat netrukst...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
1 2 61 komentārs