Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Medveščak" uzvar 88 soda minūšu mačā un paceļas uz pirmo vietu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Medveščak" uzvar 88 soda minūšu mačā un paceļas uz pirmo vietu
Tomāšs Mertls
Foto: medvescak.com

Kontinentālajā hokeja līgā otro uzvaru pēc kārtas guva Zagrebas "Medveščak", kas izbraukumā ar 3:1 pieveica Kazaņas "Ak Bars". Laukumā netrūka asumu un notika arī dūru izvicināšana.

Spēles nepiekāpīgais raksturs kļuva skaidrs ātri - trešajā minūtē ripu piespieda Zagrebas "Medveščak" vārtsargs Denijs Teilors, bet tūdaļ cimdus pie zilās līnijas nometa viņa komandas biedrs Aleksandrs Bolduks un Kazaņas "Ak Bars" kapteinis Aleksandrs Svitovs. Laukuma saimnieku uzbrucējs nekavējoties izdarīja vairākus labus sitienus ar labo roku un pāris sekundēs noguldīja sāncensi uz ledus.

Asumi turpinājās, un situācijai labāk adaptējās Zagrebas "Medveščak", kas minūti un 23 sekundes līdz pirmās trešdaļas noslēgumam izvirzījās vadībā. Dereks Smits saņēma ripu uz zilās līnijas, pietuvojās un no labā iemetiena apļa trāpīja tālajā stūrī, izmantojot skaitlisko vairākumu.

Pārsvars tika dubultots otrā nogriežņa 24. sekundē. Tomāšs Mertls neitrālajā zonā atbruņoja pretinieku, uz priekšu devās Brendons Makmilans, kurš tika garām aizsargam un pašaizliedzīgi izcēlās no vārtu priekšas. Grūstīšanās vārtu priekšā, grūšana apmalē un noraidījumi joprojām labāk patika Zagrebas "Medveščak".

Bobijs Batlers noslēdza pretuzbrukumu un palielināja Horvātijas komandas pārsvaru - 3:0. Lai gan Kazaņas "Ak Bars" izskaņā vienu ripu atspēlēja, izceļoties līderim Džastinam Azevedu, izglābties neizdevās - laukuma saimnieki cieta neveiksmi ar 1:3. Mājinieki nopelnīja 29 soda minūtes, bet uzvarētāji - 59, tostarp divus disciplināros sodus.

Pēdējie asumi uzjundīja priekšpēdējā minūtē, kad vārtu priekšā saķērās Svitovs un pieredzējušais šveicietis Gorans Bezina. Abi nometa cimdus un emociju iespaidā bija gatavi pārmācīt pretinieku, tomēr iejaukties paspēja līnijtiesneši, draudīgo situāciju neitralizējot.

Zagrebas "Medveščak" sezonu sāka ar atspēlēšanos un uzvaru pret Edgara Masaļska, Kristapa Sotnieka un Arta Ābola pārstāvēto Toljati "Lada". Ar sešiem punktiem komanda pacēlusies uz Rietumu konferences pirmo vietu.

     [+] [-]

, 2016-08-26 22:26, pirms 8 gadiem
DR vadībai būtu jāpamācās, kā ar minimālu budžetu piesaistīt nesliktus leģionārus