Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Bez cerētajiem piedāvājumiem - Mozjakins gatavs palikt "Metallurg" par mazāku algu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Bez cerētajiem piedāvājumiem - Mozjakins gatavs palikt "Metallurg" par mazāku algu
Sergejs Mozjakins. Foto: metallurg.ru

Kontinentālās hokeja līgas kluba Magņitogorskas "Metallurg" kapteinim Sergejam Mozjakinam pēc divām dienām beigsies pašreizējā vienošanās. Lai gan sākotnēji tika uzskatīts, ka viņš komandas rindās nepaliks, tagad situācija mainījusies.

"Esam nonākuši pie kopsaucēja sakarā ar algas cipariem. Dāļāt bonusus tā, kā to darījām iepriekš, vairs netaisāmies. Spēlētājam ir jātiecas pēc rezultāta arī tāpat. Domāju, ka šīs nianses tiks precizētas pirmdien vai otrdien," teica Magņitogorskas "Metallurg" viceprezidents Sergejs Lasjkovs.

"Saprotam, ka cilvēks pavadījis komandā deviņus gadus, ir devis pienesumu. Taču mums ir algu griesti, par kuriem jādomā, un vēl arī citas lietas. Ar cilvēku, kurš komandai atnesis panākumus, vajag šķirties korekti. Mēs šķirties netaisāmies, bet redzēsim, kur viņš spēlēs," pauda Lasjkovs. Mozjakins, būdams komandas kapteinis, ar "Metallurg" izcīnījis divus Gagarina kausus.

Ieskatu situācijā sniedzis krievu žurnālists Aleksejs Ševčenko: "Mozjakins saskaitīja un saprata, ka labāk mēnesī saņemt piecus sešus miljonus rubļu (62 līdz 75 tūkstoši eiro), nevis nesaņemt neko. Domājams, viņš vienosies ar "Metallurg", palikušas tikai formalitātes. Nesaprotams, kurš izdomāja sarīkot šo skandālu. Negrib dot 225 tūkstošus mēnesī... Bet viņam jau ir 39 gadi. Tirgū intereses par Mozjakinu nebija."

Izmantotie resursi:
https://tass.ru/sport/8336461
https://www.sport-express.ru/hockey...