Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Donbass" pirms sērijas pret "Dinamo" pagarina līgumu ar labāko snaiperi

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Donbass" pirms sērijas pret "Dinamo" pagarina līgumu ar labāko snaiperi
Vāclavs Nedorosts
Foto: hcdonbass.com

Kontinentālās hokeja līgas klubs Doņeckas "Donbass", kas šovakar Cerības kausa ietvaros spēlēs pret Rīgas "Dinamo", vakar paziņoja, ka panākta vienošanās ar čehu uzbrucēju Vāclavu Nedorostu par līguma pagarināšanu uz diviem gadiem.

Ukrainas klubs Doņeckas "Donbass" debijas sezonā ierindojās 9. vietā Rietumu konferencē, no iekļūšanas Gagarina kausā atpaliekot tikai par diviem punktiem. Tagad priekšā cīņas Cerības kausā, kur pirmajā kārtā sērijā līdz trim uzvarām pretī stāsies Rīgas "Dinamo". Pirmā spēle tiks aizvadīta jau šovakar pulksten 19:30 "Arēnā Rīga". Rītvakar vienības spēkosies atkārtoti.

Kā vakar vēstīja "Donbass" mājaslapa, kluba viceprezidents un ģenerālmenedžeris Sergejs Šakurovs paziņoja, ka uz divām sezonām pagarināts līgums ar 30 gadus veco čehu kreisās malas uzbrucēju Vāclavu Nedorostu, kurš 52 regulārās sezonas mačos izcēlās ar 15 vārtiem un 20 rezultatīvajām piespēlēm, ne tikai kļūstot par vienības otro rezultatīvāko hokejistu, bet arī, plūcot labākā snaipera laurus.

Lai gan Nedorostu 2000. gadā Kolorado "Avalanche" draftā izvēlējās ar augsto 14. numuru, čeham karjera Ziemeļamerikā nebija veiksmīga. Nacionālajā hokeja līgā viņš aizvadījis 99 spēles, gūstot desmit vārtu un izdarot desmit rezultatīvas piespēles. Nedorosts ir spēlējis Čehijas U18 un U20 valstsvienībās, taču pieaugušo izlases sastāvā uz pasaules čempionātu nav braucis.

Viņa meistarību izjutuši arī Rīgas "Dinamo" hokejisti. Pirmajā tikšanās reizē, kurā "Donbass" savā laukumā uzvarēja ar 4:2, Nedorosts atzīmējās ar trim rezultatīvām piespēlēm. 6. janvārī rīdzinieki piedzīvoja zaudējumu arī savā laukumā (1:4), čehu uzbrucējam atzīmējoties ar vienu rezultatīvu raidījumu. Sezonas nogalē Nedorosts kļuva par Doņeckas vienības kapteini.

Izmantotie resursi:
Хоккейный клуб "Донбасс" - Официальный сайт

  +2 [+] [-]

, 2013-02-26 12:49, pirms 11 gadiem
Par Dinamo uzvaru!

  -1 [+] [-]

, 2013-02-26 12:56, pirms 11 gadiem
Dinamo mazāks koefs kā Donbass.. interesanti.

     [+] [-]

, 2013-02-26 15:54, pirms 11 gadiem
Kur Var redzēt spēli online?

     [+] [-]

, 2013-02-26 17:57, pirms 11 gadiem
Testa Colpo rakstīja: Kur Var redzēt spēli online?
onhockey.ru
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja