Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Šuplers: "Zaudējām rupju kļūdu dēļ"

Šuplers: "Zaudējām rupju kļūdu dēļ"
Dinamo galvenais treneris Juliuss Šuplers
Foto: Romualds Vambuts

Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" trešdien piedzīvotais zaudējums Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mačā pret Maskavas "Spartak" vienību skaidrojams ar rīdzinieku pieļautajām rupjajām kļūdām un nenostrādāšanu līdz galam atsevišķās epizodēs, preses konferencē atzina "Dinamo" galvenais treneris Juliuss Šuplers.

Atgādināsim, ka "Dinamo" komanda vakar rezultātu 1:5 (0:1, 1:3, 0:1) izbraukumā kapitulēja Maskavas "Spartak" hokejistu priekšā, tādējādi pārtraucot sekmīgo uzvaru sēriju.

"Pretinieks spēlēja labi un pelnīti uzvarēja. Domāju, ka mača liktenis tika izšķirts otrajā periodā, kad ielaidām trīs vārtus, turklāt gan vairākumā, gan mazākumā. Paši izveidojām piecus līdz sešus labus momentus, taču nespējām tos realizēt. Ja izdotos iemest, rezultāts mača beigās būtu varējis kļūt citādāks," sacīja Šuplers.

"Kopumā runājot, šodien spēle nevedās. Kaut kur līdz galam nenostrādājām, tāpat pieļāvām rupjas kļūdas, un tas viss atspoguļojās rezultātā. Par pēdējo periodu nav lielu pretenziju pret spēlētājiem, ielaidām tikai vienus vārtus. Katrā ziņā domāju, ka tiksim galā ar šo zaudējumu līdz nākamajai spēlei šo piektdien," piebilda "Dinamo" treneris.

Izmantotie resursi:
spartak.w22.nthosting.ru

  +4 [+] [-]

, 2008-09-25 10:24, pirms 16 gadiem
Ceru ka rupjo kļūdu limits uz kādu laiciņu nu būs izsmelts. Ja Čehovā aizķers punktus, izbrauciens būs samērā sekmīgs.

     [+] [-]

, 2008-09-25 11:32, pirms 16 gadiem
Čehovā būs kārtējais fight,dinamo jau nu nepaliks parādā Vitjaz policistiem.

     [+] [-]

, 2008-09-25 11:55, pirms 16 gadiem
rolio76 rakstīja: Čehovā būs kārtējais fight,dinamo jau nu nepaliks parādā Vitjaz policistiem.
manuprāt no fighta nekas nesanāks, jo saimons un vero būs diskvalificēti dēļ vakardienas mahača

  +2 [+] [-]

, 2008-09-25 11:56, pirms 16 gadiem
Ja uzvarēsim Čehovā,tad izbraukuma rezultās būs lielisks

  +1 [+] [-]

, 2008-09-25 11:57, pirms 16 gadiem
rolio76 rakstīja: Čehovā būs kārtējais fight,dinamo jau nu nepaliks parādā Vitjaz policistiem.
Joki tik tādi, ka RD (piem. Petrovickim) var lāga nebūt ar ko kauties... Saimons visdrīzākais dabūs diskābeli, bet otrs kauslis (Vero) jau izcieš divu spēļu diskābeli (otrā spēle kas jāizlaiž būs tieši ar RD).... Tapēc visu te "iecerētais" rubaks var arī nenotikt....

     [+] [-]

, 2008-09-25 13:33, pirms 16 gadiem
als rakstīja: Joki tik tādi, ka RD (piem. Petrovickim) var lāga nebūt ar ko kauties... Saimons visdrīzākais dabūs diskābeli, bet otrs kauslis (Vero) jau izcieš divu spēļu diskābeli (otrā spēle kas jāizlaiž būs tieši ar RD).... Tapēc visu te "iecerētais" rubaks var arī nenotikt....
pēc KHl noteikumiem Saimonam jābūt diskābelim - tas jau viņam bij atkārtots noraidījums. Kautgan, šosezon par kautiņiem štrāfi Vitjazā ir arī Igoram Radulovam un Ļitviņenko.