Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Sējējs: ''Cipulis pats vēlējās mainīt komandu''

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Sējējs: ''Cipulis pats vēlējās mainīt komandu''
Normunds Sējējs
Foto: Elmārs Rudzītis, f64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas ''Dinamo'' ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs intervijā ''Sporta Avīzei'' atklāja, ka Mārtiņš Cipulis pats vēlējies nomainīt komandu, pastāstot arī par citām komandas komplektācijas īpatnībām.

''No tiem, ar kuriem runājām un diskutējām, mierīgi var uztaisīt vēl vienu komandu,'' intervijā atzīst Normunds Sējējs, ''Dinamo'' ģenerālmenedžeris. ''No latviešiem gribējām, lai paliek Edgars Masaļskis, taču vienoties neizdevās. Mārtiņš Cipulis pats vēlējās mēģināt Habarovskā, - piedāvājām ilgtermiņa līgumu, taču viņš nolēma riskēt un mēģināt. Nav jau vairs nekāds jaunais, - 30 gadi, pats saprot, cik spēlējis un cik iemetis.''

''Krievijā Markam Hartiganam cena nav pieaugusi. Šogad viņš ir lētāks,'' izmaiņas algā komentēja Sējējs. ''Krisu Holtu ieteica Kaspars Daugaviņš. Teica, ka aģents piedāvājis parakstīt stulbu līgumu, tāpēc neizdodas izsisties līdz NHL. Kāpēc ne, it sevišķi, ja meklējam otro vārtsargu? Turklāt viņš ir salīdzinoši lēts, lai gan, - domāju, tas ir viņa lielākais līgums līdzšinējā karjerā. Domāju, nākamajā sezonā varētu būt mūsu 1. vārtsargs.''

''Troters īsti negribēja braukt. Zināja, ka ir labs līmenis, taču viņam bija bail. Caur aģentu iedevām Hartigana numuru, tāpat viņš sazinājās ar Holtu, uzzināja, ka viss ir kārtībā un bija ar mieru mēģināt,'' par uzbrucēja Broka Trotera iepazīšanos ar ''Dinamo'' stāstīja Sējējs, komentējot arī vārtsargu jautājumu: ''Nekas neizdevās ar Henriku Karlsonu, bet Mikaels Telkvists bija nākamais rindā. Nav ko slēpt, - runājām arī ar Martinu Gerberu, viņš bija ar mieru braukt uz Rīgu, taču vienīgi gadījumā, ja nav līguma no NHL. Tādu piedāvāja, tāpēc mums palīdzēs Telkvists.''

Pilnu interviju ar Normundu Sējēju lasiet šīs nedēļas ''Sporta Avīzē''.

1 2 3 104 komentāri

 +67 [+] [-]

, 2010-08-25 00:18, pirms 14 gadiem
Žēl,ka nedabūja Gerberu,bet Telkvistam arī nav ne vainas
Slēpts komentārs: Easton77

 +27 [+] [-]

, 2010-08-25 00:20, pirms 14 gadiem
pats saprot, cik spēlējis un cik iemetis

tieši tā....

 +12 [+] [-]

, 2010-08-25 00:21, pirms 14 gadiem
Easton77 rakstīja: buus laba intervija
Jau ir!

 +21 [+] [-]

, 2010-08-25 00:23, pirms 14 gadiem
lai veicas cipulim un visiem latviešu leģionāriem jaunajā sezonā, tāpat par lielu Dinamo un skaistām uzvarām
Slēpts komentārs: duum

+102 [+] [-]

, 2010-08-25 00:50, pirms 14 gadiem
gribetos dzirdet paskaidrojumus par Sorokinu... jo pagaidam tas man sāp visvairāk

 +28 [+] [-]

, 2010-08-25 01:00, pirms 14 gadiem
MrBayerns rakstīja: gribetos dzirdet paskaidrojumus par Sorokinu... jo pagaidam tas man sāp visvairāk
japiekriit oljegs ar sandi bija labi saspelejushies 4+13 aizsargam ljoti labs raditaajs 3ais starp aizsargiem tikpat labi vareja rekjis palikt vacijaa spelet un oljegs dinamo par mazaaku naudu!

     [+] [-]

, 2010-08-25 03:15, pirms 14 gadiem
MrBayerns rakstīja: gribetos dzirdet paskaidrojumus par Sorokinu... jo pagaidam tas man sāp visvairāk
Ja jau neatklāja tagad, domā atklās vēlāk?

  -2 [+] [-]

, 2010-08-25 04:35, pirms 14 gadiem
ta arii bija.
Slēpts komentārs: NAMEJS 9999

  +9 [+] [-]

, 2010-08-25 08:24, pirms 14 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Bagāts dara kā grib,bet nabags kā var.
RD vienīgais virzītājspēks ir iespēja nopirkt pēc iespejas lētāk, un principā par kaut kādu pārdomātu spēlētāju selekciju var runāt tikai nosacīti.
par to, ka bagatais dara ka grib, bet nabagais ka var tev varetu piekrist, bet par to, ka Rd neveic pardomatu speletaju selekciju... Ivar, Ivar, daudzu gadu laika sis ir tavs stulbakais koments
RD visu so sezonu laika ir izcelusies ka komanda ar VISLABAKO selekcijas darbu, labs selekcijas darbs nav ka MnD vai SKA sagrabties pec iespejas labakus speletajus, bet dabut labus speletajus par zemaku cenu, tadus speletajus, kas tava komanda nestu legionara cienigu pienesumu.
Slēpts komentārs: NAMEJS 9999

  +1 [+] [-]

, 2010-08-25 09:28, pirms 14 gadiem
Pilnīgi visos klubos taču darbojās selekcija attiecībā uz finansēm. Tas, ka Tev ir daudz naudas vēl nenozīmē, ka Tu uzreiz varēsi nokomplektēt labu komandu, kura visus sakaus. Tad jau būtu bezgala vienkārši un uzvarētu tās komandas, kurām ir visvairāk naudas, bet realitātē bieži notiek savādāk. Tāpat, ja Tev ir daudz naudas Tu ne vienmēr vari dabūt tieši to spēlētāju, kurš komandas komplektācijā iederētos vislabāk, jo šim spēlētājam var būt spēkā līgums ar citām komandām, vai arī vienkārši attiecīgais spēlētājs negrib pārcelties uz citu pilsētu. Nauda ir svarīgs mainīgais spēlētāju selekcijas procesā, bet tas ne tuvu nav vienīgais.

 +12 [+] [-]

, 2010-08-25 09:37, pirms 14 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Bagāts dara kā grib,bet nabags kā var.
RD vienīgais virzītājspēks ir iespēja nopirkt pēc iespejas lētāk, un principā par kaut kādu pārdomātu spēlētāju selekciju var runāt tikai nosacīti.
Ja Tu komentē kaut ko neitrālu tad var redzēt ka esi pietiekoši zinošs un loģisks, bet tikko jākomentē kaut kas saistībā ar Dinamo Rīga tā ar milzīgo vēlmi kaut ko riebīgu uzrakstīt un lielo vēlmi pakaitināt fanus zūd viss Tavs loģiskums, spriedumi , secinājumi sāk līdzināties maza tīņa spriedumiem. Ja pašam kaitinot fanus tas patīk tad OK uz priekšu, bet pats vismaz kļūsti smieklīgi bērnišķīgs.
Pats tā paanalizē ko pateici-tad jau sanāk ka tikai bagāti klubi var veikt pārdomātu selekciju. Pārdomāta selekcija ir tad kad Tu ļoti rūpīgi izvēlies spēlētājus uz konkrētām vietām ar konkrētu mērķi tos pērc, izejot no savām iespējām.
Tieši otrādi vairākas TOP komandas veic nepārdomātu selekciju-pērk visu ko var dabūt-ka tikai skaļš vārds. Vai Minskas Dinamo bija pārdomāta selekcija/tā gan nav TOP komanda/.
Māc šaubas vai SKA komanda būs tā uz ko viņi paši cer-jo iet runa tikai par Gagarina kausu..
Dinamo visu cieņu ka ar mazām finansēm tik veiksmīgi iegādājās spēlētājus-pirmā sezonā bija lieliski, pirms gada vidēji bet ar pluss zīmi, šogad izskatās labi-daudz kas būs atkarīgs no Trotera iespēlēšanās, domāja ka Hartigans, Surovijs būs labi, Karamnovs jauns, bet neslikts/protams ka nebūs līderis komandā, bet tas nav viņa uzdevums/.
Kādreiz varbūt pārlasi ko pats esi samurgojis-nevajag spļaut visu ārā kas ienāk prātā. Labi ka pats atzini ka Dinamo ir nabagi-tad padomā kā 24 komandu konkurencē mēs bijām 10 un 13 vietā-vai tad nav lieliski priekš ,,nabagiem,,.

  +9 [+] [-]

, 2010-08-25 09:44, pirms 14 gadiem
Ivars te ritīgi sapļāvis auzās Ivar uztaisi topiku citu komandu iespēto šai lauciņā. Cik saprotu Tu par RD selekciju zini tik cik SC izlasi. Ja Tev ir kādi tuvāki un drošāki avoti lūdzu padalies ar info. Nu ko tādu ko visi jau nezin.

  +3 [+] [-]

, 2010-08-25 10:15, pirms 14 gadiem
skatos, ka normunds tiek slavēts par pārdomātu selekciju. starp citu - vēl mēnesi atpakaļ daudzi komentāros sējējam mācīja kā strādāt vai pārmeta šādus tādus lēmumus uzskatu, ka normumds savu darbu ir padarījis labi, jo klubā beidzot uz ceturto maiņu ir reāla konkurence un izvēles iespējas. žēl, ka RD nav izteikta līdera, kā iepriekšējās divās sezonās, jo tāds komandā ir nepieciešams. skatīsimies kā būs...

  +7 [+] [-]

, 2010-08-25 10:20, pirms 14 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Bagāts dara kā grib,bet nabags kā var.
RD vienīgais virzītājspēks ir iespēja nopirkt pēc iespejas lētāk, un principā par kaut kādu pārdomātu spēlētāju selekciju var runāt tikai nosacīti.
Kā tas ir nepārdomāta selekcija? Pirmajā sezonā, viena punkta iegūšanai iztērēta vismazāk nauda, otrajā varbūt mūs šajā rādītājā pārspēja MVD, pat ļoti pārdomāta, ar augstu lietderības koeficentu. Ja krievi turpinās dot naudu, tad šis varētu būt viens no iemesliem, jo zina ka šeit viņa netiek vienkārši stulbi izniekota, kā tas notiek tajā pašā MnD. Kādreiz padomā ko raksti.
Kāda nozīme mūsdienu hokejā ir tām piramīdām, galvenajās komandās tāpat netiek spēlēt jaunie un pārdot viņus lai būtu piķi arī nevar, paliek tikai skaisti vārdi un nekas vairāk.

  -3 [+] [-]

, 2010-08-25 10:36, pirms 14 gadiem
huy rakstīja: Ivars te ritīgi sapļāvis auzās Ivar uztaisi topiku citu komandu iespēto šai lauciņā. Cik saprotu Tu par RD selekciju zini tik cik SC izlasi. Ja Tev ir kādi tuvāki un drošāki avoti lūdzu padalies ar info. Nu ko tādu ko visi jau nezin.
Jā,nenoliedzami,ka mans info avots pamatā ir dažādas hokejistu un treneru intervijas,Pučes,Matuļa raksti u.t.t. To visu saliekot kopā soli pa solim bieži veidojas interesanta aina, jo teiksim hokejistu teiktais nereti ir diezgan lielā pretrunā ar Sējēja teikto. Kaut vai Sējēja teiktais par Irbes lielo ietekmi Holta iegādē,kas beigās izrādijās,maigi sakot, gana liels fufelis.
Vienkārši es cenšos pa graudiņam savākt visu info kopā, un tad mazliet paanalizējot izveidojas zināma kopaina. Protams,ka es nepretendēju uz kaut kādu neapstrīdamu taisnību.

  +6 [+] [-]

, 2010-08-25 10:40, pirms 14 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Kas tavā izpratnē ir labs komandas selekcijas darbs?? Vai tas,ka kāds spēlētājs (Daugaviņš) iesaka savu komandas biedru, ka kāds spēlētājs (Svets) aizsūta savu video u.t.t.? Arī Telkvists tika paņemts varētu teikt mazliet uz aklo, jo paņēma to ko varēja paņemt, un nevis to ko patiešām vēlējās.
Ko Tu zini,teiksim par AK Bars vai CSKA selekciju, ja vari apgalvot,ka RD ir vislabākā komandas selekcija visā KHL???
Kā jau teicu,tad RD selekciju bīda tikai un vienīgi viņu finansu iespējas, un nevar but runas par kādu nopietnu selekciju, kas patiesībā sākas normālā hokeja kluba piramīdā, kura kā zināms RD nav.
Ja RD finansu iespējas būtu lielākas, tad arī viņi ņemtu dažādus spēlētājus ar skaļiem uzvārdiem.
No tevis teiktā izriet, ka laba selekcija ir tāda kurā ņem skaļus uzvārdus. Izskatās, ka tu zini visu par RD selekciju, varbūt pastāstīsi sīkāk un apgaismosi mūs visus, par visiem spēlētājiem, kuri vēl bija RD redzeslokā, bet kurus Sējējs neatklāja publiski, lai mēs varam zināt cik tā selekcija laba vai slikta, un starp kādiem spēlētājiem tika izvēlēti tieši šie leģionāri. Man liekas, ka lai nu kuru GM būtu jāmāca tad ne jau nu Sējēju, viņš nav pirmo reizi ar pīpi uz jumta. Ja jau varēji atrast labāku vārtsargu par Tellkvistu, kuru var RD pavilkt, tad varēji zvanīt Sējējam un ieteikt.

  -4 [+] [-]

, 2010-08-25 10:44, pirms 14 gadiem
FUNS rakstīja: Ja Tu komentē kaut ko neitrālu tad var redzēt ka esi pietiekoši zinošs un loģisks, bet tikko jākomentē kaut kas saistībā ar Dinamo Rīga tā ar milzīgo vēlmi kaut ko riebīgu uzrakstīt un lielo vēlmi pakaitināt fanus zūd viss Tavs loģiskums, spriedumi , secinājumi sāk līdzināties maza tīņa spriedumiem. Ja pašam kaitinot fanus tas patīk tad OK uz priekšu, bet pats vismaz kļūsti smieklīgi bērnišķīgs.
Pats tā paanalizē ko pateici-tad jau sanāk ka tikai bagāti klubi var veikt pārdomātu selekciju. Pārdomāta selekcija ir tad kad Tu ļoti rūpīgi izvēlies spēlētājus uz konkrētām vietām ar konkrētu mērķi tos pērc, izejot no savām iespējām.
Tieši otrādi vairākas TOP komandas veic nepārdomātu selekciju-pērk visu ko var dabūt-ka tikai skaļš vārds. Vai Minskas Dinamo bija pārdomāta selekcija/tā gan nav TOP komanda/.
Māc šaubas vai SKA komanda būs tā uz ko viņi paši cer-jo iet runa tikai par Gagarina kausu..
Dinamo visu cieņu ka ar mazām finansēm tik veiksmīgi iegādājās spēlētājus-pirmā sezonā bija lieliski, pirms gada vidēji bet ar pluss zīmi, šogad izskatās labi-daudz kas būs atkarīgs no Trotera iespēlēšanās, domāja ka Hartigans, Surovijs būs labi, Karamnovs jauns, bet neslikts/protams ka nebūs līderis komandā, bet tas nav viņa uzdevums/.
Kādreiz varbūt pārlasi ko pats esi samurgojis-nevajag spļaut visu ārā kas ienāk prātā. Labi ka pats atzini ka Dinamo ir nabagi-tad padomā kā 24 komandu konkurencē mēs bijām 10 un 13 vietā-vai tad nav lieliski priekš ,,nabagiem,,.
KHL ir šobrīd 23 komandas, un daudzas starp tām veic tiešām nopietnu selekcijas darbu, jo viņiem apakšā ir gana nopietna hokeja piramīda. Jā,nenoliedzami,ka ir arī slikti piemēri, bet nekādā gadijumā nevar runāt par to,ka RD veic ļoti nopietnu selekcijas darbu.
Kā jau rakstiju, tad RD veikt nopietnu selekciju traucē ierobežotie līdzekļi jeb aklai vistai arī trāpās uzknāpt pa graudam.
Pamēģini atcerēties cik iepriekšējās divās sezonās caur RD izgāja leģionāri,un cik no viņiem patiešām bija ļoti labi. Nākošā sezona neskaitās, jo tur vel zinātnieki strīdās,kas no Sējēja darba sanāks.

  +4 [+] [-]

, 2010-08-25 10:56, pirms 14 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Jā,nenoliedzami,ka mans info avots pamatā ir dažādas hokejistu un treneru intervijas,Pučes,Matuļa raksti u.t.t. To visu saliekot kopā soli pa solim bieži veidojas interesanta aina, jo teiksim hokejistu teiktais nereti ir diezgan lielā pretrunā ar Sējēja teikto. Kaut vai Sējēja teiktais par Irbes lielo ietekmi Holta iegādē,kas beigās izrādijās,maigi sakot, gana liels fufelis.
Vienkārši es cenšos pa graudiņam savākt visu info kopā, un tad mazliet paanalizējot izveidojas zināma kopaina. Protams,ka es nepretendēju uz kaut kādu neapstrīdamu taisnību.
Ir jau ok, doma pareiza Tik Tu atfiltrē sev izdevīgāko, lai vaŗētu uzkāst un ignorē citas lietas. Skaidrs ka RD ir ar savām īpatnībām, ir bijušas osečkas, bet visumā NS nav ko daudz pārmest. Un tas ka Svets atsūta savu video - nav iemesls lai uzkāstu, tā tas mēdz notikt, es arī kad meklēju darbu izsūtu CV. Pēc tam viņš ar komandu izgāja visu pirmssezonu, tātad tika pārbaudīts. Un kas nav mazsvarīgi - skaidrs ka ar viņu riskēja, bet domājams tapēc ka viņam labais nūjas tvēriens kas ir deficīts

  +6 [+] [-]

, 2010-08-25 11:03, pirms 14 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: KHL ir šobrīd 23 komandas, un daudzas starp tām veic tiešām nopietnu selekcijas darbu, jo viņiem apakšā ir gana nopietna hokeja piramīda. Jā,nenoliedzami,ka ir arī slikti piemēri, bet nekādā gadijumā nevar runāt par to,ka RD veic ļoti nopietnu selekcijas darbu.
Kā jau rakstiju, tad RD veikt nopietnu selekciju traucē ierobežotie līdzekļi jeb aklai vistai arī trāpās uzknāpt pa graudam.
Pilnīga tufta Tieši ar ierobežotajiem līdzekļiem tiek veikts nopietnākais selekcijas darbs, nevis vnk uzvārdu pirkšana par lielu naudu. Klepo vai nē, bet RD vislaik ir augstāk nekā tiek prognozēts, Tu vispār solīji pašu tabulas pagraba dibenu. Tātad selekcija fuflo, neskaitot dažas haļavas, bet komanda spēlē labi? Ivar, izvēdinies, tev pretruna pretrunas galā

  +3 [+] [-]

, 2010-08-25 11:04, pirms 14 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: KHL ir šobrīd 23 komandas, un daudzas starp tām veic tiešām nopietnu selekcijas darbu, jo viņiem apakšā ir gana nopietna hokeja piramīda. Jā,nenoliedzami,ka ir arī slikti piemēri, bet nekādā gadijumā nevar runāt par to,ka RD veic ļoti nopietnu selekcijas darbu.
Kā jau rakstiju, tad RD veikt nopietnu selekciju traucē ierobežotie līdzekļi jeb aklai vistai arī trāpās uzknāpt pa graudam.
Pamēģini atcerēties cik iepriekšējās divās sezonās caur RD izgāja leģionāri,un cik no viņiem patiešām bija ļoti labi. Nākošā sezona neskaitās, jo tur vel zinātnieki strīdās,kas no Sējēja darba sanāks.
un kādu selekciju tad tu gribēji? lai Dinamo algotu bariņu skautu kas cauru gadu sekotu līdz visās pasaules malās katram potenciālajam Dinamo hokejistam? un kāda šķirba kas ko ir ieteicis.. tā visur notiek.. arī Irbe iesaka Capitals spēlētājus no Latvijas... tad sanāk ka viņiem arī sūdīga selekcija...
tajā darbā pārsvarā viss uz ieteikumiem vien balstās... kāds iesaka, tad paņem un pārbauda.. nav jau tā ka Daugaviņš teica lai ņem, un Sējējs uz dullo ņēma klausot Dagaviņam... utt.

  +3 [+] [-]

, 2010-08-25 11:14, pirms 14 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: KHL ir šobrīd 23 komandas, un daudzas starp tām veic tiešām nopietnu selekcijas darbu, jo viņiem apakšā ir gana nopietna hokeja piramīda. Jā,nenoliedzami,ka ir arī slikti piemēri, bet nekādā gadijumā nevar runāt par to,ka RD veic ļoti nopietnu selekcijas darbu.
Kā jau rakstiju, tad RD veikt nopietnu selekciju traucē ierobežotie līdzekļi jeb aklai vistai arī trāpās uzknāpt pa graudam.
Pamēģini atcerēties cik iepriekšējās divās sezonās caur RD izgāja leģionāri,un cik no viņiem patiešām bija ļoti labi. Nākošā sezona neskaitās, jo tur vel zinātnieki strīdās,kas no Sējēja darba sanāks.
Paskaitīju iepriekšējo sezonu leģionārus-pirms gada 8 kopumā, bet slikti bija Fosters, Arnasons, Swett nebija slikts-normāls, pārējie vairāk vai mazāk labi, varbūt no Karijas gaidījām vairāk.
Vēl pirms gada tikai Petrovickis bija slikts un Sperle protams garām-tā kā neveiksmes selekcijā ir, bet plusi jūtami ieliek-Hossa, Pruseks, Hartigans, Elisons, Novaks, Vestkots, R.Petrovickis pluss, Iguldens arī pluss-varbūt daži gaidīja vairāk, bet kopumā bija neslikts.
Izejot no finansēm - ļoti laba selekcija.
Selekciju vērtē par pamatu ņemot finansiālās iespējas un galarezultātu-kādu ieguldījumu dod spēlētāji.
Pats padomā ko tu saki slikta selekcija, mazs budžets - bet rezultāts ir - kas tad dod rezultātu-vai tikai veiksme, jeb tomēr kaut kas cits.

     [+] [-]

, 2010-08-25 11:17, pirms 14 gadiem
MrBayerns rakstīja: gribetos dzirdet paskaidrojumus par Sorokinu... jo pagaidam tas man sāp visvairāk
ko varat raudāt !! vispār nesaprotu kapēc burn tev ir nav sorokina ir citi spēlētāji vietā un visus pendzionārus nepaturēs

  +8 [+] [-]

, 2010-08-25 11:18, pirms 14 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Kas tavā izpratnē ir labs komandas selekcijas darbs?? Vai tas,ka kāds spēlētājs (Daugaviņš) iesaka savu komandas biedru, ka kāds spēlētājs (Svets) aizsūta savu video u.t.t.? Arī Telkvists tika paņemts varētu teikt mazliet uz aklo, jo paņēma to ko varēja paņemt, un nevis to ko patiešām vēlējās.
Ko Tu zini,teiksim par AK Bars vai CSKA selekciju, ja vari apgalvot,ka RD ir vislabākā komandas selekcija visā KHL???
Kā jau teicu,tad RD selekciju bīda tikai un vienīgi viņu finansu iespējas, un nevar but runas par kādu nopietnu selekciju, kas patiesībā sākas normālā hokeja kluba piramīdā, kura kā zināms RD nav.
Ja RD finansu iespējas būtu lielākas, tad arī viņi ņemtu dažādus spēlētājus ar skaļiem uzvārdiem.
laba selekcija ir nemt speletajus kas der komandai un dod savu artavu, nevis nemt speletajus ar skaliem vardiem, kas loti iespejams tikai vazasies pa vecrigu, nem prieksa latviesu meicas un ik pa laikam uzspeles hokeju.
ir bijusi svaki kadri(svets, sperle, jaunakais bralis petrovickis), bet nemot ta, pa lielam RD savu selekcijas darbu veic lieliski. hossa, Hartigans, Elisons, novaks, vecais petrovickis, pruseks, vestkots, ari Iguldens un Karija nebija slikti, tik nepaveicas.
sis sezonas legionari vispar izsktas es teiktu lieliski. divi lieliski vartsargi(turklat viens no tiem ir eiropas limeni zinams vards), Hartigans, Surovijs, Trotters, karamnovs jauns un itka parspektivs. sosezon vismaz pagaidam skiet, ka no tiem, kas nemti ka lideri visi tadi ari ir un bus. labs selekcijas darbs ir gadijums ar Suroviju, speletajs ar NHL pieredzi kurs spelejot eiropa ir nolaidies zemu jo zemu, bet Sejejs un Suplers redzeja vinu sava komanda un re, speletajs kurs zviedrija nebija vajadzigs KHL ir viens no lideriem un patiesam produktivs.
labs selekcijas darbs ir salikt komandu kopa ta lai ta darbotos ka sveices pulkstenis. arkartigi svarigi ir ari skatities uz speletaju ka personibu, vai nebus konflikti u.t.t.
un tev ka MnD fanam vispar vajadzetu stavet klusu par tadu jautajumu ka speletaju selekcija. tu atbalsti viskro.pligako komandu KHL, komandu kura meklejot speletajus netiek nemts vera nekas cits ka tikai statistika, par tadam Sejeja un citu normalu menedzeru darba ipatnibam ka painteresesanas par speletaja rakstura ipasibam, darba spejam u.t.t. nemaz nerunajot. ir laba statistika, ir skals vards? nac uz MnD!
ka tu doma, kapec RD MnD ir izcirtusi ka mazos jau divus gadus pec kartas, kapec RD divus gadu pec kartas starp komandam ar mazu budzetu ir visaugstak? tas ir labs generalmenedzera darbs un smalks skautings(saubos vai minska un lielakaja dala citu KHL komandu vispar kads zin ko nozime vards skautings).

  +3 [+] [-]

, 2010-08-25 11:29, pirms 14 gadiem
FUNS rakstīja: Paskaitīju iepriekšējo sezonu leģionārus-pirms gada 8 kopumā, bet slikti bija Fosters, Arnasons, Swett nebija slikts-normāls, pārējie vairāk vai mazāk labi, varbūt no Karijas gaidījām vairāk.
Vēl pirms gada tikai Petrovickis bija slikts un Sperle protams garām-tā kā neveiksmes selekcijā ir, bet plusi jūtami ieliek-Hossa, Pruseks, Hartigans, Elisons, Novaks, Vestkots, R.Petrovickis pluss, Iguldens arī pluss-varbūt daži gaidīja vairāk, bet kopumā bija neslikts.
Izejot no finansēm - ļoti laba selekcija.
Selekciju vērtē par pamatu ņemot finansiālās iespējas un galarezultātu-kādu ieguldījumu dod spēlētāji.
Pats padomā ko tu saki slikta selekcija, mazs budžets - bet rezultāts ir - kas tad dod rezultātu-vai tikai veiksme, jeb tomēr kaut kas cits.
Un vēl no minētajiem daži tika ņemti kā ielāpi, uz ātro atrasti sezonas gaitā, tur neko daudz nevar gribēt un neko sliktu jau Sperle vai Fosters nesadarīja. Arnasons ir cits stāsts Ptrovickis 4. maiņā ar nebija slikts, tik nebija pāc viņa vajadzības. Un vispār Ivaram vajadzētu saprast ka tas ka kads leģionārs netiek sastāvā nenozīmē sliktu selekciju, vnk neiztur konkurenci. Tā ir visur. Karijam pasākumu pabojāja trauma. Man liekas NS lielākā laža bija Iguldens - neba tapēc ka slikts, savu ieguldījumu deva, bet vnk gaidīja vienu, atbrauca cits....

  -2 [+] [-]

, 2010-08-25 11:36, pirms 14 gadiem
huy rakstīja: Ir jau ok, doma pareiza Tik Tu atfiltrē sev izdevīgāko, lai vaŗētu uzkāst un ignorē citas lietas. Skaidrs ka RD ir ar savām īpatnībām, ir bijušas osečkas, bet visumā NS nav ko daudz pārmest. Un tas ka Svets atsūta savu video - nav iemesls lai uzkāstu, tā tas mēdz notikt, es arī kad meklēju darbu izsūtu CV. Pēc tam viņš ar komandu izgāja visu pirmssezonu, tātad tika pārbaudīts. Un kas nav mazsvarīgi - skaidrs ka ar viņu riskēja, bet domājams tapēc ka viņam labais nūjas tvēriens kas ir deficīts
Nē, runa nav par to,ka hokejists atsūta savu video, bet gan par to,ka Sējējs pirms tam vienā intervijā gari un plaši stāstija,ka viņš spēlētājus izvērtē gan pēc psiholoģiskās iederības un citām smalkām padarīšanām. Pēc Sveta teiktā iznāk,ka viņa gadijumā viss arī ir aprobežojies ar šo vienu video aizsūtīšanu.
Kā pierādija pagājušā sezona,tad pirmsezonā itin braši spēlējošie leģionāri sezonas laikā nekādi labie spēlētāji viss nebija. Jā, varbūt Karijas sezonu stipri sabojāja sezonas sākumā gūtais smadzeņu satricinājums.
Piedod,bet es tomēr palikšu pie sava,ka RD selekciju virza finansu aspekti, un nevis selekcija šī jēdziena pasaulē pieņemtā prakse.

  +3 [+] [-]

, 2010-08-25 11:44, pirms 14 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Nē, runa nav par to,ka hokejists atsūta savu video, bet gan par to,ka Sējējs pirms tam vienā intervijā gari un plaši stāstija,ka viņš spēlētājus izvērtē gan pēc psiholoģiskās iederības un citām smalkām padarīšanām. Pēc Sveta teiktā iznāk,ka viņa gadijumā viss arī ir aprobežojies ar šo vienu video aizsūtīšanu.
Kā pierādija pagājušā sezona,tad pirmsezonā itin braši spēlējošie leģionāri sezonas laikā nekādi labie spēlētāji viss nebija. Jā, varbūt Karijas sezonu stipri sabojāja sezonas sākumā gūtais smadzeņu satricinājums.
Piedod,bet es tomēr palikšu pie sava,ka RD selekciju virza finansu aspekti, un nevis selekcija šī jēdziena pasaulē pieņemtā prakse.
Vai tad Svets zina ko dara? NS Viņš visu redz no sava skatpunkta, neba Normis viņam stastīs ko viņs tur pēta, analizē u.t.t.

Kapēc izcelt tik pagajušo sezonu? ņemam abas kopā - koamnda izpilda uzdevumu. Kā tas iespējams ar sliktu selekciju un švakiem leģionāriem?

Izskaidro pēdējo teikumu, sanāk ka citur pasaulē finanses un selekcija ir šķirtas. Runā Tu gudri bet virspusēji - stāsti tagad smalkāk, lai parastā tauta var saprast! Kā dara pasaulē?

  +6 [+] [-]

, 2010-08-25 11:45, pirms 14 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: ka Sējējs pirms tam vienā intervijā gari un plaši stāstija,ka viņš spēlētājus izvērtē gan pēc psiholoģiskās iederības un citām smalkām padarīšanām. Pēc Sveta teiktā iznāk,ka viņa gadijumā viss arī ir aprobežojies ar šo vienu video aizsūtīšanu.
Tu kaut kaa baigi tici visam ko vinji tur saka, tu tieshaam domaa ka Seejejs visiem ies staastiit kaa tieshi vinjsh komplektee komandu?

Ja vinjsh ar 3 mazaako budzetu speej tikt PO, tad domaajams ka speleeetaaju izveele ir OK, protams ka gadaas ar kaadu apdedzinaaties, bet taads vinjam darbs nu nav reaali 100 % ar visiem traapiit, NHL GM to pat nevar

  +8 [+] [-]

, 2010-08-25 11:50, pirms 14 gadiem
ivar, slikta selekcija bija tad, kad tava mamma izveleejaas tavu teeti un radies tu
Slēpts komentārs: NAMEJS 9999

     [+] [-]

, 2010-08-25 11:55, pirms 14 gadiem
Vakar redzot Sašu uz laukuma, automātiski iedomājos - tad jau Cipulisarī ir. Nedaudz tā nepierasti, kad Sašam pie sāniem nav Mārtiņa, bet ir arī tagad labi. Jāvēl veiksme gan Mārtiņam, gan jaunajiem mūsu spēlētājiem, gan visai RD komandai.
Un piekrītu - Gribētos zināt, kāpēc tur viss tā ar Sorokinu izvērtās ..

  +3 [+] [-]

, 2010-08-25 11:55, pirms 14 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Nē, runa nav par to,ka hokejists atsūta savu video, bet gan par to,ka Sējējs pirms tam vienā intervijā gari un plaši stāstija,ka viņš spēlētājus izvērtē gan pēc psiholoģiskās iederības un citām smalkām padarīšanām. Pēc Sveta teiktā iznāk,ka viņa gadijumā viss arī ir aprobežojies ar šo vienu video aizsūtīšanu.
Kā pierādija pagājušā sezona,tad pirmsezonā itin braši spēlējošie leģionāri sezonas laikā nekādi labie spēlētāji viss nebija. Jā, varbūt Karijas sezonu stipri sabojāja sezonas sākumā gūtais smadzeņu satricinājums.
Piedod,bet es tomēr palikšu pie sava,ka RD selekciju virza finansu aspekti, un nevis selekcija šī jēdziena pasaulē pieņemtā prakse.
oho, sejejs daudzas intervijas ir smalki izstastijis ka darbojas vina selekcijas principi, ka vins izvelas speletajus, ka vins menesiem ilgi ar viniem kaulejas, ka interesejas par vina kaitigajiem un nekaitigajiem ieradumiem, kads vinam gimenes stavoklis, ir precejies vai ne u.t.t.
tu to visu ko sejejs saka nenem vera, itka nemaz neko tadu nebutu lasijis, atnak viena karsejmeitene svets, izsplauj vienu teikumu, ka aizsutijis sejejam savu dideo un viss. Ivars skaidri un gaisi zin, ka svets ir panemts tikai noskatoties vienu video. nenemot vera to, ka sejejs noteikti ilgi un dikti petija un interesejas par vinu ka par cilveku un mekleja par vinu atsauksmes. ja reiz svets ir pateicis, ka vins sejejam ir aizsutijis savu video un tur ari spele tad viss, tava prata Sejejs svetu ir panaemis tikai noskatoties to vienu video un ne parko vairak pat neinteresejoties. pat ja sejejs teiktu, ka petijis svetu menesiem ilgi, slepies pie vina majas krumos un slepus petijis ar kuru kaju vins kapja ara no gultas, tikunta tu to nenemtu vera, un paliktu pie sava, ka svets ticis komanda, jo suplers noskatijies 2min garu video un pienemis lemumu. zin ka to sauc? par aprobezotibu
1 2 3 104 komentāri