Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

''Loko'' uzvar mājās un apsteidz ''Dinamo''

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

''Loko'' uzvar mājās un apsteidz ''Dinamo''
Foto: hclokomotiv.ru

Dramatisku uzvaru šodienas vienīgajā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē izcīnījis Jaroslavļas ''Lokomotiv'', kas savā laukumā ar 3:2 pārspēja Minskas ''Dinamo''. Uzvaras vārtus pusotru minūti pirms spēles beigām iemeta aizsargs Karels Rahuneks. Trīs punkti ļāvuši ''Loko'' turnīra tabulā apsteigt Rīgas ''Dinamo''.

Šodienas vienīgajā spēlē spēkus samēroja Rietumu konferences vienības Minskas ''Dinamo'' un Jaroslavļas ''Lokomotiv''. Mača rezultātu negaidīti ātri atklāja viesi - jau 29. sekundē Jozefs Štumpels pēc lieliskas Viktora Kostjučonoka piespēles izgāja viens pret vārtsargu un duelī uzvarēja, panākot 1:0.

Mājinieki atbildēja tikai otrās trešdaļas otrajā pusē, kad pēc izcilas Aleksandra Koroļuka piespēles lieliski spēlējošo Robertu Ešu pārspēja Sergejs Ostapčuks, panākdams 1:1. ''Dinamo'' atbildi parādā nepalika - atkal vienības kapteinis Štumpels pārspēja ''Lokomotiv'' vārtsargu, un atkal vadībā viesi - 2:1.

Izšķirošajā trešdaļā svaru kausi tomēr noliecās par labu ''Lokomotiv'' - pēc Pavola Demitras piespēles (16. piespēle šosezon) precīzi meta Jori Lehterā, bet punktu pielika aizsargs Karels Rahuneks - viņš pēc vārtsarga Dmitrija Kočņeva piespēles bija precīzs vairākumā, 17. spēlē tiekot jau pie 18. punkta.

Iegūtie trīs punkti ļauj ''Lokomotiv'' apsteigt Rīgas ''Dinamo'' - 33 pret 31 punktu, turklāt jaroslavļiešiem divas spēles rezervē. Savukārt Minskas ''Dinamo'' 20 spēlēs 31 punkts, tādējādi noslīdot zemāk par rīdziniekiem. Tātad, šis mačs mūsējiem neko krasi nav mainījis - saglabāta 4. vieta.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-10-24 18:32, pirms 14 gadiem
Laba un interesanta spēle.
Prieks par Loko, kas atzīmē savu 20 gadadienu ar uzvaru, bet mazliet šķrobe par MnD, kas neguva 7 spēlē pēc kārtas punktus.
Štumpelam divi fantastiski goli, jo bieži negādās,ka iemet divus golus vienā spēlē no nūjas neērtās puses mazliet atmuguriski.
Roberts Ešs mazliet nolažoja pēc Rahuneka metiena, bet visā visumā labs varočiks, ja ņem vērā,ka tā viņam bija tikai trešā spēle šosezon vispār.

  -1 [+] [-]

, 2010-10-24 18:48, pirms 14 gadiem
masalskis123 rakstīja: Man liekas ka viņi arī Severstaļ apsteidz.

     [+] [-]

, 2010-10-24 19:30, pirms 14 gadiem
Zebras dažreiz izrīkojās neprognozējami, sevišķi Kadirovs. Laikam uz 20 gadu ballīti ielūgums jau bija kabatā.

  +1 [+] [-]

, 2010-10-24 19:31, pirms 14 gadiem
Nekur taalu netiks no muusejiem

     [+] [-]

, 2010-10-24 20:34, pirms 14 gadiem
purva_velns rakstīja: Zebras dažreiz izrīkojās neprognozējami, sevišķi Kadirovs. Laikam uz 20 gadu ballīti ielūgums jau bija kabatā.
Šeit kaut kas par šo tēmu
Марек Сикора: обасался за этот матч Хоккей на AllHockey.Ru - Марек Сикора: опасался...