Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"SKA" treneris: "Ar tādu spēli mums paveicās, ka izrāvām neizšķirtu"

"SKA" treneris: "Ar tādu spēli mums paveicās, ka izrāvām neizšķirtu"
Igors Pavlovs
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Pēc Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēles, kurā Maskavas ''Spartak'' viesos ar 5:4 pēcspēles metienos uzveica Sanktpēterburgas ''SKA'', komentārus sniedza abu komandu galvenie treneri.

"Spēle bija ļoti skatāma. Sasprindzinājums bija līdz spēles beigām, līdz pēdējam metienam," iesāk Igors Pavlovs. "Esmu apmierināts ar rezultātu un ar šo uzvaru. Puiši sitās no sākuma līdz pat beigām. Kopumā varu pateikt: Dominātors – tas ir Hašeks. Viņa loma ir katrā uzvarā, arī šodien. Soda metieni ir loterija, taču arī šeit viņš nostāvēja godam. Viņa loma šīs dienas uzvarā bija ļoti augsta. Nevaru to pateikt procentuāli, taču vairāk kā puse."

"Kāpēc atdevām iniciatīvu? Mēs nedrīkstam tik ātri nogurt. Bija daudz noraidījumu un es pārgāju uz spēlēšanu ar trijām maiņām. Jā, mēs atdevām "SKA" hokejistiem teritoriju. Mums vairs nebija iespējas tikt līdz viduszonai, jo tas bija ļoti grūti. Nolēmām ar lieliem spēkiem spēlēt aizsardzībā, bloķēt pretinieku metienus un neļaut pretiniekam izdarīt atkārtotus metienus. Tas šoreiz nebija atkarīgs no spēlētāju fiziskās sagatavotības," tā Pavlovs.

"Piekrītu savam kolēģim – spēle bija interesanta, kas turēja sasprindzinājumā līdz pat pēdējām minūtēm," iesāk Vāclavs Sikora. "Tikai atšķirība ir tā, ka "Spartak" spēlēja no sākuma līdz beigām. Pirmajā trešdaļā mēs spēlējām briesmīgi, vienkārši briesmīgi. Izskatījās tā, it kā mēs turpinātu pirmsspēles sagatavošanos. Lai arī otrajā un trešajā periodā ļoti centāmies, ar to uzvarai bija par maz. Mēs daudz zaudējām pirmajās 20 minūtēs, tāpēc rezultāts ir taisnīgs. Mēs nevarējām uzvarēt šo spēli. Mums paveicās, ka izrāvām neizšķirtu. Nomainījām Jevgēņiju Nabokovu tāpēc, ka viņam neklājās viegli. Viņš spēlēja labi, taču visas četras ripas tika zaudētas pēc atkārtotiem metieniem. Viņš nebija vainīgs nevienos zaudētajos vārtos, taču nomainīju viņu tāpēc, lai spēlē iestātos kaut kāds psiholoģiskais lūzums.''

Izmantotie resursi:
sports.ru

  +1 [+] [-]

, 2010-11-23 23:28, pirms 13 gadiem
ha nu tas jau ir limenis gribeja ta nu visus graut a nu pa neizskirtiem priecajas... Ta jums ar vaig