Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Traģēdija Jusi Markanena ģimenē

Jānis Pārums

Kontinentālās Hokeja līgas kluba "CSKA" vārtsarga Jusi Markanena ģimenē vakar notika traģēdija – pa dzīvokļa logu izkrita un nositās viņa četrus gadus vecais dēls, vēsta Krievijas plašsaziņas līdzekļi.

Traģēdija notika brīdī, kad hokejista sieva Sanna bija virtuvē, bet bērni Juha un Ole palika istabā spēlēties vieni. Pēc brīža virtuvē satraukts ieskrēja vecākais dēls Juha un sauca, ka četrgadīgais Ole izkritis pa logu.

Pati pārliecinājusies par šausminošo notikumu, šokētā sieviete zvanījusi mediķiem un izskrējusi pagalmā. Ārsti Oles dzīvību glābt nespēja, ieradušies viņi vien konstatēja puisēna nāvi.

Tieši ģimenes traģēdijas dēļ Markanens vakar nepiedalījās KHL spēlē pret Rīgas "Dinamo". Šokā par notikušo bijusi arī visa "CSKA" komanda. Pagaidām nav zināms vai Markanens turpinās spēlēt Maskavā, taču kluba vadība jau atzinusi, ka respektēs jebkādu vārtsarga lēmumu.

Izmantotie resursi:
gazeta.ru
kp.ru