Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Skudra turpinās darbu ar "Torpedo" un runā par finansiālajām grūtībām

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Skudra turpinās darbu ar "Torpedo" un runā par finansiālajām grūtībām
Pēteris Skudra un Kaspars Daugaviņš
Foto: hctorpedo.ru

Ņižņijnovgorodas "Torpedo" no Kontinentālās hokeja līgas Gagarina kausa izstājās jau pirmajā kārtā, tomēr galvenais treneris Pēteris Skudra turpinās darbu ar komandu.

Ņižņijnovgorodas "Torpedo" sezonas lielāko daļu bija starp Rietumu konferences līderēm, tomēr beigās noslīdēja līdz sestajai vietai, bet izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā ar 1-4 zaudēja Maskavas "Dynamo".

"Visu izšķīra sīkumi, visās spēlēs mums bija iespējas aizķerties. Par to runā arī četri pagarinājumi," sacīja Pēteris Skudra. "Izšķirošajā ceturtajā spēlē bijām vadībā ar 2:0, bet 30 sekundes līdz beigām bija 2:1. Beigās zaudējām, turklāt palikām bez diviem atslēgas spēlētājiem – Kaspara Daugaviņa un Vladimira Galuzina. Tādus hokejistus aizstāt ir grūti. Katra spēle, tāpat kā visa sērija, bija līdzīga, varēja aiziet arī uz otru pusi."

"Nedomāju, ka pretinieki mūs noskrēja. Viņu vārtsargs Aleksandrs Jerjomenko apspēlēja mūsu uzbrukumu, tāpat "Dynamo" labāk spēlēja nevienādos sastāvos. Viņiem meistarīgu spēlētāju vairākumam bija vairāk, labāk tika izmantotas iespējas," pauda "Torpedo" galvenais treneris. "Kad atgriezāmies mājās, bija jāuzvar un sērijā jāpanāk 2-2. Tomēr ceturtā spēle sagrozīja mūsu plānus."

"Man bija tikšanās ar Ņižņijnovgorodas apgabala gubernatoru Valēriju Šancevu. Parunājām par sezonu un dzīvi. Saruna bija konstruktīva. Varu teikt, ka pieņēmām lēmumu par tālāku sadarbību. Palikšu klubā un turpināšu pildīt līgumsaistības. Prieks sadarboties ar tādu organizāciju, kā "Torpedo"," norādīja Skudra, kurš komandu vada kopš 2013. gada.

Komandu sezonas laikā piemeklēja finansiālas grūtības, tomēr Skudra norādīja, ka problēmas nav tik lielas, kā varētu šķist: "Dzīvojam, kā varam. Vadība dara visu, lai spēlētāji justos komfortabli, lai laikā saņemtu algu. Lielu pārtraukumu nebija. Tāpat kā visur, arī mums ir grūti laiki, bet nekā krimināla nebija."

"Gribam uzlabot individuāli spēcīgu hokejistu skaitu komandā, bet tas viss ir naudas jautājums. Ar prieku paņemtu nevis vienu, bet trīs četrus spēlētājus, kuri pastiprinātu komandu, varētu spēlēt kombinacionālu hokeju. Tomēr viss atduras pret iespējām. Strādājam ar mūsu budžetu, cenšamies izspiest maksimumu," teica Skudra.

Latvijas izlases kapteinim Kasparam Daugaviņam, kurš aizvadītajā sezonā 47 spēlēs sakrāja 32 punktus (tikpat, cik rezultatīvākajam spēlētājam Dmitrijam Sjominam, kurš laukumā devās visos 60 mačos), līgums ar Ņižņijnovgorodas "Torpedo" ir līdz nākamās sezonas beigām.

Izmantotie resursi:
https://www.championat.com/

     [+] [-]

, 2017-03-23 11:24, pirms 7 gadiem
Varbūt kāds KHL zinātajs , spēj pateikt kādas algas ir mūsu leģiem? Soča , Karsums , Daugava , Bārtulis

     [+] [-]

, 2017-03-23 11:51, pirms 7 gadiem
Ap 30-40 USD mēnesī + prēmijas. Vairāk neticās.

     [+] [-]

, 2017-03-23 20:31, pirms 7 gadiem
Pirmdienis rakstīja: Varbūt kāds KHL zinātajs , spēj pateikt kādas algas ir mūsu leģiem? Soča , Karsums , Daugava , Bārtulis
Līdz 400k usd