Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Astanas "Barys" turpmāk vadīs Sagimbajevs

Astanas "Barys" turpmāk vadīs Sagimbajevs
Erlans Sagimbajevs
Foto: sk.sport.kz

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Astanas "Barys" par jauno galveno treneri apstiprinājis Erlanu Sagimbajevu. Kazahu speciālists šajā amatā nomainīs Andreju Nazarovu, kurš pagājušajā nedēļā kļuva par Sanktpēterburgas SKA galveno treneri.

45 gadus vecais Sagimbajevs karjeras laikā vadījis tādus klubus kā "Kazzinc-Torpedo" (Ustjkamengorska), Karagandas "Saryarka", Pavlodaras "Ertis", kā arī strādājis "Barys" kluba sistēmā. "Erlana Sagimbajeva vārds hokeja cienītājiem nav svešs. Treneris gadu gaitā ieguvis pieredzi darbā ar Kazahstānas hokeju un sevi pieteicis kā perspektīvu speciālistu. Novēlam viņam veiksmi jaunajā darba vietā," vēsta Kazahstānas hokeja federācijas izplatītais paziņojums.

Līdz ar Nazarova pievienošanos SKA treneru štābam, atvērts ir jautājums par Kazahstānas izlases galvenā trenera posteni. Pašreizējais izlases vadītājs Nazarovs vēl nav sniedzis konkrētu atbildi, vai turpinās strādāt arī pie Kazahstānas izlases stūres. "Barys" jaunais galvenais treneris Sagimbajevs tiek minēts kā viens no reālākajiem Nazarova pēctečiem šajā amatā, taču pats treneris vēl pagaidām nav izlēmis, vai vēlētos vadīt arī izlasi.

"Nesteigsimies notikumiem pa priekšu. Šobrīd domāju par "Barys" - tie ir lieli jaunumi. Līdz pasaules čempionātam vēl laika gana, bet līdz tam vēl vesela KHL sezona, " atzīst pats Sagimbajevs. Trenera jaunais klubs "Barys", kurā spēlē arī Oskars Bārtulis, aizvadītajā KHL sezonā 60 spēlēs izcīnīja 93 punktus, austrumu konferences tabulā finišējot piektajā vietā. Izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā astanieši septiņu spēļu sērijā piekāpās Omskas "Avangard" (3:4).

Izmantotie resursi:
Сагымбаев пока не знает, будет ли тренером...
Ерлан Сагымбаев назначен главным тренером...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-06-22 13:30, pirms 9 gadiem
Tūmār izvieliejās pašmuoju speciālistu, kaut ari sacieji, ka jyms orzemnīku treneri...

  -1 [+] [-]

, 2015-06-22 15:07, pirms 9 gadiem
nu vismaz kazahs. tomēr Kazahstānas klubs Barys
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-06-22 22:54, pirms 9 gadiem
L@tgols rakstīja: Tūmār izvieliejās pašmuoju speciālistu, kaut ari sacieji, ka jyms orzemnīku treneri...
Tūmār mušmiš al habir neh špešei.