Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Pujacam zaudējums, Jerofejevam uzvara

Jānis Pārums

Pujacam zaudējums, Jerofejevam uzvara
Aleksandrs Jerofejevs
Foto: metallurg-nk.ru

Šodien Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) čempionātā kārtējās spēles aizvadīja aizsargu Georgija Pujaca (Sibir) un Aleksandra Jerofejeva (Metalurg Nk) pārstāvētie klubi, cīnoties ar mainīgām sekmēm.

Georgija Pujaca klubs "Sibir" viesos cieta sakāvi ar 1:5 pret spēcīgo Ufas "Salavat Yulaev", kas jau mača vidū bija ieguvusi četru vārtu pārsvaru. Pujacs, izdarīja trīs metienus pa pretinieku vārtiem, bet pie rezultativitātes punktiem netika. Laukumā Pujacs pavadīja ilgāko spēles laiku savā komandā (20:46).

Aleksandra Jerofejeva Novokuzņeckas "Metalurg" viesos spraigā cīņā ar 3:2 pieveica Čeļabinskas "Traktor". Jerofejevs spēlēja otrajā maiņā, laukumā pavadīja 15 minūtes un 43 sekundes un izdarīja vienu metienu pa pretinieku vārtiem.

  -1 [+] [-]

, 2010-09-21 18:30, pirms 14 gadiem
viņš iemeta otross vartuss
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-09-21 18:45, pirms 14 gadiem
Mežonīgais putniņš rakstīja: Neiemeta. Izlaboja pēc tam.
slikti ka izlaboja

     [+] [-]

, 2010-09-21 18:52, pirms 14 gadiem
Skatijos Sibir vs. SJ un jāsaka ka kopumā spēle bija laba, tikai vienā brīdi sibirj baigi palaidās un ierija 4 ripas, bet tā nemazam baigi un Ufas sibīrieši neatpalika.
Šobrīd skatos SKA pret ATLANT skā tā ļoti nevienmērīgi spēlē, te augšā te lejā. Nav vinjiem diez ko labs sezonas sākums. Skatīsimies kā Zanata spēs savaldīt savas zvaigznītes.

     [+] [-]

, 2010-09-21 19:18, pirms 14 gadiem
the96 rakstīja: Skatijos Sibir vs. SJ un jāsaka ka kopumā spēle bija laba, tikai vienā brīdi sibirj baigi palaidās un ierija 4 ripas, bet tā nemazam baigi un Ufas sibīrieši neatpalika.
Šobrīd skatos SKA pret ATLANT skā tā ļoti nevienmērīgi spēlē, te augšā te lejā. Nav vinjiem diez ko labs sezonas sākums. Skatīsimies kā Zanata spēs savaldīt savas zvaigznītes.
Tu jau ir tā ''lielo'' komandu meistarība - spēja īstajā laikā paņemt spēli un uztaisīt rezultātu!!