Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Nākamajā sezonā Minskas "Dinamo" pārstāvēs abi brāļi Kosticini

Nākamajā sezonā Minskas "Dinamo" pārstāvēs abi brāļi Kosticini
Andrejs Kosticins
Foto: AFP/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas komanda Minskas "Dinamo" maija sākumā parakstīja divu gadu līgumu ar Sergeju Kosticinu, bet šodien noslēdza vienošanos uz vienu gadu arī ar Andreju Kosticinu.

Ja 31 gadu vecais Sergejs Kosticins jau bija spēlējis Minskas "Dinamo", 2016./17.g. būdams tās kapteinis, tad 33 gadus vecais Andrejs Kosticins Kontinentālajā hokeja līgā bija pārstāvējis citas vienības. Šo sezonu Andrejs Kosticins pavadīja "Kunlun", 22 spēlēs sakrājot 13 (3+10) punktus, bet sezonu iepriekš bija "Sochi" kapteinis. Tāpat Andrejs Kosticins pārstāvējis Ņižņijnovgorodas "Torpedo" un Čeļabinskas "Traktor".

Brāļi Kosticini spēlējuši arī Nacionālajā hokeja līgā. Andrejs Kosticins Monreālas "Canadiens" un Nešvilas "Predators" rindās regulārajā sezonā 398 spēles sakrāja 222 (103+119) punktus, bet Stenlija kausā 49 spēlēs tika pie 23 (14+9) punktiem. Savukārt Sergejs Kosticins to pašu vienību sastāvā regulārajā sezonā aizvadīja 353 spēles, iegūstot 176 (67+109) punktus, bet Stenlija kausā viņam 40 spēles un 15 (4+11) punkti. Andrejs Kosticins šosezon spēlēja "Torpedo".

Minskas "Dinamo" šosezon ar 73 punktiem 56 spēlēs Rietumu konferencē ieņēma desmito vietu un nekvalificējās izslēgšanas cīņām.

Izmantotie resursi:
https://hcdinamo.by/news/sobytiya/a...


, 2018-05-21 20:53, pirms 6 gadiem
DR patreiz ļoti pārsteidz ar to, ka tik laicīgi sākuši vākt sastāvu. Un arī ar to, ka paņemti jau 3 ļoti labi leģionāri, kuri nav akls minējums no AHL, bet jau Eiropas hokeju apostījuši spēlētāji. Redzēs vēl, ko paņems no vietējiem, interesē, vai atgriezīsies Džeriņš ar Bukartu. Kopumā šādi turpinot izskatās, ka varēs atsākt sekot līdzi šiem, jo reāli apnikusi jau bija tā knapināšanās, sliktu spēlētāju parakstīšana.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-05-21 22:52, pirms 6 gadiem
Gūža rakstīja: DR patreiz ļoti pārsteidz ar to, ka tik laicīgi sākuši vākt sastāvu. Un arī ar to, ka paņemti jau 3 ļoti labi leģionāri, kuri nav akls minējums no AHL, bet jau Eiropas hokeju apostījuši spēlētāji. Redzēs vēl, ko paņems no vietējiem, interesē, vai atgriezīsies Džeriņš ar Bukartu. Kopumā šādi turpinot izskatās, ka varēs atsākt sekot līdzi šiem, jo reāli apnikusi jau bija tā knapināšanās, sliktu spēlētāju parakstīšana.
nevajag Džeriņu, Bukartu, lai spēlē tur kur ir, labi klubi un DR būs kā iekāpt bedrē
, 2018-05-21 23:50, pirms 6 gadiem
Lai DR apbružā jaunos un nav mums vajadzīgs play-off(tikai samocīs izlases kadrus)Labāk pēc tam veči lai iziet Boba nometni un viss būs štokos.Lai līderi labāk spēlē ārzemēs.Cipari jau nemelo-PČ no 18 vārtiem DR pienesums 1vārti uzbruc;ejiem (Meija) 2 aizsargiem(Balinskis,Galviņš).Tā ka lai DR lai ņemās ar tiem kas netiek uz arzemēm un lai ņem labākos kadrus no LČ.
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.