Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

''MVD'' ģenerāldirektors: ''Znarokam ir līgums vēl uz gadu''

''MVD'' ģenerāldirektors: ''Znarokam ir līgums vēl uz gadu''
Oļegs Znaroks
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Balašihas ''MVD'' ģenerāldirektors Andrejs Safranovs paziņojis, ka komandas galvenajam trenerim Oļegam Znarokam, par kuru interesi izrāda vairākas KHL komandas, vēl ir līgums ar ''MVD'' uz vienu gadu.

Šī sezona ''MVD'' pagaidām izvērtusies ļoti veiksmīgi. Regulārā čempionāta laikā tā izcīnīja otro vietu Rietumu konferencē, bet izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā sērijā ar 3:0 pārspēja Maskavas ''CSKA". Vakar ''MVD'' aizvadīja pirmo spēli Rietumu konferences pusfināla sērijā pret Rīgas ''Dinamo'', uzvarot to ar 4:1. Šodien sērijā tiks aizvadīta otrā spēle.

Jau iepriekš tika ziņots, ka interesi par Latvijas hokeja izlases un Balašihas ''MVD'' galveno treneri izrāda vairākas KHL komandas. Kā viena no tām tika minēta Maskavas ''Dinamo''. ''MVD'' ģenerāldirektors Andrejs Safranovs gan norādīja, ka Oļegam Znarokam ar komandu spēkā vēl ir līgums uz vienu gadu: ''Šobrīd par ļoti daudziem hokejistiem tiek izrādīta pastiprināta interese no citām komandām. Ja pirms sezonas šos hokejistus īsti nopietni neuzskatīja, tad tagad uz tiem skatās ar pastiprinātu interesi. Domāju, ka šobrīd gan par šo tēmu ir diezgan pāragri runāt. Beigsies izslēgšanas spēles, tad arī varēsim sākt domāt. Kas attiecas uz komandas galveno treneri Oļegu Znaroku, tad ar viņu mūs saista vēl viena gada līgums.''

Izmantotie resursi:
sport-express.ru

  +6 [+] [-]

, 2010-03-20 13:56, pirms 14 gadiem
te ir un te nav

 +13 [+] [-]

, 2010-03-20 13:59, pirms 14 gadiem
Safranov, Znarokam ir arī kulaks pa visu tavu galvu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-03-20 15:09, pirms 14 gadiem
Vai tad nebija 2+1? Atceros, ka pērn pār Oļegu un Hariju galvām savilkām lietus mākoņi, bet tā kā līgums bija uz diviem gadiem, tad Oļegs pārliecināja vadību, ka komanda tiek tikai veidota!