Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Mihaļovs: ''''Salavat Yulaev'' var iztraucēt tikai paši komandas hokejisti''

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Mihaļovs: ''''Salavat Yulaev'' var iztraucēt tikai paši komandas hokejisti''
''Salavat Yulaev'' hokejisti uzvarēja regulārajā sezonā, par to balvā saņemot Kontinenta kausu
Foto: hcsalavat.ru

Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) šodien pusfinālspēles tiks aizvadītas abās konferencēs. Rietumos pirmās spēles jau aizvadītas, bet austrumos sērijas sāksies tikai ar šiem mačiem. Pirms spēļu sākuma savas domas izklāstīja Sergejs Mihaļovs - pēc viņa domām, Ufas ''Salavat Yulaev'' var patraucēt tikai paši komandas hokejisti.

Krievijas hokeja eksperts Sergejs Mihaļovs sākotnēji dalījās pārdomās par pirmo Austrumu konferences pusfināla pāri, kurā savā starpā tiksies pašreizējie Gagarina kausa glabātāji Kazaņas ''AK Bars'' un regulārās sezonas 2. vietas ieguvēja austrumos Magņitogorskas ''Metallurg'': ''Sērijā starp Magņitogorskas ''Metallurg'' un Kazaņas ''AK Bars'' priekšroku atdotu Magņitkai. Savainojumu guvis viens no pašreizējo Gagarina kausa glabātāju ''AK Bars'' līderiem Daniss Zaripovs, bet ''Metallurg'' nekādu problēmu ar savainojumiem nav. Nedomāju, ka šajā sērijā redzēsim atklātu hokeju un daudz vārtu guvumu. Lielāka nozīme būs fiziskajai izturības, kas sērijā līdz četrām uzvarām ir īpaši nozīmīgs komponents. Septiņas spēles desmit dienās - tas var būt īpaši smagi jebkurai komandai. Jāpiemin arī tiesāšana - arī soģi var kļūt par izšķirošo sērijas stūrakmeni. Tāpat Magņitogorskas klubam ir pārsvars vārtsargu līnijā - stabils gan pirmais, gan otrais vārtsargs.''

Tāpat Mihaļovs izteica prognozes par otru Austrumu konferences pusfinālu, favorītu lomu atvēlot ''Salavat Yulaev'' komandai, tomēr pietiekami augsti novērtējot arī viņu oponentu izredzes: ''Ufiešiem pret Vladimira Krikunova vadīto Ņižņekamskas ''Neftekhmik'' klāsies grūti. Viņš nokomplektējis spēcīgu un nepiekāpīgu komandu. Tiesa, manuprāt, ''Salavat Yulaev'' hokejistiem var iztraucēt tikai viņi paši. Viņi ir neapšaubāmi favorīti arī visas līgas mērogā, komandas hokejisti ir starp līderiem teju visos statistikas rādītājos. Novērtēju izredzes kā 60 pret 40 Ufas kluba labā, tomēr nespēju saskatīt līdzekļus, lai apturētu Vjačeslava Bikova izveidoto un labi ieeļļoto mehānismu.''

Izmantotie resursi:
news.sportbox.ru

  -2 [+] [-]

, 2010-03-20 02:33, pirms 14 gadiem
vai arī Rīgas Dinamo

  +8 [+] [-]

, 2010-03-20 02:34, pirms 14 gadiem
nee, gan MM gan Ak Bars var
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2010-03-20 08:06, pirms 14 gadiem
Ufa ir stabīli labākā khl komanda ,vienīgā kura varētu spēlēt NHL.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-03-20 09:59, pirms 14 gadiem
Kharlamovs123 rakstīja: Nezinu par NHL,Bet noteikti zinu,ka pret tādu komandu kā MMG,vai AK Bars, UFA var palikt gribot.
Nerunājot pret Iļjiča Lokomotīvi.
Atkārtošos,jau pirms play-off teicu,ka ne SKA,ne Salavat nespēlēs finālā. Viena prognoze jau piepildijās. Tagad jāgaida Salavat kārta.
Krikunova Ņeftihimik arī nav nekāda pastaiga. Tā kā lai Salavat tiek tālāk,tad runāsim par tām uber team.
Neuzskatu,ka Salavat ir pārāka par top komandām.
Šajā play-off Salavats nav aizvadījis nevienu spēli ar līdzvērtīgu pretinieki.
Kad tas notiks,pastīsimies uz Mihaļovu. Bet viņam atmazska jau ir gatava,komanda zaudēja paša sev,debīlākā atmazka kādu var izgudrot. Tipa mēs uzvarētāji tā,vai tā.
SKA tomēr par daudz veterānu, Ufā daudziem ir labākais hokejista vecums.Par SKA, man viņi tāpat kā futenī REAL atgādina Homēru no Simpsoniem, vienreiz dabū ar grābekli pa pieri ,otreiz tāpat nelīdz, bet Ufa domāju ir mācījusies no pagājušās sezonas neveiksmes.

     [+] [-]

, 2010-03-20 10:11, pirms 14 gadiem
IIZ 70 rakstīja: Traktor pierādija,ka Magņitka arī pie dažiem nosacījumiem ir ņemama komanda.
Ļoti ceru uz pagājušās sezonas fināla atkārtojumu. Tikai šoreiz kausu paņem LOKO.
man arī šķiet, ka LOKO būs finālā, bet jau 3 gadu pēc kārtas tur arī paliks
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-03-20 14:40, pirms 14 gadiem
"... Jāpiemin arī tiesāšana - arī soģi var kļūt par izšķirošo sērijas stūrakmeni. "

tas ir ne tikai attiecībā uz austrumu konf. pāriem....uz ikvienu spēli šobrīd. Negribās atkārtoties 100x, bet vakar 2+2 pret Petrovicki būtu lūzuma moments spēlē pret mvd. Vienu mēs iemestu 4 minūtēs. Pilnīgi droši, - bet tagad ir tā kā ir. 4 aklie `matrač`i laukumā var "paveikt daudz". Un pēc tam iepūt - tā pat kā Īrijas - Francijas futenī - spēle ar roku nodrošina iekļūšanu finālturnīrā . Un iepūt. Visi to redzēja, bet tikai ne tiesnesis.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja