Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Stepltons karjeru turpinās Magņitogorskā

Rolands Eliņš

Stepltons karjeru turpinās Magņitogorskā
Tims Stepltons
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

KHL komanda Magņitogorskas "Metallurg" paziņojusi, ka maiņas darījumā ieguvusi tiesības uz ASV uzbrucēju Timu Stepltonu, kurš nesen Ņižņekamskas "Neftekhimik" komandā bija paudis neapmierinātību ar algas apmēru izmaiņām rubļa kursa krituma dēļ.

Pret rezultatīvo Timu Stepltonu "Metallurg" Ņižņekamskas komandai atdevusi uzbrucēju Jevgeņiju Grigorenko, kurš šīs sezonas 31 spēlē bija guvis piecus punktus (3+2). Tāpat "Magņitka" šķīrusies no uzbrucēja Fransisa Parē, kurš pret nākamā gada drafta izvēles tiesībām aizmainīts uz Čeļabinskas "Traktor".

Parē 35 spēlēs šosezon bija sakrājis astoņus punktus (4+4), tačuiegūtais Stepltons ar uzviju nosedz abu uzbrucēju aiziešanu rezultativitātes ziņā. 32 gadus amerikānis šosezon guvis 14 vārtus un 26 punktus un bija viens no "Neftekhimik" līderiem. Savulaik vairāk nekā 100 spēles NHL aizvadījušais hokejists pagājušajā pasaules čempionātā pārstāvēja ASV izlasi, bet KHL pirms tam spēlējis arī Minskas "Dinamo" un Kazaņas "Ak Bars" sastāvā.

Pirms nedēļas gan uzvirmoja skandāls, jo parādījās ziņas, ka Stepltons kopā ar diviem citiem leģionāriem nolēmuši neierasties komandas treniņā, tādējādi protestējot par algas samazinājumu rubļa kursa krituma dēļ. Šo iemeslu gan noliedza spēlētāju aģents Dmitrijs Jeremins, sakot, šie trīs hokejisti bija traumēti un nekādi dziļāki zemteksti treniņa izlaišanā nav jāmeklē.

Pašreizējā KHL čempione "Metallurg" ieņem trešo vietu Austrumu konferences kopvērtējumā, kamēr "Neftekhimik" ar 38 spēlēs gūtiem tikai 34 punktiem ir priekšpēdējā vietā līgā.

Izmantotie resursi:
Новости клуба — официальный сайт ХК...
ТАСС: Спорт - Агент: информация о забастовке...

  +1 [+] [-]

, 2014-12-19 15:24, pirms 9 gadiem
kaa var buut neapmierināts, liigumu noslēdza rublos un tos arii saņem. Neviens neko nesamazina.