Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

KHL klubi turpina rēķināt algas – liels samazinājums piedāvāts arī Zaripovam

Agris Suveizda

KHL klubi turpina rēķināt algas – liels samazinājums piedāvāts arī Zaripovam
Lauris Dārziņš un Daniss Zaripovs. Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Kontinentālajā hokeja līgā nākamsezon gaidāmi stingri algu griesti, tādēļ virkne komandu vairs nav gatavas maksāt lielas summas saviem pieredzējušajiem līderiem. Ja vien kāda no pusēm nepiekāpsies, nākamsezon Magņitogorskas "Metallurg" visdrīzāk vairs neredzēsim tās dārgākos spēlētājus Sergeju Mozjakinu un Viktoru Antipinu, bet tagad par algu jākaulējas arī Kazaņas "Ak Bars" veterānam Danisam Zaripovam.

39 gadus vecais Zaripovs maijā kļūs par brīvo aģentu un vēlas parakstīt līgumu, kas būtu līdzvērtīgs līdzšinējam. Kā ziņo Biznes-Online, Kazaņas "Ak Bars" kapteinis vēlas saņemt 100 miljonus rubļu jeb aptuveni 1,25 miljonus eiro sezonā, turpretī klubs piedāvā tikai 40 miljonus rubļu (0,5 miljonus eiro) jeb divarpus reižu mazāk.

Šajā regulārajā sezonā Zaripovs 52 spēlēs sakrāja 27 (13+14) punktus un bija tikai septītais rezultatīvākais komandā, bet Gagarina kausa pirmo kārtu veterāns izlaida savainojuma dēļ. Ar četru sezonu pārtraukumu, ko Zaripovs pavadīja Magņitogorskas "Metallurg", viņš Kazaņas klubu pārstāv jau kopš 2001. gada un pēc mēneša svinēs 40 gadu jubileju.

Kā ziņots telegramkanālā ArenaBreda, Zaripovs šosezon bija trešais vislabāk apmaksātais spēlētājs līgā. Lielākā alga bija Magņitogorskas "Metallurg" kapteinim Mozjakinam, kuram martā apritēja 39 gadi un kuram tika piedāvāts četrkāršs algas samazinājums – aptuveni tas pats pusmiljons eiro, ko Zaripovam vēlas maksāt "Ak Bars". Piedāvātā algas samazinājuma dēļ "Metallurg" visdrīzāk pametis arī līgas vislabāk apmaksātais aizsargs Antipins.

Atšķirībā no Mozjakina un Antipina, Zaripova puse ar pāreju uz citu vienību pagaidām gan nedraud. "Tirgojamies. Alternatīvi karjeras turpināšanas varianti pagaidām netiek izskatīti," sarunā ar ziņu aģentūru sacīja Zaripova aģents Jurijs Nikolajevs. "Vēl pāragri tos izskatīt – to darīsim pēc 1. maija."

Izmantotie resursi:
https://sport.business-gazeta.ru/ar...
https://tass.ru/sport/8278741

     [+] [-]

, 2020-04-19 16:47, pirms 4 gadiem
Tas pat bez Koronas un citām globalajām tendencēm būtu loģiski, ka kā virsrakstā pārrēķina algas - veterāni Mozjakins un Zaripovs, mūžīgi komandas nevilks, neviens veterānam negribēs maksāt super daudz, ja zina, ka katrā sezonā var sekot strauja lejupslīde. Un arī Antipinam nekāds brīnums nav, ka samazināja algu - rezultativitātē kritums, lietderības koefs sliktākais kads bijis. Nu un ja pierēķina koronu, tad jāgaida, kad paziņos vel par daudziem ar mazāku algu.

     [+] [-]

, 2020-04-19 16:51, pirms 4 gadiem
KAS NOTIEK AR SPORTACENTRS.COM???
Reklāmas lēkā, kā Lieldienu zaķi, gribu uzspiest uz kādu raxtu, trāpu kādaireklāmas raxtam!
P.S.dec...
Tiešåm jāpāriet uz Sportaziņas ....

     [+] [-]

, 2020-04-19 16:58, pirms 4 gadiem
Kam tagad izdevīgi slēgt līgumus nākamajai, miglā tītajai sezonai .... ?
Ağentiem, sportistiem ..