Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Slovākijas līderus KHL neredzēsim

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

Slovākijas līderus KHL neredzēsim
"HC Slovan"

Pēdējo divu sezonu Slovākijas spēcīgākā hokeja komanda Bratislavas "Slovan" tuvākajā laikā neplāno pievienoties Kontinentālā Hokeja līgas vienību skaitam, jo klubs tuvākajā nākotnē vispār plāno atteikties no dalības starptautiskos turnīros.

"Slovan" ģenerālmenedžeris Marošs Kraiči atzinis, ka viņu ieinteresējis priekšlikums spēlēt KHL, taču tas kluba kasei šobrīd būtu pārāk smags pārbaudījums. "Septembrī saņēmām KHL priekšlikumu 2009/2010.gada sezonā pievienoties līgai un ar tās vadību bija interesantas pārrunās, tomēr nācās no piedāvājuma atteikties. Pirmkārt, tas prasītu papildus finansiālos ieguldījumus, kas ekonomiskās krīzes apstākļos ir nereāli," norādīja Kraiči, piebilstot, ka līgā jau esot klubi, kuriem radušās finansiālās problēmas.

Slovāku kluba svarīgākais uzdevums ir rekonstruēt spēļu arēnu, kas tiek gatavota 2011.gada pasaules čempionātam, tāpēc "Slovan" plāno vispār atteikties no spēlēšanas starptautiskā arēnā. "Paredzams, ka mums būs jāspēlē Čempionu Līgas turnīrā, taču vispirms mums jāatrod arēna, kurā aizvadīt mājas spēles," skaidro Kraiči.

Izmantotie resuri
sovsport.ru
hcslovan.sk

     [+] [-]

, 2009-02-19 16:16, pirms 15 gadiem
nekas, pēc gadiem 2-3 būs klāt ka likts, mūžīgi tak tā krīze nevilksies
Slēpts komentārs: elwisss86

  +1 [+] [-]

, 2009-02-19 16:25, pirms 15 gadiem
elwisss86 rakstīja: varbuut arii khl muuzhiigi nevilksies...
nju KHL gan ilgu laiku pastaves, klubus kriize var skart, bet liiga tomeer ir parak pietiekami labi aprikota ar finanseem, Krievija kaa nekaa!

  -1 [+] [-]

, 2009-02-19 16:30, pirms 15 gadiem
Burnz rakstīja: nju KHL gan ilgu laiku pastaves, klubus kriize var skart, bet liiga tomeer ir parak pietiekami labi aprikota ar finanseem, Krievija kaa nekaa!
es domaaju, ka taa varbuut vairs var nebuut kontinentaalaa hl, varbuut vnk krievijas atklaatais chempis, bez komandaam no eiropas... jo taads jau bij meerkjis, lai speeleetu eiraazijas speeciigaakaas komandas!

  -4 [+] [-]

, 2009-02-19 16:35, pirms 15 gadiem
nez cik klubiem un no kaadaam liigaam KHL vadiba vel ir suutiijusi priekslikumu...
no vienas puses tas ir labi ja projekts attistas uz rietumu pusi - krievijai to vajag - no otras puses, skaidrs ka divizijas sastaavees plus minus pec geografiskaa izvietojuma, un taadaa gadijumaa mees varam buut kopaa ar slovaakiem, vaaciesiem, utt... it kaa nekas nav pretii - bet kaads butu kopeejais divizijas liimenis - kautkas starp SLO un DEL... teema ir no serijas ka butu ja butu(tas lai neviens neparprot te kautko)... no viedoklja lai muuseejiem butu pec iespejas augstakas kvbalitates spelju prakse, vajadzetu visadus CSKA un Lokomotives(Salavat varbut tomer ne ), jo preteja gadijuma pec tam piemeram izejot play-offos no savas divizijas kaa uzvareetaaji, varam pakast piemeram kautkadam severstal...

  +1 [+] [-]

, 2009-02-19 16:50, pirms 15 gadiem
kāpēc visi runā, ka tad kad divīzijas pēc geogrāfiskā ir slikti!!! ka neredzēsim rīgā stiprās komadas???
no tā taču nekas īpaši nemainās!!?? tāpat spēlē katra ar katru 1 mājas un 1 izbraukuma spēli!!! bet ar savas divīzijas komandām viss vnk ir reiz 2

     [+] [-]

, 2009-02-19 17:06, pirms 15 gadiem
Nu tie ārzemju klubi visu nostāda apmēram tā:Ja dosiet naudu mēs spēlēsim. Bet vai tādā gadījumā viņi vispār ir vajadzīgi? Vienkārši ķeksītim.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-02-19 18:22, pirms 15 gadiem
Burnz rakstīja: nju KHL gan ilgu laiku pastaves, klubus kriize var skart, bet liiga tomeer ir parak pietiekami labi aprikota ar finanseem, Krievija kaa nekaa!
es arī gribu būt aprīkots ar finansēm!

  +1 [+] [-]

, 2009-02-19 22:09, pirms 15 gadiem
Burnz rakstīja: nju KHL gan ilgu laiku pastaves, klubus kriize var skart, bet liiga tomeer ir parak pietiekami labi aprikota ar finanseem, Krievija kaa nekaa!
pārāk daudz var dzirdēt no ārzemniekiem neapmierinātību, mareks nau apmierināts ar braukāšanu, emerijam ne tā maksā algu, jāgrs cerēja uz stiprāku komandu! kas tik vēl ne! pirmajā tās sezonā jau viens mirušais, ne par ko labu tas neliecina, lai cik dīvaini neliktos!
ja KHL nesakārtos visu augstākajā līmenī idejas par konkurenci NHL var aizmirst!

  +2 [+] [-]

, 2009-02-19 23:44, pirms 15 gadiem
to srajo
Par kādu konkurenci iet runa?Ar NHL? Lēni un mokoši KHL ar laiku pārtaps atkal par Krievijas čempionātu.Par to nav ne mazāko šaubu.
Priecāsimies par to ,kas mums ir dots šobrīd.