Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Divkārtējais Stenlija kausa ieguvējs Verstīgs pievienosies Hārtlijam "Avangard"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Divkārtējais Stenlija kausa ieguvējs Verstīgs pievienosies Hārtlijam "Avangard"
Kriss Verstīgs
Foto: AFP/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas klubs Omskas "Avangard" tuvākajā laikā sastāvu pastiprinās ar 32 gadus veco kanādiešu uzbrucēju Krisu Verstīgu, kurš karjeras laikā divas reizes virs galvas cēlis Stenlija kausu.

Pagājušajā sezonā Kriss Verstīgs pārstāvēja Nacionālās hokeja līgas klubu Kalgari "Flames", aizvadot 24 mačus, kuru laikā viņš guva trīs vārtus un sakrāja astoņus punktus. Malējais uzbrucējs cīnījās ar veselības problēmām, un novembrī Verstīgam tika veikta gurna operācija. Martā viņš atgriezās ierindā, taču aizvadīja tikai divas spēles un vairs nespēja turpināt sezonu.

Lielākos panākumus Verstīgs guva laikā, kad pārstāvēja Čikāgas "Blackhawks", divas reizes – 2010. un 2015. gadā – kļūstot par Stenlija kausa čempionu. Pirmajā reizē viņa pienesums bija lielāks nekā otrajā – 22 izslēgšanas spēles un 14 punkti pret 12 mačiem un diviem punktiem. Starp abiem tituliem viņš pārstāvēja arī Toronto "Maple Leafs", Filadelfijas "Flyers" un Floridas "Panthers", bet pirms pievienošanās "Flames" Verstīgs pielaikoja arī Karolīnas "Hurricanes" un Losandželosas "Kings" formas.

Kopumā Verstīgs aizvadījis 643 spēles Nacionālās hokeja līgas regulārajā čempionātā, izceļoties ar 149 vārtiem un 209 piespēlēm. Savukārt Stenlija kausa izcīņā viņa kontā ir 93 mači, 18 vārti un 30 piespēles. Līdz šim Verstīgs ne reizi nav spēlējis otrpus okeānam, tādējādi Omskas "Avangard" būs viņa pirmā pieredze. Tiesa, nākamajā sezonā "Avangard" mājas mačus aizvadīs Balašihā, jo halle atrodas avārijas stāvoklī. Pastāv bažas, ka vienība Omskā nevarēs atgriezties vēl vairākus gadus.

Izmantotie resursi:
https://www.sport-express.ru/hockey...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2018-08-18 10:49, pirms 6 gadiem
Avangards vāc NHL džekus. Un ar tādu treneri kā Bobs Hārtlijs, visas iespējas, ka pacels Gagarina kausu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: pernambucano

     [+] [-]

, 2018-08-18 21:48, pirms 6 gadiem
Da labi!