Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Septiņos pasaules čempionātos spēlējušais Lauridsens pamet "Jokerit"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Septiņos pasaules čempionātos spēlējušais Lauridsens pamet "Jokerit"
Olivers Lauridsens pret "Vityaz". Foto: Tass/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas klubu Helsinku "Jokerit" vairs nepārstāvēs Olivers Lauridsens. Dāņu aizsargs komandā spēlēja kopš 2016. gada.

Aizvadītajā sezonā Olivers Lauridsens devās laukumā 24 spēlēs, izceļoties ar vieniem vārtiem. Vidēji spēlē viņš uz ledus pavadīja 14:40 minūtes. Savukārt četros izslēgšanas mačos viņš arī guva vienus vārtus. Dāņu aizsargs komandai pievienojās 2016. gadā, un labākā no sezonām viņam bija 2018./19. gada – 13 punkti un pozitīvs lietderības koeficients +23.

Pirms Helsinku "Jokerit" viņš vienu sezonu pavadīja Zviedrijā, bet vēl pirms tam aizvadīja septiņas sezonas Ziemeļamerikā. Lauridsens sāka ar universitāti, tiekot līdz Nacionālajai hokeja līgai. Viņš aizvadīja 16 spēles Filadelfijas "Flyers" rindās, sakrājot trīs punktus. Daudz vairāk laika nācās pavadīt fārmklubā – tur 264 spēles.

Lauridsens pārstāvējis Dānijas izlasi septiņos pasaules čempionātos, ieskaitot 2019. gada, kurā viņš piedalījās septiņos mačos un izcēlās ar rezultatīvu piespēli.

Izmantotie resursi:
https://www.jokerit.com/lauridsen-k...

     [+] [-]

, 2020-04-19 00:07, pirms 4 gadiem
Kāpēc bildē rakstīts pret Viķjaz, ja skaidri redzams, ka tas ir Spartak?