Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Pavlovs: "Ar komandu šobrīd nekontaktējos"

Pavlovs: "Ar komandu šobrīd nekontaktējos"
Igors Pavlovs
Foto: ITAR-TASS

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Maskavas ''Spartak'' Latvijas hokeja treneris Igors Pavlovs joprojām neziņā par savu nākotni. Šobrīd Maskavas klubu joprojām turpina vadīt ''Spartak'' ģenerālmenedžeris Andrejs Jakovenko.

Pēc zaudējumā 2:3 "Yugra" hokejistiem, Pavlovs pazuda no "Spartak" komandtiltiņa. Lai arī sākotnēji runāja, ka treneris ir atlaists, tā nebija, jo Pavlovam tika konstatēts bronhīts smagā formā, tāpēc viņš bija spiests gulties slimnīcā. Galvenā trenera pienākumus pārņēma Jakovenko, un jāsaka, ka ar tiem viņš tiek galā, jo komanda aizvadītajās piecās spēlēs izcīnīja trīs uzvaras, kā arī vienu reizi piekāpās pagarinājumā.

''Sarunas ar kluba vadību ir notikušas, taču pie kopsaucēja mēs nenonācām,'' iesāk Igors Pavlovs. ''Pagaidām nevaru atklāt sarunas detaļas, taču uzreiz pateikšu, ka sarunas turpinās, tāpēc tuvākajās dienās ceru, ka viss atrisināsies. Ar komandu šobrīd nekontaktējos. Dažreiz sazvanos ar treneru štābu. Šobrīd situācija ir divējāda, taču neteiktu, ka uz mani tiek izdarīts spiediens.''

Izmantotie resursi:
www.sportbox.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2010-12-17 10:29, pirms 13 gadiem
Cerams, ka Pavlovam viss būs OK.
Un novēlu palikt trenera amatā

  -2 [+] [-]

, 2010-12-17 10:36, pirms 13 gadiem
sepultura rakstīja: Pavlov panem Miku Komulu sastava vins driz speles nhl un tad bus par velu nem kamer vari.
Kas ir Miks Komula? vai Mika Komuls vai kāds cits locījums...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Saimonss

  +3 [+] [-]

, 2010-12-17 18:33, pirms 13 gadiem
Pavlovs vaaji izskatjaas kaa spartak treneris
lai veicas ar citu komandu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-12-20 18:00, pirms 13 gadiem
godigi sakot man gluzi vienalga vai vins vada spartaku vai ne, jo butiba Latvijas hokeju tas neietekme!! tas ir manas domas!!