Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Sochi" un "Severstal" pagarina līgumus ar galvenajiem treneriem

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Sochi" un "Severstal" pagarina līgumus ar galvenajiem treneriem
Aleksandrs Andrijevskis. Foto: Hcadmiral.ru

Kontinentālās hokeja līgas Rietumu konferences komandas Čerepovecas "Severstal" un "Sochi" pagarinājušas līgumus ar saviem galvenajiem treneriem – Andreju Razinu un Aleksandru Andrijevski.

46 gadus vecais Andrejs Razins pie Čerepovecas "Severstal" stūres stājās 2018./19. gada sezonas vidū. Aizvadītajā sezonā komandai, kuru pārstāvēja arī Latvijas izlases aizsargs Artūrs Kulda, neizdevās sasniegt Gagarina kausa izcīņu – bija jāsamierinās ar Rietumu konferences desmito vietu. Izdevās apsteigt vien Rīgas un Minskas "Dinamo". Vienošanās parakstīta uz vienu sezonu.

51 gadu vecā Aleksandra Andrijevska sakarā tika piesauktas vairākas komandas, tostarp Jaroslavļas "Lokomotiv", bet tagad viņš pagarinājis līgumu ar "Sochi" – klubu, pie kura stūres stājās 2019. gada oktobrī, nomainot Leonīdu Beresņevu. Ar Andrijevski uz soliņa izdevās uzvarēt 19 no 40 spēlēm un sakrāt 42 punktus, tomēr izslēgšanas cīņām ar to nebija gana – devītā vieta rietumos. "Sochi" sakarā piesaukts Kristaps Sotnieks – izskanējusi versija, ka aizsargs pievienosies šai komandai.

Izmantotie resursi:
https://severstalclub.ru/Press/seve...
https://www.hcsochi.ru/article.asp?...