Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Sējējs: "Vēlamies saglabāt šīs sezonas kodolu"

Andrejs Siliņš

Sējējs: "Vēlamies saglabāt šīs sezonas kodolu"
Martins Karija
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, F64

Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs atklājis, ka nākamajā sezonā vēlas saglabāt šīs sezonas komandas kodolu.

"Domāju, ka pēdējās sezonas spēles vairs nevar neko izmainīt un principā par visiem spēlētājiem viss ir skaidrs," Sējējs noliedz, ka izslēgšanas mačos kāds no pašreizējiem komandas hokejistiem varētu pārsteigt tik ļoti, lai mainītos kopējais vērtējums par aizvadīto sezonu. "Ar visiem, kuri mūs interesē [nākamās sezonas kontekstā], uzsāksim sarunas. Pirmkārt, mēs vēlētos saglabāt pašreizējās komandas kodolu."

"Ja kāds nav spēlējis visu sezonu, bet play-off pēkšņi sāk, tam nav nozīmēs, jo galu galā ir jāspēlē ir viss čempionāts," stāsta Sējējs. "Būtībā jau mūsu komandā nav tādu - visi, kas bija labi regulārajā sezonā, ir labi arī tagad. Varbūt tikai pāris izņēmumi, piemēram, [Martins] Karija. Tagad viņš spēlē lieliski, lai gan regulārajā sezonā neizskatījās tik labi, bet tas skaidrojams arī ar to, ka sezonas pirmajā daļā guva nopietnu savainojumu un, lai atgrieztos labākajā formā, bija vajadzīgs laiks."

Izmantotie resursi:
allhockey.ru

1 2 3 74 komentāri

  +7 [+] [-]

, 2010-03-16 01:40, pirms 14 gadiem
No tā ,kā tagad Sējējs pastrādās daudzējādā ziņā atkarāsies nākamās sezonas rezultāti un veiksme ! Tā kā labāk septiņreiz nomēri un tad pērc!

 +36 [+] [-]

, 2010-03-16 01:41, pirms 14 gadiem
A tu Sējēj biji tas kurš teica lai Karija atpakaļ nemaz nebrauc... Zināju ka tu kļūdīsies...

 +25 [+] [-]

, 2010-03-16 01:41, pirms 14 gadiem
euu nu kariju jaatstaaj jebkuraa gadijumaaa..:p

to mainnu nedriikst aiztikt

 +29 [+] [-]

, 2010-03-16 01:42, pirms 14 gadiem
Vidziņš rakstīja: No tā ,kā tagad Sējējs pastrādās daudzējādā ziņā atkarāsies nākamās sezonas rezultāti un veiksme ! Tā kā labāk septiņreiz nomēri un tad pērc!
atkarāsies tu jau kā Vaira sāc runāt

     [+] [-]

, 2010-03-16 01:50, pirms 14 gadiem
Trakais kāmis rakstīja: atkarāsies tu jau kā Vaira sāc runāt
pareiz dzeks saka +1

  +2 [+] [-]

, 2010-03-16 02:00, pirms 14 gadiem
Nu tas par Sējēja teikto par Kariju jau vairāk bija tikai baumu līmenī...

Bet kopumā skatīsimies..pieļauju, ka uz krietnu daļu komandas tēmēs arī citi klubi...kam gan būs jāpiedāvā krietni lielāks atalgojums, jo spēlēt mājās ir kas cits, kā kkur Urālos...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +10 [+] [-]

, 2010-03-16 02:20, pirms 14 gadiem
Reaktors rakstīja: lai nu piedod čomi, bet Iguldens un Petrovickis ir pat ļoti aizstājami.
Arnasons lidos toč
Arnasons JAU ir prom.. Bet nu Petrovickis sezonas vidu bija ļoti, loti labs....

 +10 [+] [-]

, 2010-03-16 02:20, pirms 14 gadiem
Reaktors rakstīja: lai nu piedod čomi, bet Iguldens un Petrovickis ir pat ļoti aizstājami.
Arnasons lidos toč
Igguldens jau nav slikts, bet ja citiem uz sezonas beigām redzama progresēšana, tad viņam pretēji tieši sezonas sākums bija labs, bet tagad pat gribētos teikt, ka regresē! Kaut gan, manuprāt, ja Arnasonu kāds spētu piespiest strādāt un pietiekami motivēt, būtu ļoti labs spēlētājs!
Par Petrovicki un Arnasonu piekrītu!

 +34 [+] [-]

, 2010-03-16 02:39, pirms 14 gadiem
Noteikti jāatstāj Hossa. Ar jebkuriem spēkiem.
No savējiem jānotur Miķelis, Lauris, Galviņš arī. Sotnieks arī nepamaisīs. Ozo, cerams, ka izlems par labu hokejam un emocijām. Jā, Kariju varētu paturēt arī. Labi iederas tomēr tai maiņā. Par Edžu jāstāv un jākrīt, bet viņam jāspēlē Rīgas Dinamo. Karsums? Ja paliks, moš atvērsies. Sprukts viennozīmīgi, jāpatur. Par Cipuli nevar zināt. Kāpēc viņam tā neveicas? Enkijs - noteikti. Bukarts, Meija un Cinks noteikti arī dalīs to vienu vietu. Taču gadījumā, ja būs par kādu leģionāru mazāk, vai spēlēs labāk par to pašu Cipuli, pieļauju, ka varētu arī kāds no šiem trim būt tā lielā loze un atvērties. Ņiživijs nekur nedrīkst doties. Es būtu starā, ja izdotos dabūt no fričiem Vasiļjevu. Bet Iguldenam jādodas prom. Nav viņš slikts, bet īsta cīnītāja gara viņam nepietiek. Laviņš, Krišjānis, Sorokins - noteikti jāpaliek. Jēkabu vien dēļ tiem skaistajiem spēka paņēmieniem jāatstāj, bet spēlē jau viņš arī labi.

Bļin, man jau sanāk, ka gandrīz visi jāatstāj, izņemot Iguldenu. Pruseks laikam arī. Citādi ko tad vietā ņems. Muštukovs nevelk.

  -3 [+] [-]

, 2010-03-16 03:04, pirms 14 gadiem
Vidziņš rakstīja: No tā ,kā tagad Sējējs pastrādās daudzējādā ziņā atkarāsies nākamās sezonas rezultāti un veiksme ! Tā kā labāk septiņreiz nomēri un tad pērc!
Kāpēc man teiksim būtu jāmēra desa septiņas reizes, pirms es to nogriežu, absurdi skan
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-03-16 03:09, pirms 14 gadiem
kuklitis25 rakstīja: Pats beigaas labi ka saprati, cik murgains5 un ideaalistiski naiva ir taa tava dzihaa analiize un veelmes te ...
Tapatas neko liidz galam skaidri nevarees zinaat, kameer krievu GAZPROM nebuus pateicis - cik tad vinji iisti daudz pikja sponsorees naakmsezon prieksh taa Rigas DINAMO projekta !
Cik saprotams, nākošsezon vēl vajadzētu būt apmērām tādam pašam budžetam kā šosezon!

  +2 [+] [-]

, 2010-03-16 03:36, pirms 14 gadiem
jurkoo rakstīja: Cik saprotams, nākošsezon vēl vajadzētu būt apmērām tādam pašam budžetam kā šosezon!
ja panem gagarinu, tad iespejams lielaks

  +1 [+] [-]

, 2010-03-16 03:38, pirms 14 gadiem
neaizstājamu nav, bet petro ir labs centrs un saspēles vadītājs. Iguldens man ļoti patīk. parasti, kad komandai nekrīt viņam krīt. Kā arī viņš ir aktīvs. Nu... katrā gadījumā domāju, ka Iguldens Hosa un Karija jāatstāj.Vismaz jāpacīnās par viņiem. Nu un protams Pruseks. Varētu atvēlēt vēl kādu vietu jaunajiem, nevis 1 vietu dala 3 spēlētāji.

  +2 [+] [-]

, 2010-03-16 03:50, pirms 14 gadiem
arvids1991 rakstīja: neaizstājamu nav, bet petro ir labs centrs un saspēles vadītājs. Iguldens man ļoti patīk. parasti, kad komandai nekrīt viņam krīt. Kā arī viņš ir aktīvs. Nu... katrā gadījumā domāju, ka Iguldens Hosa un Karija jāatstāj.Vismaz jāpacīnās par viņiem. Nu un protams Pruseks. Varētu atvēlēt vēl kādu vietu jaunajiem, nevis 1 vietu dala 3 spēlētāji.
Nedomāju ka par Igguldenu būs baigi jācīnās, ja vispār RD viņu gribēs atstāt!
Par Petrovicki nepiekritīšu, jo it kā, kā spēlētājs nav slikts, bet tieši centra pozīcijās viņš nav pārāk labs un noturīgs!
Un pašlaik vēl šī sezona nav beigusies, daudz kas var notikt, tā kā pāragri kaut ko censties spriest par nākamās sezonas sastāvu!

  +9 [+] [-]

, 2010-03-16 04:03, pirms 14 gadiem
Ja pieņemam, ka paliek Hossa, tad viņiem ar Ņiživiju vajag atrast labu centru (jā, citu centru), kurš galvenokārt būtu labs iemetienos. Cik reizes Hossa šogad ir iemetis pēc iemetieniem, kā tas bij pagājušo sezon.
Vai Dinamo vadība neapzinās cik šis "skills" ir svarīgs centram un komandai? Ne vienu vien reizi zaudējot iemetienos savā zonā tika zaudēti vārti šogad.
Un interesanti cik nopietni tika vērots Iguldens pirms parakstīšanas, ja mūsu power forwards, pa visu sezonu, nepielieto nevienu spēka paņēmienu.
Grūti spriest vai Karija paliks. To jau komandas iekšienē labāk var redzēt - padara Martins stiprāku mūsu trešo maiņu, vai viņi tāpat var spēlēt pie cita, iespējams spēcīgāka centra.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2010-03-16 07:07, pirms 14 gadiem
Savickis gribētu, lai komandā paliek slovāku leģionāri Marsels Hosa un Roberts Petrovickis, taču viņš uzsvēra, ka noturēt spēlētājus nebūs viegli, jo viņiem varētu būt izdevīgāki piedāvājumi no bagātākiem Krievijas klubiem.
Nav tā, ka visu izšķir nauda, jo viņiem Rīga un Latvija ir iepatikusies. Hokejistiem nauda tas nav pats galvenais, jo nozīmīga ir arī labklājība, dzīvošanas apstākļi, drošība. Ir atšķirība, vai dzīvo kazarmās, vai tādā pilsētā kā Rīga,» stāstīja Savickis, atzīstot, ka saglabājoties komandas līdzšinējam budžetam, algu abiem leģionāriem varētu palielināt par pieciem līdz desmit procentiem!
Tomēr galvenais uzsvars būs likts uz pašmāju spēlētājiem, jo kluba vadības mērķis ir veidot latvisku komandu. Savickis ļoti gribētu, lai komandā paliek un turpina spēlēt tās kapteinis Sandis Ozoliņš.

 +13 [+] [-]

, 2010-03-16 07:37, pirms 14 gadiem
Galvenais, ka "Dinamo" būs arī nākamgad!!!

     [+] [-]

, 2010-03-16 07:40, pirms 14 gadiem
Sējēj tew ofic karijas maiņa ar miķeli un dārznieku jāsaglabā ,un hossu arī !

  +1 [+] [-]

, 2010-03-16 07:51, pirms 14 gadiem
Nu ja
Tad jau ari nakam gad buus labi..

  +3 [+] [-]

, 2010-03-16 07:56, pirms 14 gadiem
archellos rakstīja: A tu Sējēj biji tas kurš teica lai Karija atpakaļ nemaz nebrauc... Zināju ka tu kļūdīsies...
pasaules klases esksperts hokejā....vienigi ko tu vareji zināt,ka pēc 2009.gada,nāks 2010. gads...
vakar ari vien;ā rakstā,šitāds pats puišelis,esot sezonas sākumā zinājis,ka karija atvērsies uz pleiofiem....
āksti vienkārši....un šitie puišeļi ir 90%,kas nolika dinamo sppēlēšanu KHL...atceros pec nikiem un tekstiem...
karija tiešām atvēries...bet tādus ''spečukus'' klausities...
āksti 12gadigie...arēnai rīga garām nogājis savā dzivē un tagad tēlo specialistus...āksti
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2010-03-16 08:32, pirms 14 gadiem
Karija sāka spēlēt, tiklīdz viņu ielika atbilstošā maiņā, tur arī viss slēpjas, + vēl protams pēc savainojuma bija atkal jāuzņem forma

     [+] [-]

, 2010-03-16 08:35, pirms 14 gadiem
freeze rakstīja: Es uzskatu ka labākais uz nākošo sezonu varētu būt kkas tāds
Miķelis - Kariya - Dārziņš
Karsums - Sprukts - Ankipāns
Hossa - Petrovickys ( Iespējams ) - Un vel kādu Slovāku, piem. Radivojeviču.

Šīs varētu būt diezgan stabīlas trīs maiņas, Petrovickys citreiz diezgan labi izšauj, + tas ir labs stimuls Hossam. Un piemēram no Spartaka varētu kādu vel slovāku malas uzbrucēju dabūt.

Vel vienu maiņu tā īsti nevaru izdomāt, Bet ir skaidrs ka jābūt Ņiživijam un vel man patiktu ja Simons pievienotos, viņš ir lielisks policists, kā arī neslikti spēlē. Ar viņa spēli Rīgā, pretinieki noteikt padomātu pirms bakstīt vārtusargu. Vel derētu nopirkt kādu ārzemju centru. Tad četras uzbrucēju maiņas būtu gatavas.

Aizsardzībā viss varētu būt apmēramm tas pats, vienīgi derētu vismaz viens stabīls leģionāru aizsargs. Ļoti gribētu lai Ozoliņš uz nākošo sezonu paliktu. Vārtsargiem jāpaliek tiem pašiem. Bet reāli skatoties mūsu spēlētāju progresu, šaubos vai visus spēlētājus izdosies noturēt. Es pat paredzu ka nākošgad vairs nebūs tik varens sastāvs kā šogad..
Nu Radivojevičs jau nesen kā pagarināja līgumu ar Spartak.

  +1 [+] [-]

, 2010-03-16 08:38, pirms 14 gadiem
gattiss rakstīja: Noteikti jāatstāj Hossa. Ar jebkuriem spēkiem.
No savējiem jānotur Miķelis, Lauris, Galviņš arī. Sotnieks arī nepamaisīs. Ozo, cerams, ka izlems par labu hokejam un emocijām. Jā, Kariju varētu paturēt arī. Labi iederas tomēr tai maiņā. Par Edžu jāstāv un jākrīt, bet viņam jāspēlē Rīgas Dinamo. Karsums? Ja paliks, moš atvērsies. Sprukts viennozīmīgi, jāpatur. Par Cipuli nevar zināt. Kāpēc viņam tā neveicas? Enkijs - noteikti. Bukarts, Meija un Cinks noteikti arī dalīs to vienu vietu. Taču gadījumā, ja būs par kādu leģionāru mazāk, vai spēlēs labāk par to pašu Cipuli, pieļauju, ka varētu arī kāds no šiem trim būt tā lielā loze un atvērties. Ņiživijs nekur nedrīkst doties. Es būtu starā, ja izdotos dabūt no fričiem Vasiļjevu. Bet Iguldenam jādodas prom. Nav viņš slikts, bet īsta cīnītāja gara viņam nepietiek. Laviņš, Krišjānis, Sorokins - noteikti jāpaliek. Jēkabu vien dēļ tiem skaistajiem spēka paņēmieniem jāatstāj, bet spēlē jau viņš arī labi.

Bļin, man jau sanāk, ka gandrīz visi jāatstāj, izņemot Iguldenu. Pruseks laikam arī. Citādi ko tad vietā ņems. Muštukovs nevelk.
Nu nezinu man Igulden patik un viņš ir viens no rezulativakiem. Karija tikai izšava izslegšanas speles, bet visu sezonu kluseja.

     [+] [-]

, 2010-03-16 08:45, pirms 14 gadiem
Kariyam jāpaliek!
Hossam, protams, arī!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-03-16 08:51, pirms 14 gadiem
Nu par Kariju nepiekritīšu, malacis protams, ka sācis kapāt tieši uz Play-off, bet kā jau Sējējs teica: Jāspēlē ir visu sezonu! Un to ko viņš iemeta, varēja iemest arī kāds cits. Lai gan protams jāuzteic viņa cīņas gars ko uz laukuma patiešām var manīt, tomēr uzskatu ka par lielu summu nebūtu vērts viņu turēt, var atrast arī aizvietotāju!
Iguldens tiešām mums nav vajadzīgs, kā jau te kāds minēja AHL ir pilns ar 25 gadus veciem hokejistiem kuriem nav izdevies nostiprināties NHL un viņi meklēs ceļus uz eiropu! Petrovicka spēle man patīk, bet priekš centra diezgan pavājš iemetienos... Hossa jāmēģina noturēt par katru cenu (saprāta robežās) jo viņš dara to kas viņam jādara - met iekšā! No vietējiem spēlētājiem, laikam lielāko daļu vajadzētu mēģināt noturēt, vienīgi man Cipilis raisa šaubas, bet varbūt arī iedot jaunajiem lai pacīnas par viņa vietu.
Nākamsezon Dinamo rindās gribētos redzēt Vestkotu, un vēl kādu malējo uzbrucēju..

  +1 [+] [-]

, 2010-03-16 08:52, pirms 14 gadiem
WILDE rakstīja: Iguldens sezonas otrajā pusē nebija ne tuvu tik labs kā pirmajā, un beigās no otrās vietas DR bombardieru topā atkrita uz piekto, bet Karija jau janvārī- februārī spēlēja ļoti labi un, ja nebūtu tās traumas, tad būtu krietni rezultatīvāks par Iguldenu.
Ka butu ja butu. Iguldens sezon otrajā pusē vazajas ceturtaja maiņa.

  -2 [+] [-]

, 2010-03-16 08:55, pirms 14 gadiem
A, MOŠK JĀPASKATĀS, KO var Atvars Tribuncivs, jo par vinu aizmirsuši.
Tāpat Jekimovs, Jerofejevs, Pujacs lai nāk uz Rīgu !

  -2 [+] [-]

, 2010-03-16 08:57, pirms 14 gadiem
Samīte rakstīja: A, MOŠK JĀPASKATĀS, KO var Atvars Tribuncivs, jo par vinu aizmirsuši.
Tāpat Jekimovs, Jerofejevs, Pujacs lai nāk uz Rīgu !
Tak ir jau meginats, ja nemaldos viņam ir konflikts ar Šupleru.

  -1 [+] [-]

, 2010-03-16 09:01, pirms 14 gadiem
Samīte rakstīja: A, MOŠK JĀPASKATĀS, KO var Atvars Tribuncivs, jo par vinu aizmirsuši....
Viņam problēmas ar spēles disciplīnu... ar to ar, ko mēs paņēmām SKA
1 2 3 74 komentāri