Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Daugaviņam 1+1, Karsumam uzvaras vārti, Kulda garantē play-off

Daugaviņam 1+1, Karsumam uzvaras vārti, Kulda garantē play-off
Mārtiņš Karsums
Foto: Mikhail Metzel/TASS/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlēs vārtus guva Kaspars Daugaviņš un Martiņš Karsums, bet vietu "play-off" sev nodrošināja Artūra Kuldas Helsinku “Jokerit”, pat neskatoties uz zaudējumu Kazaņas “Ak Bars”.

Pētera Skudras trenētā Ņižņijnovgorodas “Torpedo” izbraukuma spēlē zaudēja Maskavas CSKA 2:4. Viesu sastāvā rezultatīvs bija Kaspars Daugaviņš, kurš pēc izgājiena viens pret vienu guva savas komandas pirmos vārtus, ka arī asistēja Nikolajam Žerdevam “Torpedo” otrajos vārtos, to visu izdarot viņam atvēlētajās 15:24 minūtēs. Sezonā Kasparam ir 46 spēles, kuru laikā uzbrucējs guvis desmit vārtus, atdevis 22 piespēles un nopelnījis pozitīvu lietderības koeficientu +8. “Torpedo” cīnās ar Minskas “Dynamo” par piekto/sesto vietu Rietumu konferencē, izslēgšanas spēlēs komanda tiksies ar Maskavas “Dynamo” vai Jaroslavļas “Lokomotiv”

Sankpēterburgas SKA Oļega Znaroka un Harija Vitoliņa vadībā sagrāva “Sochi” ar 6:2, neatstājot kūrortpilsētas hokejistiem nekādu cerību uz izslēgšanas spēlēm, ka arī garantēja vietu tajās Artūra Kuldas “Jokerit”. Somijas galvaspilsētas komanda čempionāta pēdējā spēlē zaudēja “Ak Bars” ar 4:5. Kulda laukuma pavadīja 12:52 minūtes, ar rezultativitāti neatzīmējās. Sezonas laikā aizsargs aizvadījis 44 spēles, kuru laikā atdevis 11 piespēles un nopelnījis pozitīvu lietderības koeficientu +16. “Jokerit” ieņēma astoto vietu Rietumos ar 93 punktiem 60 spēlēs, konferences ceturtdaļfinālā komanda sagaida SKA vai CSKA.

Oskara Bārtuļa Vladivostokas “Admiral” piedzīvoja zaudējumu papildlaikā pret Martiņa Karsuma Maskavas “Dynamo” ar 1:2, uzvaras vārtus gūstot Latvijas izlases uzbrucējam. Sezonā Karsums aizvadījis 51 spēli, guvis 15 vārtus, atdevis 18 piespēles un nopelnījis +15 lietderības koeficientu. ”Dynamo” ar 109 punktiem 59 spēlēs ieņem ceturto vietu Rietumos, un izslēgšanas spēles sāks pret Minskas “Dynamo” vai “Torpedo”.

Bārtulim ir otrs lielākais spēles laiks komandā – 26:50 minūtes. Sezonā aizsargam ir 52 spēles, kuru laikā ir gūti divi vārti, atdotas septiņas piespēles, ka arī nopelnīts neitrāls lietderības koeficients. “Admiral” atrodas Austurmu konferences astotajā vietā ar 83 punktiem 59 spēles, par diviem punktiem apsteidzot devītajā vietā esošo “Sibir”. Bārtuļa komandai viss izšķirsies sezonas pēdējā spēlē pret “Vitjaz” sestdien.

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...

  +1 [+] [-]

, 2017-02-16 21:59, pirms 7 gadiem
Latvijas divi labākie hokejisti lieliski arī šovakar.
Super.
Hokeja svētki šovakar.
Obligāti jānoskatās abu šo spēļu ieraksti.

  +1 [+] [-]

, 2017-02-17 01:19, pirms 7 gadiem
Ar ko nodarbojas galvenais redaktors - tiešām nevar pārlasīt tekstu? Garumzīmes. Locījumi. Un tad šis... "neatstājot kūrortpilsētas hokejistiem nekādu cerību uz izslēgšanas spēlēm, ka arī garantēja vietu tajās Artūra Kuldas “Jokerit”."
Nekādas cerības. Kā arī vietu tajās garantēja.

  -2 [+] [-]

, 2017-02-17 08:46, pirms 7 gadiem
Normāli veči tikai tagad sāksspēlēt mūsu invalīdi beigs Juri nemaksā nau pr ko