Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Karsumam uzvara bullīšos, Znaroka un Vītoliņa SKA sadragā "Barys" ar 9:0

Rolands Eliņš

Karsumam uzvara bullīšos, Znaroka un Vītoliņa SKA sadragā "Barys" ar 9:0
Mārtiņš Karsums
Foto: dynamo.ru

Kontinentālajā hokeja līgā iespaidīgu uzvaru izcīnījusi Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītā Sanktpēterburgas SKA, ar 9:0 sagraujot Astanas „Barys”. Bet Mārtiņš Karsums un Maskavas „Dynamo” pēcspēles metienos ar 4:3 pieveica „Vityaz”.

Mārtiņš Karsums spēli uzsāka „Dynamo” pirmajā maiņā, un viņa komanda jau trešajā minūtē izvirzījās vadībā. Turpinājums izbraukuma mačā pret „Vityaz” gan izvērtās krietni pieticīgāks, jo mājinieki izlīdzināja rezultātu un Karsuma noraidījuma laikā pirmā perioda izskaņā arī panāca 2:1. Deviņas sekundes pirms perioda beigām „Dynamo” tika pārsteigta vēlreiz, un jau 3:1 „Vityaz” labā.

Otrajā periodā rezultāts nemainījās, neskatoties uz „Dynamo” izvērsto ofensīvu.Taču trešajā periodā maskaviešiem izdevās iemest mazākumā un pēc tam vairākumā, panākot 3:3, un bija nepieciešams papildlaiks, pēc tam arī pēcspēles metieni. Karsums tajos nepiedalījās, taču viņa partnera Aleksandra Ribakova precīzais metiens nokārtoja komandas uzvaru ar 4:3.

Karsums šajā mačā laukumā bija 15:59 minūtes un izcēlās ar trim metieniem pa vārtiem. Viņam arī divas soda minūtes, divi spēka paņēmieni un viens bloķēts metiens

Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā SKA savā laukumā aizvadītajā spēlē intrigu par uzvarētāju izdzēsa jau pirmā perioda pirmajās piecās minūtēs, kurās paspēja gūt trīs vārtus. „Barys” uz brīdi varēja atelpt elpu vairākumā, taču drīz vien atkal paši Astanas hokejisti palika mazākumā, un Jevgeņijs Dadonovs panāca 4:0. Līdz perioda beigām Dadonovs paspēja arī nokārtot sev „hat-trick”, taču tie izrādījās vēl tikai ziediņi.

Spēles turpinājumā SKA turpināja saraustīt pretinieku aizsardzību lupatu lēveros un guva vēl četrus bezatbildes vārtus, panākot 9:0. Dadonovs spēli pabeidza ar četriem vārtiem un vienu piespēli, Vadimam Šipačovam piecas rezultatīvas piespēles, Nikolajam Gusevam 1+4, bet Iļja Kovaļčuks izcēlās ar 1+3. Jāpiezīmē, ka tikai no izdarīto metienu skaita uzminēt, ka viena komanda tikusi sagrauta, nebūtu iespējams, jo SKA izdarīja 33 metienus pa vārtiem, kamēr „Barys” 25.

SKA šī ir jau 15. uzvara pēc kārtas, un Znaroka un Vītoliņa trenētā komanda ar 79 punktiem 31 spēlē arvien pārliecinošāk nostiprinās regulārās sezonas kopvērtējuma galvgalī.

Neveiksmi savukārt cieta Artūra Kuldas pārstāvētā "Jokerit", kas izbraukumā ar 1:2 piekāpās "Slovan". Kulda nospēlēja 18:47 minūtes, izdarīja divus metienus un nopelnīja četras soda minūtes. Viņam arī viens bloķēts metiens, bet komandai aprāvusies trīs uzvaru sērija.

KHL spēļu rezultāti, 15. novembris

KomandasRez.KomandasRez.
Amur-Sibir3:4 PMAdmiral-Metallurg N3:2 P
Kunlun-Avangard3:4Severstal-Yugra1:3
CSKA-Avtomobolist2:0Vityaz-Dynamo M3:4 PM
SKA-Barys9:0Sochi-Metallurg M0:5
Spartak – Traktor1:2 PMMedveščak-Dinamo Min4:1
Slovan-Jokerit2:1

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...

  -1 [+] [-]

, 2016-11-15 21:30, pirms 7 gadiem
Dadonovam pokers. SKA ir neapturama mašīna.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-11-15 21:40, pirms 7 gadiem
ParSportuLatvijā123 rakstīja: Kad ģinama pret SKA ?
Decembra sākumā nebija?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-11-15 22:30, pirms 7 gadiem
ParSportuLatvijā123 rakstīja: Kad ģinama pret SKA ?
7 janvārī.

  +4 [+] [-]

, 2016-11-15 22:44, pirms 7 gadiem
Jautājums ekspertiem,kuri skatijās Ska spēli,Tiešām Ska pārbrauca kā tanks,vai goli vienkārši bira kā no pārpilnības raga?Paldies.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2016-11-15 23:13, pirms 7 gadiem
Nu ko , kam nauda, tas nopērk labākos, tai skaitā treneru sastāvu.

  +2 [+] [-]

, 2016-11-15 23:23, pirms 7 gadiem
Saša saņa Aleksandr rakstīja: Jautājums ekspertiem,kuri skatijās Ska spēli,Tiešām Ska pārbrauca kā tanks,vai goli vienkārši bira kā no pārpilnības raga?Paldies.
Jau otro spēli pēc kārtas? Arī pret LOKO viņi pazemoja mājeniekus..

  +1 [+] [-]

, 2016-11-15 23:34, pirms 7 gadiem
Saša saņa Aleksandr rakstīja: Jautājums ekspertiem,kuri skatijās Ska spēli,Tiešām Ska pārbrauca kā tanks,vai goli vienkārši bira kā no pārpilnības raga?Paldies.
Šo spēli neredzēju, jo sekoju līdzi divām citām. Bet redzēju pret Loko un Baris. Viņi vienkārši iet virsū un iznīcina pretinieku. Bet var tikai apbrīnot, kur viņi ņem tādu motivāciju katrai spēlei. Čaļi spēlē ar baudu!

     [+] [-]

, 2016-11-15 23:35, pirms 7 gadiem
zens rakstīja: Nu ko , kam nauda, tas nopērk labākos, tai skaitā treneru sastāvu.
Ak Bars arī nenormāls sastāvs, bet klibo un var redzēt motivācijas trūkumu pret Rīgu.

  +3 [+] [-]

, 2016-11-16 01:45, pirms 7 gadiem
SKA nepaņems kosmonautu. To dabūs Skudra, jo spēlē pragmatiski. SKA ir kā Brazīlija futbolā - spēlē kā mākslinieki, bet kad māksliniekiem salauž otiņas un pirkstus, visa māksla beidzas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-11-16 10:56, pirms 7 gadiem
Šindleru Jēkabs rakstīja: SKA nepaņems kosmonautu. To dabūs Skudra, jo spēlē pragmatiski. SKA ir kā Brazīlija futbolā - spēlē kā mākslinieki, bet kad māksliniekiem salauž otiņas un pirkstus, visa māksla beidzas.
Paldies par pozitīva devu - pasmējos no sirds. Pirmo reizi tādu salīdzinājumu dzirdu.
Man liekas ka šajā gadā SKA konkurentu nav. Var teikt viņi ir no citas līgas. Un tie salīdzinājumi ar veco CSKA nav tālu no taisnības.
Tik tad visus ar varu sadzina,tagad ar rubli. Tur reāli spēlē otrā Rus izlase.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-11-16 11:57, pirms 7 gadiem
Ne Nikolajs Gusevs,bet Nikita Gusevs!!!