Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Gagarina kausa glabātāja CSKA ar kapteini Andronovu vienojas par jauniem nosacījumiem

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Gagarina kausa glabātāja CSKA ar kapteini Andronovu vienojas par jauniem nosacījumiem
Sergejs Andronovs. Foto: cska-hockey.ru

Kontinentālās hokeja līgas klubs Maskavas CSKA noslēdzis jaunu līgumu uz diviem gadiem ar savu kapteini Sergeju Andronovu.

Ņemot vērā, ka Kontinentālajā hokeja līgā no nākamās sezonas tiks ieviesti stingri algu griesti, komandas meklē veidus, kā saglabāt līdzšinējos spēlētājus par mazākām izmaksām. Maskavas CSKA lauza iepriekšējo līgumu ar Sergeju Andronovu, lai vienotos par jaunu sadarbības modeli, un kontrakts parakstīts uz divām sezonām.

30 gadus vecais centra uzbrucējs pirms gada palīdzēja CSKA pirmo reizi izcīnīt Gagarina kausu. Ceļā uz titulu viņš 19 izslēgšanas mačos izcēlās ar trim vārtu guvumiem. Savukārt šajā sezonā Andronovs savainojumu dēļ laukumā devās tikai 20 spēlēs, kurās izcēlās ar 1+1. Maskavas komandas rindās viņš spēlē kopš 2014. gada, pirms tam divas sezonas pavadot Ziemeļamerikā.

Andronovs pārstāvējis Krievijas izlasi pēdējos trīs pasaules čempionātos, iegūstot divas bronzas medaļas. Tāpat viņa kontā ir 2018. gada olimpiskais zelts.

Izmantotie resursi:
https://cska-hockey.ru/news/general...