Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Barys" uz ilgāku laiku paliek bez kapteiņa Bočenska

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Barys" uz ilgāku laiku paliek bez kapteiņa Bočenska
Brendons Bočenskis. Foto: AFP/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas klubs Astanas "Barys", kas Austrumu konferencē iekārtojies ceturtajā vietā, savainojuma dēļ uz sešām līdz astoņām nedēļām palicis bez kapteiņa Brendona Bočenska.

Atgriežoties apritē pēc starptautiskā pārtraukuma, Astanas "Barys" pirmdien izbraukumā ar 2:1 pagarinājumā pārspēja Novosibirskas "Sibir", tomēr maču savainojuma dēļ nevarēja pabeigt komandas kapteinis Brendons Bočenskis, kurš laukumā pavadīja tikai 12 minūtes. Šodien klubs paziņoja, ka ķermeņa apakšdaļas savainojuma dēļ amerikānis laukumā nevarēs doties sešas līdz astoņas nedēļas.

Bočenskis, kurš Astanā spēlē kopš 2010. gada un kuram ir Kazahstānas pilsonība, kas ļāvusi spēlēt pasaules čempionātā, šajā sezonā laukumā devies 25 spēlēs, gūstot deviņus vārtus un pievienojot deviņas rezultatīvas piespēles. Ar 18 punktiem Bočenskis ir piektais rezultatīvākais spēlētājs komandā, un no priekšā esošajiem tikai viens ir vietējais hokejists.

Amerikānis ilgus gadus bijis "Barys" līderis, spēlējot vienā maiņā kopā ar Dastinu Boidu un Naidželu Dousu – tas bija virknējums, kas radīja bažas teju ikvienam pretiniekam. Centra uzbrucējs Boids sezonu sāka Maskavas "Dynamo", taču vēlāk atgriezās Astanā, kamēr Douss ir KHL līderes Jekaterinburgas "Avtomobilist" uzbrucējs. Tiesa, arī "Barys" nav iemesla sūdzēties par dzīvi – komanda ieņem ceturto vietu Austrumu konferencē, priekšā palaižot tikai "Avtomobilist", Omskas "Avangard" un Kazaņas "Ak Bars".

Izmantotie resursi:
Боченски выбыл на 6-8 недель. Хоккей - КХЛ....

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja