Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

KHL izsaka līdzjūtību Čerepanova tuviniekiem

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

KHL izsaka līdzjūtību Čerepanova tuviniekiem
Aleksejs Čerepanovs
Foto: hawk.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vadība ir izteikusi patiesu līdzjūtību vakar traģiski mirušā hokejista Alekseja Čerepanova tuviniekiem.

Čerepanova nāves iemeslus izmeklēs drošībsargājošie orgāni. KHL vadība apsolījusi, ka visiem Čerepanova tuviniekiem tiks sniegta pilna un patiesa informācija par izmeklēšanu.

Atgādināsim, ka spēlē pret "Vitjaz" (4:5) Čerepanovs jau septītajā minūtē guva komandas pirmos vārtus, bet traģēdija notika nepilnas divas minūtes līdz spēles beigām, kad hokejists, steidzot nomainīties, uzskrēja virsū komandas biedra Jaromira Jāgra, kurš Čerepanovu nepamanīja, elkonim. Jau atrodoties uz komandas soliņa, sportistam apstājusies sirds, un viņš aizvests uz reanimāciju. Vēlāk slimnīcā hokejists miris.

Par sportista dzīvību Čehovas slimnīcas ārsti cīnījušies apmēram stundu, taču glābt Čerepanovu nav izdevies, lai gan uz divām minūtēm tikusi atjaunota sirdsdarbība...

Izmantotie resursi:
khl.ru