Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Ignatjevs: "Mums bija laiks padomāt par savām kļūdām"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Ignatjevs: "Mums bija laiks padomāt par savām kļūdām"
Harijs Vītoliņš un Viktors Ignatjevs
Foto: dynamo.ru

Pagājušajā sezonā Viktors Ignatjevs (44) bija galvenā trenera palīgs Rīgas "Dinamo", bet šajā sezonā viņš šādu amatu ieņem Maskavas "Dynamo". Ignatjeva jaunais klubs pagaidām nerāda to sniegumu, uz ko cer līdzjutēji un vadība. Šodien mačā ar spēcīgu pretinieku jāmēģina labot pieļautās kļūdas.

Rīgas "Dinamo" problēmas ar finansējumu viņš nevēlas īpaši komentēt. "Šajā sakarā man ir savs viedoklis, taču es to paturēšu pie sevis. Tagad esmu Maskavas "Dinamo", tāpēc man jāpievēršas savam klubam," norāda Viktors Ignatjevs.

Maskavas vienība jauno sezonu iesāka ar diviem zaudējumiem (1:6 un 1:4). "Jā, bija nepatīkami. Mums radās daudz jautājumu, uz kuriem nepieciešamas atbildes. Sliktākais nav šie divi zaudējumi, bet gan tas, ka mēs ielaidām desmit ripas un iemetām tikai divas. Mēs ļoti maz iemetam. Pēc mača ar "Severstal" (3:2 uzvara) mums bija laiks padomāt un tikt skaidrībā ar savām kļūdām", atzīst galvenā trenera asistents. "Disciplīnas jautājums, lēmumu pieņemšanas jautājums. No tā daudz kas atkarīgs".

Šodien savā laukumā ir mačs pret spēcīgo Kazaņas "Ak Bars" vienību. "Es neteiktu, ka šodienas spēlei kaut kā īpaši gatavojāmies, parasts režīms. Tajā pašā laikā lieliski saprotam, kas mums jālabo un jāsakārto," norāda speciālists.

Izmantotie resursi:
www.sportbox.ru