Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Hārtlija trenētā "Avangard" arī nākamsezon mājas spēles aizvadīs Balašihā

Ints Megnis
Ints Megnis

Hārtlija trenētā "Avangard" arī nākamsezon mājas spēles aizvadīs Balašihā
Balašihas ledus halle

Omskas "Avangard" komanda, kuras mājas halli piemeklējušas tehniskas problēmas, arī nākamajā sezonā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mājas spēles aizvadīs Piemaskavas pilsētā Balašihā, pavēstījis vienības prezidents Maksims Sušinskis.

Vasarā tika konstatēts, ka "Arena Omsk" hallē Omskas pilsētā nav iespējams spēlēt. Sākotnēji tika uzsvērts, ka pārbraukšana ir īslaicīgs lēmums, tomēr tagad Sušinskis atzina, ka arī 2019./20. gada sezonā "Avangard" paliks Balašihā.

"Nākamajā gadā mēs noteikti paliekam Balašihā. Pārbraukt uz citu vietu? Mēs tik daudz esam ieguldījuši Balašihā, ka pārbraukt nav jēgas. Pagaidām nesaprotam vai "Avangard" finansiāli piedalīsies jaunas arēnas būvniecībā. Protams, mums gribētu atgriezties iespējami drīz," teicis Sušinskis.

Balašihā komanda bija no 2008. līdz 2010. gadam, kad tika apvienota ar Maskavas "Dynamo". Pēdējā no sezonām tā spēlēja Gagarina kausa finālā.

"Avangard" nākas meklēt jaunu arēnu, jo tās mājas halle atrodas avārijas stāvoklī. Omskā ir vēl viena halle, kas nosaukta Bļinova vārdā, bet tā neatbilst Kontinentālās hokeja līgas standartiem.

Kā zināms, "Avangard" šosezon vada Latvijas izlases galvenais treneris Bobs Hārtlijs, bet viņam palīdz Žaks Klutjē un Aldis Āboliņš, kuri kopā ar kanādieti strādā arī Latvijas valstsvienībā. Ar 53 punktiem 39 spēlēs "Avangard" šobrīd atrodas Austrumu konferences otrajā vietā.

Izmantotie resursi:
https://www.championat.com/hockey/n...

     [+] [-]

, 2018-12-13 05:21, pirms 5 gadiem
Kolhozs