Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

KHL ievieš ''Karsto līniju'' likmju likšanai totalizatoros izskaušanai

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

KHL ievieš ''Karsto līniju'' likmju likšanai totalizatoros izskaušanai
Foto: Dinamoriga.lv

Kontinentālā hokeja līga (KHL) pavēstījusi par zvanu ''Karstās līnijas'' izveidi, kur, nodrošinot anonimitāti, konfidencialitāti un soda mēru nepiemērošanu, var informēt par tiem KHL, MHL un sieviešu līgas pārstāvjiem, kas veic likmes uz savu komandu spēlēm. Tāpat ar šo projektu līga vēlas izkaust algu kavēšanos un antidopinga noteikumu neievērošanu.

Kontinentālā hokeja līga (KHL) ar mērķi samazināt KHL reglamenta pārkāpšanu, kā arī lai veicinātu godīgumu visu līgu hokejistu vidū un izkaustu korupciju un krāpnieciskas darbības, tostarp piedalīšanos totalizatoros, izveidojusi zvanu ''Karsto līniju'', uz kuru var zvanīt un informēt par šādiem gadījumiem. Visa informācija, kas, zvanot, tiks sniegta, būs pārbaudīta no līgas puses un, pārkāpumu gadījumos, sekos stingri sodi. Galvenie izveidotās līnijas darbības principi būšot konfidencialitātes, anonimitātes un soda mēru nepiemērošana informētājiem.

Galvenais mērķis ir sekot līdz, vai komandas kavē algu izmaksas, pārkāpj antidopinga noteikumus un sarunā spēļu rezultātus jau pirms to sākuma, ieskaitot naudas likšanu totalizatoros. KHL vadība ir novērojusi, ka ir nepieciešams ieviest soda mērus attiecībā par sarunātām spēlēm un likmju likšanai totalizatoros.

KHL prezidents Aleksejs Morozovs uzskata, ka šis ir pareizs solis līgas attīstībā: ''Karstās līnijas izveide ir vēl viens lēmums mūsu stratēģijas realizācijā. Līga vienmēr bijusi nepiekāpīga savā attieksmē pret antidopinga pārkāpumiem, kā arī čempionāta dalībnieku aizraušanos ar totalizatoru. Jaunais projekts arī vērsts uz to, lai klubi nekavētu algas hokejistiem un darbiniekiem, maksājot tās laikus. Noteikti algu griesti jau ir devuši savu efektu. Tagad pats galvenais ir to ievērot. Karstās līnijas un mācību materiālu ieviešana jau sevi pierādījuši citur pasaulē kā efektīvu instrumentu.''

Izmantotie resursi:
https://www.khl.ru/news/2020/11/12/...

  +1 [+] [-]

, 2020-11-12 18:12, pirms 3 gadiem
Varbūt atzīstam pašus totalizatorus par aizliegtiem- problēmai ar sarunātām spēlēm būs maza jēga!

     [+] [-]

, 2020-11-12 18:54, pirms 3 gadiem
ha,stukaču līnija ir klāt....un ziņotājiem visādus labumus lūdzu

     [+] [-]

, 2020-11-12 18:57, pirms 3 gadiem
pačukstēšu ,ka es uzliku šodien uz dinamo uzvaru 30 centus

     [+] [-]

, 2020-11-12 18:59, pirms 3 gadiem
un to pašu izdarīja soču vārtsargs un vēl pāris draugi no tās komandas

     [+] [-]

, 2020-11-12 19:01, pirms 3 gadiem
4: 3 būs rezis , viss sarunāts,liekam droši