Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

KHL nedēļas labākie - Staņa, Belovs un Veinhandls

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

KHL nedēļas labākie - Staņa, Belovs un Veinhandls
Matiass Veinhandls
Foto: ITAR-TASS

Par Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) ceturtās nedēļas labākajiem spēlētājiem atzīti Rastislavs Staņa, Antons Belovs un Matiass Venhandls.

Labākā vārtsarga godā šoreiz Čerepovecas ''Severstal'' slovāks Rastislavs Staņa. Divos mačos Staņa palīdzēja savai komandai izcīnīt divas uzvaras, no kurām viena tika gūta pēcspēles metienos - 2:1 pret Ņižņekamskas ''Neftekhimik'', bet otra - 3:1 pret Omskas ''Avangard''.

Par labāko aizsargu atzīts ''Avangard'' pārstāvis Antons Belovs. Divās spēlēs viņš izdarīja divas rezultatīvas piespēles un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +5.

Savukārt labākais uzbrucējs ir Maskavas ''Dynamo'' zviedrs Matiass Veinhandls, kurš trīs mačos guva trīs vārtus un divreiz rezultatīvi asistēja partneriem, kā arī nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +4.

Izmantotie resursi:
khl.ru

     [+] [-]

, 2009-10-12 15:51, pirms 15 gadiem
Ta lai turpina pujsi cinities !

  -1 [+] [-]

, 2009-10-12 16:05, pirms 15 gadiem
Pelnīti...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja