Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Pruseks: "Ņeftehimik ir spēcīgs pretinieks"

Jānis Celmiņš

Pruseks: "Ņeftehimik ir spēcīgs pretinieks"
Martins Pruseks
foto: www.dinamoriga.lv

"Pret viņiem ir ļoti grūti spēlēt, jo visi spēlētāji cīnās ar milzīgu pašatdevi, viņi labi spēlē aizsardzībā un ļoti ātri pāriet no aizsardzības uzbrukumā," dienu pirms kārtējās KHL spēles pret Ņeftehimik" komandu teica Rīgas "Dinamo" kluba vārtsargs Martins Pruseks.

Saruna ar Rīgas Dinamo vārtsargu Martinu Pruseku notiek Ņižņekamskas viesnīcā "Kama", kur dzīvo mūsu komanda pēc vakara treniņa, dienu pirms spēles pret "Ņeftehimik". Martins pēdējās divas Rīgas Dinamo spēles izbraukumā ir nospēlējis sausā.

Pēc divu sausajām spēlēm loģisks ir jautājums - Vai Pruseka vārtsarga karjerā bieži ir gadījies nosargāt savus vārtus neieņemtus divas spēles pēc kārtas? Uz šo jautājumu vārtsargs atbild - "Šķiet pēdējo reizi divas sausās spēles kārtas man bija vairākus gadus atpakaļ vēl spēlējot Čehijā, kad mums bija ļoti laba komanda, un man sezonā kopumā bija 8-9 mači uz nulli. Pēdējos 10 gados gan tā nav gadījies, un ir bijušas tikai atsevišķas sausās spēles. Abas šīs spēles pret "Ak Bars" un "Lada" arī bija ļoti grūtas, un liels paldies jāsaka laukuma spēlētājiem, kuri labi aizsargājās un sargāja vārtu priekšu. abi mači bija ļoti grūti, jo pretinieki daudz uzbruka. It kā pēc vārdiem "Ak Bars" uzbrukuma līnija izskatās daudz iespaidīgāka un meistarīgāka nekā Ladai, bet Toljati spēlētāji cīnījās ar milzīgu pašatdevi, kas kompensēja meistarības trūkumu. Prieks ir par katru uzvaru, turklāt Lada ir mūsu tiešie konkurenti par iekļūšanu izslēgšanas spēlēs, tādēļ šie punkti ir divtik vērtīgi."

Lūgts īsumā noraksturot Rīgas "Dinamo" kluba nākamo pretinieku "Ņeftehimik" komandu, Pruseks saka - "Tas spēcīgs pretinieks, kas labi spēlē aizsardzībā un ļoti ātri pāriet no aizsardzības uzbrukumā. Pret viņiem ir ļoti grūti spēlēt, jo visi spēlētāji cīnās ar milzīgu pašatdevi. To apliecina arī viņu uzvara vakar pret Maskavas Dinamo (6:2). Es pret Ņižņekamskas "Ņeftehimik" spēlēju "Spartak" sastāvā un mēs šeit visai pamatīgi zaudējām (1:6). Tomēr, ja Rīgas Dinamo spēlēs tikpat labi, kā pēdējās spēlēs visam vajadzētu būt kārtībā."

Izmantotie resursi:
dinamoriga.eu

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2008-12-11 16:10, pirms 15 gadiem
Ar shiim videeja limenja komandaa Rigai iet visgrutaak nez kapeec!!!

  +2 [+] [-]

, 2008-12-11 16:19, pirms 15 gadiem
3. sausais cerams...

  +1 [+] [-]

, 2008-12-11 18:36, pirms 15 gadiem
Nu re Pruse apliecinaja manis teikto. Labi,ka vismaz vins ir objektivs, tatad ir galva uz pleciem,neka daziem faniem. Spele bus smaga,bet ja cinisies puisi, tad visadi var but.

  +1 [+] [-]

, 2008-12-11 20:25, pirms 15 gadiem
Malacis!

  +1 [+] [-]

, 2008-12-12 19:22, pirms 15 gadiem