Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

''Dynamo'' un ''Torpedo'' uzvar pagarinājumā, ''Dinamo'' un ''SKA'' - bullīšos

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

''Dynamo'' un ''Torpedo'' uzvar pagarinājumā, ''Dinamo'' un ''SKA'' - bullīšos
Vjačeslavs Kozlovs šodien guva debijas vārtus KHL
Foto: http://cska-hockey.ru

Šodien Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) aizvadītas kārtējās regulārās sezonas spēles. Visos četros mačos uzvarētājs netika noskaidrots pamatlaikā; divos pietika ar papildlaiku, divos bija nepieciešama pēcspēles metienu sērija.

Maskavā spēlē starp ''OHK Dynamo'' un Čerepovecas ''Severstal'' ar 4:3 pagarinājumā uzvarēja mājinieki. Viņi trešā perioda ievadā bija ieguvuši divu vārtu handikapu, tomēr pārsvaru nenoturēja. Papildlaikā, realizējot vairākumu, izcēlās Leo Komarovs - Igaunijas pilsētā Narvā dzimušais Somijas izlases hokejists. Maskaviešiem 13 spēlēs 30 punktu, ''Severstal'' - 12 spēlēs 22 punkti.

Arī otra spēle, kurā uzvarētājs noskaidrots pagarinājumā, norisinājās Maskavā. Vietējais ''CSKA'' ar 2:3 papildlaikā piekāpās Ņižņijnovgorodas ''Torpedo''. Maskaviešiem abus vārtus guva Vjačeslavs Kozlovs, savukārt ''Torpedo'' komandā neizšķirtu pusotru minūti pirms pamatlaika beigām panāca mums pazīstamais Mets Elisons. Viņam arī piespēle uzvaras vārtu guvumā, kuri iemesti vairākumā.

Citā Maskavā notiekošajā spēlē uzvaru svinēja Sanktpēterburgas ''SKA'', kas bullīšos ar 2:1 uzvarēja ''Spartak''. Komandas ar rezultatīvajiem metieniem apmainījās otrās trešdaļas otrajā pusē. Uzvaras pēcspēles metiens Maksimam Sušinskim.

Visbeidzot Minskas ''Dinamo'' savu skatītāju priekšā ar identisku rezultātu (2:1) pārspēja Mitišču ''Atlant''. Uzvaras metiens Džefam Pletam. Zaudētāju rindās par labāko hokejistu atzīts Baltkrievijas vārtsargs Vitālijs Kovaļs, kurš iepriekš spēlēja ''Dinamo''.

Izmantotie resursi:
Континентальная Хоккейная Лига - KHL.RU -...

  +4 [+] [-]

, 2010-10-11 22:31, pirms 14 gadiem
Kvalitatīva bilde rakstam!

  +7 [+] [-]

, 2010-10-11 22:35, pirms 14 gadiem
Nesaprotu, kādēļ Maskavas Dinamo, tiek pasniegts kā Dynamo, ja KHL mājaslapā, visi Dinamo ir pilnīgi vienādi - Dinamo!
Tad kā man tagad to Dynamo izrunāt - Dainamo, vai Dēigreknāmō?

  -3 [+] [-]

, 2010-10-11 22:37, pirms 14 gadiem
PrinC1t rakstīja: Nesaprotu, kādēļ Maskavas Dinamo, tiek pasniegts kā Dynamo, ja KHL mājaslapā, visi Dinamo ir pilnīgi vienādi - Dinamo!
Tad kā man tagad to Dynamo izrunāt - Dainamo, vai Dēigreknāmō?
Pārslēdz uz angļu versiju, redzēsi, kur suns aprakts.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-10-11 22:40, pirms 14 gadiem
Valdis Bērziņš rakstīja: Pārslēdz uz angļu versiju, redzēsi, kur suns aprakts.
Nu ar tām lapas versijām ir kā ir, bet nu tiešām nesaprotu, kas tik savādāks tajā nosaukumā, ka 1 no 3 Dinamo jāsauc kā Dynamo.

  +2 [+] [-]

, 2010-10-11 22:43, pirms 14 gadiem
Valdis Bērziņš rakstīja: Pārslēdz uz angļu versiju, redzēsi, kur suns aprakts.
Kādēļ mums no krievu valodas jālatvisko caur angļu valodu?

     [+] [-]

, 2010-10-11 22:44, pirms 14 gadiem
PrinC1t rakstīja: Nu ar tām lapas versijām ir kā ir, bet nu tiešām nesaprotu, kas tik savādāks tajā nosaukumā, ka 1 no 3 Dinamo jāsauc kā Dynamo.
Tas ir tas pats kāpēc Anglijā rozetei ir trīs caurumi kamēr citur pasaulē divi.

  +4 [+] [-]

, 2010-10-11 22:49, pirms 14 gadiem
Šodien RD ir vienīgie, kuri izcīnīja uzvaru pamatlaikā.

     [+] [-]

, 2010-10-11 22:52, pirms 14 gadiem
Valdis Bērziņš rakstīja: Pārslēdz uz angļu versiju, redzēsi, kur suns aprakts.
No kura laika sportacentrs ir angļu portāls, cik es atceros no skolas laikiem, latviešu alfabētā nav burtu w q x y , vai arī es kļūdos un kaut kas ir mainījies? Ja jau gribi Maskas Dinamo pasniegt kaut kā savādāk, tad raksti Djinamo vai arī Ģinamo. Vēl mani tracina dažu sporta komentētāju spītība saucot Zenītu par Zeņit. Labi tiešām, ka vēl Maskavas Dinamo komentējot Kreipāns nesauc par Ģinamo, sportacentra autori noteikti tā sauktu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-10-11 22:53, pirms 14 gadiem
Hāhā un SKA tikpat punktu tikpat spēles, cik RD
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-10-11 22:59, pirms 14 gadiem
maris777 rakstīja: No kura laika sportacentrs ir angļu portāls, cik es atceros no skolas laikiem, latviešu alfabētā nav burtu w q x y , vai arī es kļūdos un kaut kas ir mainījies? Ja jau gribi Maskas Dinamo pasniegt kaut kā savādāk, tad raksti Djinamo vai arī Ģinamo. Vēl mani tracina dažu sporta komentētāju spītība saucot Zenītu par Zeņit. Labi tiešām, ka vēl Maskavas Dinamo komentējot Kreipāns nesauc par Ģinamo, sportacentra autori noteikti tā sauktu.
Vienkārši Dynamo ir starptautiskā versija, pareizais variants ar latīņu burtiem. Piemēram, futbolā Kijevai arī ir Dynamo, nevis Dinamo. Tas nav nekas neparasts.

     [+] [-]

, 2010-10-11 23:02, pirms 14 gadiem
Cēeskā pret Torpedo, - spēle pie pustukšām tribīnēm.

  +1 [+] [-]

, 2010-10-11 23:04, pirms 14 gadiem
Valdis Bērziņš rakstīja: Vienkārši Dynamo ir starptautiskā versija, pareizais variants ar latīņu burtiem. Piemēram, futbolā Kijevai arī ir Dynamo, nevis Dinamo. Tas nav nekas neparasts.
Nevajag bāzties visām pudelēm par korķi, vienmēr latviski ir bijis Dinamo un Zenit un pie tā vajag palikt, nevis katram puskoka lēcējam domāt jaunas versijas.

  -2 [+] [-]

, 2010-10-11 23:08, pirms 14 gadiem
maris777 rakstīja: Nevajag bāzties visām pudelēm par korķi, vienmēr latviski ir bijis Dinamo un Zenit un pie tā vajag palikt, nevis katram puskoka lēcējam domāt jaunas versijas.
Ne jau par to ir stāsts. Jāraksta tā, kā ir pareizi, nevis tā kā kāds analfabēts izdomā, un tad visi maļ pakaļ.

  +3 [+] [-]

, 2010-10-11 23:23, pirms 14 gadiem
Virsraksts ""iespārda" , moška taisam konkursu :izdomā ,vairākus variantus kā uzrakstīt hokeja kluba nosaukumu Dinamo .
Man ar ir pāris varianti: Ģinama, Ģinamo, Ģynama, Dināmo, Dynamis, vai arī, lai būtu galīgi pa "kruto" - Generator

  +1 [+] [-]

, 2010-10-11 23:24, pirms 14 gadiem
Valdis Bērziņš rakstīja: Ne jau par to ir stāsts. Jāraksta tā, kā ir pareizi, nevis tā kā kāds analfabēts izdomā, un tad visi maļ pakaļ.
Skatos esi gudrs cilvēks, ja jau saproti , ka pareizi jāraksta. Tikai jāraksta pareizi latviešu valodā, jo šis ir latviešu portāls. Būtu angļu, tad varētu rakstīt pareizi angliski. Bet tā kā alfabētā nav burta y , tad Dynamo nekādi nav pareizi uzrakstīts.

  -1 [+] [-]

, 2010-10-11 23:25, pirms 14 gadiem
maris777 rakstīja: Skatos esi gudrs cilvēks, ja jau saproti , ka pareizi jāraksta. Tikai jāraksta pareizi latviešu valodā, jo šis ir latviešu portāls. Būtu angļu, tad varētu rakstīt pareizi angliski. Bet tā kā alfabētā nav burta y , tad Dynamo nekādi nav pareizi uzrakstīts.
Visi ārzemju klubu nosaukumi šajā portālā tiek rakstīti starptautiskos variantos. Tā ir. Ko darīt ar Manchester City, ja reiz mums nav Y burta?

     [+] [-]

, 2010-10-11 23:28, pirms 14 gadiem
ERIX rakstīja: Virsraksts ""iespārda" , moška taisam konkursu :izdomā ,vairākus variantus kā uzrakstīt hokeja kluba nosaukumu Dinamo .
Man ar ir pāris varianti: Ģinama, Ģinamo, Ģynama, Dināmo, Dynamis, vai arī, lai būtu galīgi pa "kruto" - Generator
Nu par Generator tikai tad, ja iegūs Gagarina kausu. Tikai pirms tam vēl vajag nospriest kā pareizi rakstīsim - Juriy Gagarin vai Jurijs Gagarins vai vēl domāsim kā angļi varētu uzrakstīt, lai pēc tam pārtulkotu pareizi latviski.

     [+] [-]

, 2010-10-12 00:01, pirms 14 gadiem
Valdis Bērziņš rakstīja: Visi ārzemju klubu nosaukumi šajā portālā tiek rakstīti starptautiskos variantos. Tā ir. Ko darīt ar Manchester City, ja reiz mums nav Y burta?
Salīdzināja pirkstu ar .... . Manchester City ir angļu nosaukums un tur tas burts y ir defoltā. Krieviem šāda burta nav, kāpēc tad tiek tulkots tā?! Endzelīnam te būtu jāsarkst un jābālē.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-10-12 15:36, pirms 14 gadiem
kāda atšķirība , y vai i , saprast var , ko raudat