Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Znaroks: "Zaudējumu nebijām pelnījuši"

Znaroks: "Zaudējumu nebijām pelnījuši"
Oļegs Znaroks
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze

Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) kluba HK MVD un Latvijas izlases galvenais treneris Oļegs Znaroks pēc spēles ar Kazaņas "AK Bars", kurā viņa vadītā komanda zaudēja ar 2:3, izklāstīja savas domas par spēli.

"Ir sāpīgi zaudēt šādā spēlē", atklāja Znaroks: "Mēs nekādīgi nebijām pelnījuši zaudējumu. Trešajā periodā Miša Birjukovs [HK MVD pamatvārtsargs] guva traumu un varēja dot ziņu, ka viņam grūti spēlēt. Rezultātā dabūjām to, ko dabūjām. Pie tam vēl arī trīs noraidījumi perioda sākumā ietekmēja spēli, bija nopietna slodze uz uzbrucējiem un aizsargu pāriem."

"Mums ir septiņi traumēti spēlētāji, tāpēc vienmēr ir jādomā par sastāvu", Znaroks turpināja: "Šodien no fārmkluba izsaucām Dorofejevu, kas aizvadīja savu pirmo spēli KHL."

Izmantotie resursi:
hcmvd.ru

  +1 [+] [-]

, 2008-10-10 09:44, pirms 16 gadiem
Bet zaudéjums ir zaudéjums,ko padarísi..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-10-10 11:16, pirms 16 gadiem
Nu cik es saprotu pēc vakardienas, ko Māris Rīmenis teica, tad Znaroka vadītā komanda zaudēja būdami vadībā ar 2:0 un pamanījās zaudēt ar 2:3, turklāt trešos vārtus jau ielaisdami spēles pēdējā minutē! Ja es kļūdos, tad labojiet!!!

     [+] [-]

, 2008-10-10 13:41, pirms 16 gadiem
AK Bars pēdējā periodā aizmirsa, ka gubernators viņiem lika zaudēt. Nu nekas, uz Rīgu arī būs liels koeficents!

  -1 [+] [-]

, 2008-10-10 15:55, pirms 16 gadiem
Znarok pelnijuši vai,nē, bet vismaz špbrid ir ļoti redzams kapec jusu vadībā musu izlase nespīd, un diez vai jus noturesieties Znarok šaja komanda vairak par sezonu. Nav tur tik švaki speletaji, bet znaroks bez izglitibas taču trenē, ko var gribēt. LV izlasei vajag Supleru par treneri, belavski vai Lindstremu!