Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

KHL nedēļas labākie - Glāss, Maenpā un Tarasenko

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

KHL nedēļas labākie - Glāss, Maenpā un Tarasenko
Džefs Glāss
Foto: www.hcbarys.kz

Kontinentālā Hokeja līga (KHL) nosaukusi pagājušās nedēļas labākos spēlētājus. Izcilnieku vidū šoreiz Džefs Glāss, Miko Maenpā un Vladimirs Tarasenko.

Astanas "Barys" vārtsargs Džefs Glāss nedēļas laikā nospēlēja divas spēles, abās ielaižot vienus vārtus un nodrošinot divas uzvaras – 2:1 Magņitogorskā un 3:1 Hantimansijskā. Glāss divās spēlēs atvairīja 96.9% metienu.

Par labāko aizsargu atzīts Habarovskas "Amur" somu hokejists Miko Maenpā. Viņam divās spēlēs divi vārti (vieni uzvaras) un trīs rezultatīvas piespēles, kā arī +6 lietderības koeficients.

Vladimirs Tarasenko no Novosibirskas "Sibir" ir pagājušās nedēļas labākais uzbrucējs. Arī viņam 2+3 ar vieniem uzvaras vārtiem un +6 lietderību.

Visbeidzot nedēļas labākais jaunais hokejists ir Staņislavs Bočarovs no Hantimansijskas "Yugra". Viņa kontā divās spēlēs divi punkti par piespēlēm, kā arī +3 lietderības koeficients.

Izmantotie resursi:
Континентальная Хоккейная Лига - KHL.RU -...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja