Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Cibuļskis: "Komanda bija jūtami svaigāka"

Jānis Celmiņš

Cibuļskis: "Komanda bija jūtami svaigāka"
Oskars Cibuļskis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

"Uzvarējām un tas ir pats galvenais! Varēja būt arī 4:0, taču vienus vārtus tomēr ielaidām," pēc uzvaras pār Ņižņijnovgorodas ''Torpedo'' komandu kārtējā Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) spēlē atzina Rīgas "Dinamo" vienības aizsargs Oskars Cibuļskis.

Jau ziņojām, ka pārliecinošu uzvaru Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē šodien izcīnījis Rīgas ''Dinamo'', kas savā laukumā ar 4:1 pārspēja Ņižņijnovgorodas ''Torpedo''. Savu sniegumu pēc spēles īsi komentēja Rīgas dinamietis Oskars Cibuļskis. "Kopumā aizvadīju labu spēli, vienmēr var labāk, taču esmu apmierināts. Neliels rūgtums par vienīgo vārtu zaudējumu. Par to epizodi jūtos nedaudz vainīgs."

"Brīvdienas noteikti nāca par labu, čaļi bija dabūjuši atpūsties un tas šodien bija redzams. Spēlējām no aizsardzības un labi darbojāmies vidus zonā. Tāds arī bija spēles uzdevums," Oskars atzina, ka komanda šodien jutusies krietni svaigāka.

Broks Troters uzslavēja Krisa Holta sniegumu vārtos. "Kriss darbojās pārliecinoši un tas iedvesmoja pārējos. Radās iespējas pretuzbrukumos un savus momentus spējām realizēt." Tāpat Troters atzina, ka viņa maiņa nospēlējusi neslikti. "Radījām vairākus vārtu gūšanas momentus, bet pats galvenais, ka komanda uzvarēja. Domāju, ka puiši ir priecīgi. Bijām labi izanalizējuši pretiniekus un uzvarējām pelnīti."

 +11 [+] [-]

, 2010-10-09 20:33, pirms 14 gadiem
Cibuļskis skaisti ielika !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2010-10-09 20:37, pirms 14 gadiem
Ir jābūt ticībai, uzticībai starp spēlētājiem un vārtsargu, kurš atrodas laukumā, šeit tas apliecinās. Lai arī Telkvists spēlē labi, taču Holts ir pārliecinošāks, kas arī komandai dod lielāku drošuma sajūtu uz laukuma un to var redzēt..

  +4 [+] [-]

, 2010-10-09 20:44, pirms 14 gadiem
aizsargiem vairāk jāmet pa vārtiem,to Oskars šodien pierādīja...

     [+] [-]

, 2010-10-09 22:10, pirms 14 gadiem
Ozo kļūdījās,bet Oskars arī nebija glābējs,nepaņēma savus spēlētāju.

     [+] [-]

, 2010-10-09 23:33, pirms 14 gadiem
Šodien visi puiši labi nospēlēja! Un bez kļūdām jau nekad neiztikt!!

  +2 [+] [-]

, 2010-10-10 02:02, pirms 14 gadiem
Prieks par Mikusu troteru bet uzskatu ka viniem jabut rotacijai mikuss 4. maina troters 3. maina un tad bus labais. prieks par speli neliels sarugrinajums par 3. perioda pedejo 5min atslabumu un OZO - lai ari ozo paradija sevi no labas puses

     [+] [-]

, 2010-10-10 02:51, pirms 14 gadiem
4aliic rakstīja: aizsargiem vairāk jāmet pa vārtiem,to Oskars šodien pierādīja...
Tur pilnībā piekrītu!!! Dinamo aizsargu kontā ir tikai 3 no visiem gūtajiem vārtiem (1 - Ozoliņš, 2 - Cibuļskis), kurpretī citām komandām šis procents ir daudz lielāks. Vairāk jāmet arī no tālienes, ripa mēdz arī atrast ceļu pretinieku vārtos pat no it kā bezcerīgām situācijām...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja