Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Ar Čerepovecas "Severstal" uzvaru noslēdzies "Lido Kauss 2017"

Agris Suveizda

Ar Čerepovecas "Severstal" uzvaru noslēdzies "Lido Kauss 2017"
Kazaņas "Ak Bars" jaunie hokejisti
Publicitātes foto

Kamēr hokeja līdzjutēju uzmanība pievērsta Ķelnē notiekošajam pasaules hokeja čempionātam, spraigas cīņas uz ledus notikušas arī tepat - Latvijā, savā starpā sacenšoties reģiona spēcīgākajām U-16 vecuma jauniešu komandām, informē "Lido". No 4. maija līdz 7. maijam Inbox ledus hallē notika otrais starptautiskais hokeja turnīrs LIDO Kauss 2017, kurā sīvā cīņā uzvarētāja kausu ieguva Čerepovecas Severstal komanda.

LIDO Kauss, kas nu jau kļuvis par tradīciju, maija sākumā Rīgā vienuviet pulcēja reģiona spēcīgākos jaunos hokejistus. Šogad līdz ar turnīra saimniekiem - LIDO Latvija komandu - turnīrā piedalījās arī Čerepovecas Severstal, Kazaņas AK Bars un Minskas Dinamo klubi.

Turnīra finālā par pirmo vietu tikās Severstal un AK Bars vienības. Mačs izvērtās par īstu trilleri, jo vēl trīs minūtes pirms pamatlaika beigām ar 2:0 vadībā bija pērnā gada turnīra uzvarētāji - AK Bars vienība. Tomēr līdz pamatlaika beigu signālam Čerepovecas komanda spēja rezultātu izlīdzināt. Papildlaiks tika aizvadīts bez vārtu guvuma, bet soda metienos pārāki bija Čerepovecas hokejisti, tā kļūstot par visa turnīra uzvarētājiem.

Spēlē par trešo vietu LIDO Latvija ar rezultātu 4:3 pārspēja vienaudžus no Minskas. Jāpiemin, ka savstarpējā spēlē priekšsacīkstēs LIDO pārspēja arī turnīra uzvarētājus Čerepovecas komandu ar rezultātu 4:2, tomēr piedzīvoja zaudējumus pret Minskas (3:7) un Kazaņas (5:7) vienībām. Par turnīra MVP treneru vērtējumā tika atzīts Severstal uzbrucējs Jegors Čižikovs.

Informāciju sagatavoja:
Līna Lisnere

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja