Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Nazarovs: "Kad būs darbs, dezinficēšos, uzlikšu masku un došos pretī uzvarām"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Nazarovs: "Kad būs darbs, dezinficēšos, uzlikšu masku un došos pretī uzvarām"
Andrejs Nazarovs. Foto: HC Neftekhimik

2018. gada nogalē darbu zaudējušais Krievijas hokeja speciālists Andrejs Nazarovs (45) ir noilgojies atkal būt par galveno treneri. Pirms tam bija strādājis KHL kopš dibināšanas un arī iepriekš. Tagad emocionālais treneris atzīst, ka komandu varētu savākt dažu dienu laikā, taču vispirms viņam jātiek pie darba. Ar veselību viss kārtībā.

KHL klubi komplektē sastāvus jaunajai sezonai. Grūti iztēloties, kā ar to var nodarboties koronavīrusa pandēmijas laikā, turklāt spēcīgi spiež algu griesti.
- Neredzu neko sarežģītu, lai savāktu komandu. Dodiet uzdevumu, dažu dienu laikā savākšu jebkura līmeņa komandu! Mums valstī nosacīti ir četri galvenie aģenti. Viņu numuri ir mana telefona atmiņā. Tā kā neredzu nekādas problēmas. Šobrīd ar hokejistiem un treneriem var vienoties par daudz ko, taču tagad neviens nepateiks, kā ar ekonomiku un finansēm saistītā situācija valstī attīstīsies pēc dažiem mēnešiem.

Pirmoreiz karjerā veselu sezonu pavadījāt bezdarbnieka statusā. Droši vien joprojām neesat pieradis pie šādas situācijas?
- Šajā laikā man klājās ļoti grūti. Sapratu, ka darbs man ir vitāli vajadzīgs. Šajā profesijā esmu jau sen, taču trenera darba kontekstā vēl esmu pietiekami jauns: praktiski tikko "izšķīlies".

Vai ir iespēja, ka nākamajā sezonā jūs atkal redzēsim trenera darbā?
- Šajā virzienā tiek strādāts katru dienu. Tā kā esmu zemajā startā. Tiklīdz ar kādu vienosimies, pilnībā nodezinficēšos, uzvilkšu masku, sēdīšos mašīnā un, kā saka, uz priekšu pretī jaunām uzvarām, tajā skaitā pār koronavīrusu.

Izmantotie resursi:
rsport.ria.ru

     [+] [-]

, 2020-04-10 00:24, pirms 4 gadiem
"pilnībā nodezinficēšos, uzvilkšu masku, sēdīšos mašīnā un, kā saka, uz priekšu pretī jaunām uzvarām, tajā skaitā pār koronavīrusu"

- tas ir paraugtreneris!

     [+] [-]

, 2020-04-10 00:24, pirms 4 gadiem
uz Dinamo!

     [+] [-]

, 2020-04-10 03:34, pirms 4 gadiem
Šitais tak ir pilnígi atsaldéts...