Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Jūhansons, Tokranovs, Grigorenko, Kravcovs - labākie KHL konferenču finālos

Krišs Upenieks

Jūhansons, Tokranovs, Grigorenko, Kravcovs - labākie KHL konferenču finālos
Mihails Grigorenko un Mihails Naumenko
Foto: Stanislav Krasilnikov/TASS

Kontinentālā hokeja līga (KHL) paziņojusi labākos hokejistus konferenču finālsērijā, un tas gods ticis Maskavas CSKA pārstāvjiem Larsam Jūhansonam un Mihailam Grigorenko, ''Ak Bars'' aizsargs Vasīlijam Tokranovam un Vitālijam Kravcovam (''Traktor'').

Par labāko vārtsargu nosaukts Larss Jūhansons (CSKA), kurš uzvarēja divas no trim spēlēm, kurās piedalījās, sērijā pret Sanktpēterburgas SKA. Sērijā pret SKA Jūhansons uz ledus pavadīja 161:42 minūtes, atvairot visus pretinieku izpildītos metienus pa vārtiem. Sērija piektajā spēlē Juhansons nostāvēja sausā, sestajā iesaistījās no rezervistu soliņa un arī vārtus neielaida. Jūhansons vārtus nav ielaidis 198:32 minūtes.

Vasīlijs Tokranovs (''Ak Bars'') atzīts par labāko aizsargu. Tokranovs piedalījās trīs spēlēs un visās komanda pret ''Traktor'' uzvarēja, bet Vasīlijs iekrāja trīs rezultativitātes punktu (1+2), kā arī lietderības koeficientu plus divi. Tokranova kontā arī vieni uzvaras vārti.

CSKA hokejists Mihails Grigorenko saņēmis labākā uzbrucēja balvu. Mihails sešās spēlēs pret SKA izcēlās ar četriem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm. Tāpat Grigorenko lietderības koeficients plus četri, kas bija labākais rādītājs starp uzbrucējiem. Mihails izpildīja 13 metienus pa vārtiem, kā arī noslēdzošajā sestajā spēlē izcēlās ar uzvaras vārtiem.

Labākā debitanta gods ''Traktor'' uzbrucējam Vitālijam Kravcovam, kurš četrās spēlēs pret ''Ak Bars'' laukumā vidēji mačā pavadīja 13:26 minūtes. Kravcovam trīs metieni pa vārtiem, trīs spēka paņēmieni, tāpat hokejists savai komandai nopelnīja trīs vairākuma iespējas.

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...

  +1 [+] [-]

, 2018-04-09 21:41, pirms 6 gadiem
Varbūt beidzam cūkot zviedru uzvārdus!?