Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

KHL "play-off" pirmās kārtas labākie - Vehanens, Koļcovs un Veinhandls

KHL "play-off" pirmās kārtas labākie - Vehanens, Koļcovs un Veinhandls
Matiass Veinhandls (#80)
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Kontinentālā hokeja līga (KHL) nosaukusi ''play-off'' pirmās kārtas labākos spēlētājus. Par labākajiem atzīti Petri Vehanens, Kirils Koļcovs, Matiass Veinhandls un Grigorijs Želdakovs.

Kazaņas ''Ak Bars'' vārtsargs Petri Vehanens, kurš nesen tika atzīts par labāko KHL vārtsargu februārī, Gagarina kausa ''play-off'' pirmajā kārtā četrās nospēlētās spēlēs palīdzēja savai komandai izcīnīt četras uzvaras, no kurām divās spēlēs viņš savus vārtus atstāja neskartus. Vidēji spēlē Vehanens ielaida 0,75 ripas, kā arī atvairīja 97,7% pretinieku metienu.

Par labāko aizsargu atzīts Kirils Koļcovs no Ufas ''Salavat Yulaev''. Četrās spēlēs viņš guva vienus vārtus un atdeva vienu rezultatīvu piespēli, kā arī nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +5.

Labākā uzbrucēja lauri pienācās Sanktpēterburgas ''SKA'' hokejistam Matiasam Veinhandlam, kurš četrās spēlēs guva četrus vārtus (divi no tiem bija uzvaras), kā arī atdeva vienu rezultatīvu piespēli. Tāpat arī uzbrucējam pozitīvs lietderības koeficients +3.

Par labāko jauno hokejistu atzīts Grigorijs Želdakovs no Maskavas ''Spartak'', kurš četrās spēlēs pret ''SKA'' (vidēji laukumā pavadīja 18 minūtes un 55 sekundes) atdeva vienu rezultatīvu piespēli.

Izmantotie resursi:
www.khl.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2011-03-09 16:28, pirms 13 gadiem
Kharlamovs32 rakstīja: Par Vehanenu un jauno gurķi jautājumu nav,aizsargs un uzbrucējs gan nedaudz izbrīna.
Biju domājis ka būs Demitra un Ozo,vai Rahuneks.
tu laikam aizmirsi par līgu, kurā viņi spēlē..

  +5 [+] [-]

, 2011-03-09 16:30, pirms 13 gadiem
bergs86 rakstīja: tu laikam aizmirsi par līgu, kurā viņi spēlē..
manuprāt, arī par Veinhandlu īpāšām šaubām nevajadzētu būt. Manuprāt, pelnīti

     [+] [-]

, 2011-03-09 16:31, pirms 13 gadiem
Mjaa ar ko Koljcovs izpelniijaas to tieshaam nevar saprast. Es buutu licis uz Rahuneku. Veinhandls nu gan te ir pelniiti, tieshaam labi nokapaaja, kas zin, ja buutu SKA bijushas vairaak par 4 speeleem, cik tad vaartus buutu sametis.

Pagaidaam lielaakais jautaajums ir Koljcovs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-03-09 17:21, pirms 13 gadiem
Par labāko aizsargu gan vajadzēja atzīt Rahuneku vai Ozo. Bet no vienas puses - nevienam īsti šādas aptaujas neinteresē...

  +1 [+] [-]

, 2011-03-09 17:22, pirms 13 gadiem
phKRII rakstīja: Kirils Koļcovs 4 spēles 1+1,+5.



Podhradsky Peter 7 , 2+6, -2.
Rachunek Karel 8, 5+1,9
Ozolins Sandis 7, 0+6,-2.
aizsargiem jau galvenais rādītājs nebūt nav rezultativitāte. Neiespējami ir noteikt labāko aizsargu tikai vadoties pēc statistikas rādītājiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-03-09 17:43, pirms 13 gadiem
phKRII rakstīja: zinu zinu, nav zināms kurš izvērtē spēlētājus un atzīst viņus par labākajiem, treneri? tiesneši ? or kas?
Līgas vadība savā kantorī
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja