Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Sākas otrā KHL sezona

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Sākas otrā KHL sezona
Pagājušajā sezonā par pirmajiem Gagarina kausa ieguvējiem kļuva Kazaņas ''AK Bars''. Arī šogad par šo trofeju spēkosies 24 vienības, tai skaitā - Rīgas ''Dinamo''.
Foto: ITAR-TASS

Šodien ar spēli starp pagājušās sezonas finālistiem Kazaņas ''AK Bars'' un Jaroslavļas ''Lokomotiv'' sāksies otrā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezona. Rīgas ''Dinamo'' pirmo spēli aizvadīs 12. septembrī, spēlējot pret spēcīgo Ufas ''Salavat Yulaev''.

Šovakar ar spēli starp pagājušās sezonas divām spēcīgākajām vienībām Kazaņas ''AK Bars'' un Jaroslavļas ''Lokomotiv'' uzsāksies otrā KHL sezona. Rīgas ''Dinamo'' pirmo spēli aizvadīs pēc divām dienām, tiekoties ar pirmā regulārā čempionāta uzvarētājiem Ufas ''Salavat Yulaev''. Otrā regulārā sezona noslēgsies 2010. gada 7. martā, bet no 8. februāra līdz 3. martam paredzēts pārtraukums, kura laikā norisināsies Olimpiskās spēles. Izslēgšanas spēles beigsies 27. aprīlī, tomēr Gagarina kausa ieguvējus, iespējams, uzzināsim jau ātrāk.

Pirmās 10 spēles

Nr.DatumsSpēle
1.10.09AK Bars - Lokomotiv
2.11.09Dinamo M - CSKA
3.Metallurg Nk - Sibir
4.Metallurg Mg - Avtomobilist
5.Vityaz - Torpedo
6.12.09AK Bars - Spartak
7.Neftekhimik - Lokomotiv
8.Lada - MVD
9.Dinamo R - Salavat Yulaev
10.SKA - Dinamo Mn

Pirmie - ''AK Bars''

Pērnā sezona bija pirmā gan KHL, gan Rīgas ''Dinamo'' un jāteic, ka abiem projektiem tā izdevās veiksmīga. Sezonas gaitā nebija ievērojamas problēmas, tomēr nelielas aizķeršanās gadījās, piemēram, pamatīgu izgāšanos piedzīvoja Zvaigžņu spēle Sarkanajā laukumā, kura tika aizvadīta pie pustukšām tribīnēm. Jāpiebilst, ka pirmos vārtus spēlē guva Marsels Hosa, kas pārstāvēja Rīgas ''Dinamo''. Ar problēmām rīdziniekiem nācās saskarties Čeļabinskā, kur vietējie fani Latvijas klubam veltīja nievājošus saukļus, tomēr pretinieku fanu spiediens netraucēja ''dinamiešiem'' regulārajā čempionātā iegūt desmito vietu - augstāk nespēja tikt neviens ārzemju klubs. Taču izslēgšanas spēlēs nācās izstāties jau pirmajā raundā, atzīstot Maskavas ''Dinamo'' pārākumu. Par pirmajiem KHL uzvarētājiem kļuva Kazaņas ''AK Bars'' hokejisti, kas spraigā finālsērijā (4:3) apspēlēja Jaroslavļas ''Lokomotiv'', iegūstot pirmo Gagarina kausu. Šogad līgā finansiālu iemeslu dēļ vairs nespēlēs Voskrasenskas ''Himik'', ko aizstās Jekaterinburgas ''Avtomobilist''. Problēmas ar finansēm bija arī Čehovas un Toljati klubiem, tomēr atļauja piedalīties KHL tika dota, tādēļ sezonu uzsāks 24 komandas, nevis 22.

Šogad - jauns sadalījums

Pagājušajā sezonā komandas divīzijās tika sadalītas ar izlozes palīdzību, tādēļ vairākām komandām vairākas reizes nācās veikt ilgus pārlidojumus pāri visai Krievijai. Arī Rīgas ''Dinamo'' izloze nepažēloja, jo četras savstarpējās spēles bija jāaizvada ar Habarovskas ''Amur'' hokejistiem, proti, komandu, kas atrodas vistālāk austrumos, savukārt Rīga ir KHL galējā pilsēta rietumos. Pirms šīs sezonas tika veiktas izmaiņas, jo komandas divīzijās tika sadalītas pēc ģeogrāfiskā principa, tādēļ visvairāk spēles jāaizvada ar vistuvākajām komandām. Tomēr arī šoreiz ''dinamieši'' nav pažēloti, jo, pēc Krievijas hokeja ekspertu domām, ievietoti ''Nāves divīzijā'', kur spēlēs arī Minskas un Maskavas ''Dinamo'', Maskavas ''CSKA'' un ''Spartak'', kā arī Sanktpēterburgas ''SKA''. Ar savas divīzijas komandām būs jāaizvada četras spēles - divas mājās, divas viesos, savukārt ar citu divīziju komandām reizi jāspēlē mājās un reizi viesos. Kopumā līga sadalīta rietumu un austrumu konferencēs, katrā ietilpst divas divīzijas. Astoņas labākās komandas no katras konferences iekļūs izslēgšanas spēlēs.

Sadalījums divīzijās

Tarasova divīzija: Maskavas ''CSKA'', Maskavas ''Dinamo'', Maskavas ''Spartak'', Sanktpēterburgas ''SKA'', Minskas ''Dinamo'', Rīgas ''Dinamo''
Harlamova divīzija: Mitišču ''Atlant'', Balašihas ''MVD'', Čehovas ''Vityaz'', Jaroslavļas ''Lokomotiv'', Ņižņijnovgorodas ''Torpedo'', Čerepovecas ''Severstal''
Bobrova divīzija: Habarovskas ''Amur'', Omskas ''Avangard'', Astanas ''Barys'', Novokuzņeckas ''Metallurg'', Novosibirskas ''Sibir'', Ufas ''Salavat Yulaev''
Černišova divīzija: Kazaņas ''AK Bars'', Ņižņekamskas ''Neftekhimik'', Jekaterinburgas ''Avtomobilist'', Toljati ''Lada'', Magņitogorskas ''Metallurg'', Čeļabinskas ''Traktor''

''SKA'' iegūst nopietnu pastiprinājumu

Pirms jaunās sezonas vairākām komandām pievienojušies pieredzējuši Nacionālās hokeja līgas (NHL) hokejisti, ievērojami pastiprinot šīs komandas. Piemēram, pagājušās sezonas finālistiem Jaroslavļas ''Lokomotiv'' pievienojušies uzbrucēji Radeks Bonks un Rihards Zedniks, vienu no potenciālajiem Gagarina kausa ieguvējiem Magņitogorskas ''Metallurg'' pastiprinājis piredzējušais krievu uzbrucējs Sergejs Fjodrovs, bet Rīgas ''Dinamo'' tiešos konkurentus Maskavas ''Dinamo'' pastiprinājuši uzbrucēji Jirži Hudlers (no NHL), kā arī zviedru jaunie talanti Linuss Umarks un Juhans Harju. Omskas ''Avangard'' turpmāk pārstāvēs soms Lase Kukonens, bet rīdzinieku pirmos pretiniekus - cits bijušais NHL vīrs Viktors Kozlovs. Šķiet, ka visnopietnāko pastiprinājumu ieguvuši Sanktpēterburgas ''SKA'' - pārvilināts gan ''Spartak'' kapteinis Maksims Ribins, gan ''Lokomotiv'' kapteinis Aleksejs Jašins, Maskavas ''Dinamo'' uzbrucējs Petrs Čajaneks, kā arī iegūts pieredzējušais Sergejs Zubovs, kurš divas reizes iegravējis savu vārdu uz Stenlija kausa, Minskā turpmāk spēlēs pieredzējušais soms Ville Peltonens.

Rīgas ''Dinamo'' šajā starpsezonu periodā veica vienu no skaļākajiem KHL darījumiem, savās rindās iegūstot Stenlija kausa ieguvēju latvieti Sandi Ozoliņu, kuram jau iepriekš izteikti piedāvājumi no KHL klubiem, tomēr pats hokejists vēlējies spēlēt tikai Rīgā. Kā leģionāri tika piesaistīti vārtsargs Martins Pruseks (Rīgā spēlēja jau pērn), aizsargs Lī Svets, kā arī uzbrucēji Maiks Iguldens, Martins Karija un Marsels Hosa. Pēdējais gan Rīgā spēlēja jau pērn, kļūstot par komandas rezultatīvāko spēlētāju. Vēl no vietējiem spēlētājiem izdevies iegūt Jāni Spruktu un Jēkabu Rēdlihu. Atvadīties gan nācies no Meta Elisona, Marka Hartigana, Filipa Novāka, Alekseja Širokova, Duvija Veskota, Georgija Pujaca un citiem.

Latvieši - arī citās vienībās

Šogad KHL ledu deldēs arī četri latvieši, kas pārstāvēs Krievijas un Baltkrievijas vienības, kā arī Latvijas izlases treneru tandēms. Starp Minskas ''Dinamo'' neskaitāmajiem leģionāriem atrodams uzbrucējs Kaspars Saulietis, kuram gan droša atrašanās Minskā nav garantēta, jo tiek balansēts kā uz naža asmens starp ''Dinamo'' un fārmklubu. Novosibirskas ''Sibir'' rindās stabilu vietu ieņēmis aizsargs Georgijs Pujacs, kurš tikai pagājušās sezonas nogalē pievienojās Rīgas ''Dinamo'', jo Toljati ''Lada'' piemeklēja finansiālas problēmas. Šogad spēlētājs vēlējies pārāk lielu algu, tādēļ ceļi šķīrušies. Cits bijušais ''dinamietis'' Aleksejs Širokovs laimi meklēs jau iepazītajā Habarovskā - ''Amur'' kluba vadība bijušo ''Dinamo'' kapteini izvēlējās redraftā, tādējādi samazinot arī finansiālos izdevumus. Širokovs nebūt nenospēlēja atbilstoši skaitļiem uz algas čeka, tādēļ bija saprotams lēmums neturpināt sadarbību pie krasas algas samazināšanas. Novokuzņeckas ''Metallurg'' aizsardzību cementēs Aleksandrs Jerofejevs, kurš KHL spēlēja jau pērn, rādīdams atzīstamu, rezultatīvu sniegumu - astoņās spēlēs iegūti seši rezultivitātes punkti. Arī pirms šīs sezonas Latvijas izlases aizsargs spēlē atzīstami, vairākās spēlēs izceļoties ar punktu guvumiem.

Arī treneru korpusā pārstāvēti būs Latvijas izlases vīri - Balašihas ''MVD'' no komandtiltiņa turpinās komandēt Latvijas izlases galvenais treneris Oļegs Znaroks, kā arī viņa palīgs Harijs Vītoliņš, kurš identiskus pienākumus pilda arī izlasē.

''Dinamo'' - pārbaudes spēļu čempioni

Jau rakstījām, ka pārbaudes spēlēs ''dinamieši'' nodemostrējuši apskaužamu rezultātu, pelnīti kļūstot par ''pārbaudes spēļu čempioniem'', lai gan tieši tik pat punktu nopelnījusi vēl viena vienība, tomēr ''Dinamo'' tas izdevies ar mazāk spēļu palīdzību. Rīdzinieku pirmie pretinieki Ufas ''Salavat Yulaev'' deviņu spēļu laikā pamanījušies tikt pie 20 punktiem, no ''Dinamo'' atpaliekot par septiņiem, bet ''dinamieši'' aizvadījuši par divām spēlēm vairāk - tātad, esam bijuši nedaudz veiksmīgāki kā visi pārējie! Pēdējo vietu ieņem Čehovas ''Vityaz'', sešās spēlēs sapelnot tikai sešus punktus. ''Dinamo'' atrodas KHL aukšgalā arī pēc gūtajiem vārtiem - rezultatīvāki bijuši tikai ''Atlant'' un ''Spartak'' hokejisti, kuri aizvadījuši par divām spēlēm vairāk.

Par pārbaudes spēļu labāko bombardieri kļuvis ''Dinamo'' uzbrucējs Aleksandrs Ņiživijs, pamanoties gūt tieši desmit vārtus. Par vienu precīzu raidījumu mazāk Igoram Radulovam no Magņitogorskas. Labāko saraksta augšgalā citu ''dinamiešu'' uzvārdi nerēgojas, bet vislielākā pārstāvniecība ir pārbaudes spēļu rezultatīvākajai komandai ''Atlant'' - vismaz piecus vārtus guvuši četri hokejisti

Arēnu ietilpība

KomandaArēnas nosaukumsArēnas ietilpība
Habarovskas ''Amur''Platinum Arena7 100
Omskas ''Avangard''Omsk Arena10 200
Astanas ''Barys''Alatau Sports Palace5 532
Novokuzņeckas ''Metallurg''Kuznetsk Metallurgists SP8 040
Novosibirskas ''Sibirj''Ice Sports Palace Sibir7 400
Ufas ''Salavat Yulaev''Ufa Arena8 400
Kazaņas ''AK Bars''Tatneft Arena10 000
Ņižņekamskas ''Ņeftehimik''SCC Arena5 500
Jekaterinburgas ''Avtomobilist''KRK Uralets5 500
Toljati ''Lada''Volgar Sports Palace2 900
Čeļabinskas ''Traktor''Yunost Sport Palace7 500
Mitišču ''Atlant''Mytishchi Arena7 000
Balašihas ''MVD''Balashikha Arena6 000
Čehovas ''Vityaz''Ice Hockey Center 20043 300
Jaroslavļas ''Lokomotiv''Arena 20009 000
Čerepovecas ''Severstaļ''Ice Palace6 000
Ņižņijnovgorodas ''Torpedo''Trade Union Sport Palace5 500
Maskavas ''CSKA''CSKA Universal Sports Hall5 600
Maskavas ''Dinamo''Luzhniki Small Sports Arena8 700
Maskavas ''Spartak''LDS Sokolniki5 000
Sanktpēterburgas ''SKA''Ice Palace12 300
Minskas ''Dinamo''DS Minsk4 842
Rīgas ''Dinamo''Arena Riga10 300

Interesanti...

Ja komanda uz spēli piesaka divus juniora vecuma hokejistus, t.i. 1990. gadā dzimušus un jaunākus, tad pieteikumā atļauts ierakstīt 22 hokejistu uzvārdus, jeb pilnas četras maiņas. Pirms otrās KHL sezonas reglamentā ir veiktas vairākas būtiskas izmaiņas, kas ievērojami iespaidos spēles. Piemēram, vairāk kā 50 procenti spēļu paredzēts aizvadīt ar diviem galvenajiem tiesnešiem, savukārt pagājušajā sezonā šāda tendence nebija vērojama īpaši bieži. Pēc ripas pārmetiena pāri visām zonām nedrīkst notikt spēlētāju nomaiņa komandā, kas izdarījusi pārmetienu, tādējādi uzbrūkošajai komandai būtiski palielinās iespēja gūt vārtus uz nogurušo pretinieku fona. Agrāk, lai bremzētu pretinieku ofensīvu, tika veikts pārmetiens, bet tagad ripas mešana pāri visām zonām var maksāt dārgi - pat vārtu zaudēšanu. Tāpat norisināsies cīņa par labāku vietu jauno spēlētāju draftā - ja NHL komandām tiek ielozēti attiecīgie kārtas numuri, tad KHL izslēgšanas spēlēs netikušie klubi izspēlēs turnīru, noskaidrojot, kurai komandai būs pirmās izvēles tiesības jauno spēlētāju aizrunāšanas ceremonijā jeb draftā.

Bukmeikeru prognozes - bwin.com

VKomandaKoeficents
1.Kazaņas ''AK Bars''4.50
Ufas ''Salavat Yulaev''4.50
3.Magņitogorskas ''Metallurg''5.00
4.Maskavas ''Dinamo''6.00
Jaroslavļas ''Lokomotiv''6.00
6.Sanktpēterburgas ''SKA''9.00
7.Omskas ''Avangard''10.00
Mitišču ''Atlant''10.00
14.Rīgas ''Dinamo''100.00
1 2 3 99 komentāri
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-09-10 09:59, pirms 15 gadiem
AndrisC rakstīja: Nu a kur VSB kad vajag radīt KHL spēles?
Krievu paruna : "Atvēziens par rubli, sitiens par kapeiku".
Spēli rādīs TRK "Sport" (kodēts) un TNB (nekodēts), noteikti ka sporta bāros varēs redzēt
Slēpts komentārs: Intars Āboms

  +8 [+] [-]

, 2009-09-10 10:20, pirms 15 gadiem
Packa rakstīja: Nu tas fanu atbalsts LV ir mainīga lieta... pietiks pārīti zaudēt un sāksies
Ja komanda kapā, atbalstītāji tā nemaz nenovēršas. Bet pie zāģiem sarodas iepriekš reti manītu ekspertu plejāde, kas to jau ir zinājuši, prognozējuši, kam skaidrs kadās līgās jaspēlē ankipāniem u.t.t.

     [+] [-]

, 2009-09-10 10:25, pirms 15 gadiem
huy rakstīja: Ja komanda kapā, atbalstītāji tā nemaz nenovēršas. Bet pie zāģiem sarodas iepriekš reti manītu ekspertu plejāde, kas to jau ir zinājuši, prognozējuši, kam skaidrs kadās līgās jaspēlē ankipāniem u.t.t.
Da man to vari nestāstīt. Man hokejs ir interesantāks par citiem arī amatieru līmenī Tā, ka mans atbalsts ir garantēts vienalga kā ies

     [+] [-]

, 2009-09-10 10:27, pirms 15 gadiem
Packa rakstīja: Da man to vari nestāstīt. Man hokejs ir interesantāks par citiem arī amatieru līmenī Tā, ka mans atbalsts ir garantēts vienalga kā ies
Es jau netēmēju uz Tevi, vnk centos parunāties

  +3 [+] [-]

, 2009-09-10 10:34, pirms 15 gadiem
huy rakstīja: Es jau netēmēju uz Tevi, vnk centos parunāties
Istenībā man pat labāk patīk, kad komandai kādu brīdi neiet (kaut labāk, lai tā nenotiek ), jo tad pazūd un atkrīt visādi pakaļskrējēji... nu tādi, kas arēnā skatās spēli un neko nerubī, tiesnesis paceļ roku, jo būs pārmetiens, vai signalizē, ka zona, bet džeki jau kiedz: "Par ko, kāpēc noraidījums" utt.. Neko nesaprot un tik pūš savās taurītēs...

Nevar salīdzināt kādas sakarīgas diskusijas par hoķi notikās Hockey.lv un kādas tagad ir e-sportā... jo hockey.lv apmeklēja interesenti, šeit tagad viss tas bērnu dārzs, kā iebliež savus pere100 komentus ala Rulz, Sucks utt... ka nav iespējams ar sakarīgiem cilvēkeim padiskutēt Labi vēl, ka pie neitrālajiem NHL rakstiem kaut kas ir iespējams

  +2 [+] [-]

, 2009-09-10 10:36, pirms 15 gadiem
Norausim arēnai sestdien jumtu. jābūt labai sezonai lai veicas.
Di na mo Di na mo Rīga Di na mo Di na mo Rīga.

  +1 [+] [-]

, 2009-09-10 10:44, pirms 15 gadiem
Packa rakstīja: Istenībā man pat labāk patīk, kad komandai kādu brīdi neiet (kaut labāk, lai tā nenotiek ), jo tad pazūd un atkrīt visādi pakaļskrējēji... nu tādi, kas arēnā skatās spēli un neko nerubī, tiesnesis paceļ roku, jo būs pārmetiens, vai signalizē, ka zona, bet džeki jau kiedz: "Par ko, kāpēc noraidījums" utt.. Neko nesaprot un tik pūš savās taurītēs...

Nevar salīdzināt kādas sakarīgas diskusijas par hoķi notikās Hockey.lv un kādas tagad ir e-sportā... jo hockey.lv apmeklēja interesenti, šeit tagad viss tas bērnu dārzs, kā iebliež savus pere100 komentus ala Rulz, Sucks utt... ka nav iespējams ar sakarīgiem cilvēkeim padiskutēt Labi vēl, ka pie neitrālajiem NHL rakstiem kaut kas ir iespējams
Agrāk jau te ar nebija tik traki, bet ka jau tika prognozēts, lidz ar RD tapšanu pokemoni apsēdīs arī lidz tam samērā sakarīgo hokeja sadaļu

  -3 [+] [-]

, 2009-09-10 10:46, pirms 15 gadiem
Minskas Dinamo jau ir jauna halle!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-09-10 10:57, pirms 15 gadiem
nja...
par atsevišķu KHL arēnu ietilpību tiešām var pasmaidīt - kāda makara pēc KHL ir vajadzīgas komandas, kuru arēnās ietilpība ir 5,500 un mazāk??? tad jau nav jābrīnās, ka citās Eiropas līgās vienas spēles vidējais apmeklējums ir lielāks kā KHL!

  +1 [+] [-]

, 2009-09-10 11:13, pirms 15 gadiem
Vēlu veiksmi!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: l!Z 70

  +1 [+] [-]

, 2009-09-10 11:52, pirms 15 gadiem
Arēnas ir vienkārši izsmiekls.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-09-10 12:01, pirms 15 gadiem
Kā Ladai atļauj spēlēt tādā šķūnī?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-09-10 12:06, pirms 15 gadiem
Nu tad beidzot! vel menesis un rezims kartigam, hokja fanam bus apm tads - diena (darbs, skola brivais laiks), vakars (KHL) tad paris h miega un hokjis (NHL) un tad ja sanaks, tad atkal paris h miega un tad aizpampushais rits!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-09-10 12:13, pirms 15 gadiem
lkrnpk rakstīja: man bez NHL... jo kā mans čoms saka par futbola ČL (nu nesaista mani tās Madrides pret Londonām, kāda man daļa par viņām), tā mani arī nesaista Detroitas pret Monreālām...
Tas jā, bet es neskats deļ tā, ka spēlē 1 konkrēts klubs, bet gan skaistas spēles dēļ...

  -1 [+] [-]

, 2009-09-10 12:15, pirms 15 gadiem
IIZ 70 rakstīja: Spriežot pēc dumjajiem komentāriem par LM un histēriskajiem smiekliem daudzo smejošo sejiņu formā, mana klona īstais niks visticamāk ir IllaGhee. Kurš kā mēs jau nospriedām visticamāk ir caurkritis LM hokejists.
Jā tu uzminēji Un man šķiet ka tu esi Abargs un Kasagrande vienā personā- spriežot pēc cenšanās būt visgudrākajam visos jautājumos un tad aplaužoties, kad klajā nāk fakti Es patiešām esmu spēlējis LM sistēmā, viņi mani draftēja pirmajā kārtā ar 5. kārtas numuru

     [+] [-]

, 2009-09-10 12:18, pirms 15 gadiem
IIZ 70 rakstīja: Spriežot pēc dumjajiem komentāriem par LM un histēriskajiem smiekliem daudzo smejošo sejiņu formā, mana klona īstais niks visticamāk ir IllaGhee. Kurš kā mēs jau nospriedām visticamāk ir caurkritis LM hokejists.
Bet labu domu īstenībā pameti
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2009-09-10 12:25, pirms 15 gadiem
machumbi rakstīja: Skatīsimies kādi šogad būs tie soģi, jo pirmajā sezonā mūsējos nežēloja it īpaši līderus, kad sadeva tik diskābeļus, lai tik mums sliktāk.

Veiksmi pirmajā spēlē RD..
Gan jau KHL vadība būs nākusi pie prāta ja reiz grib KHL izveidot pa visas eiropas līgu ta vnk tiesāt arī vajdzēs adekvāti, a to aizbaidīs

     [+] [-]

, 2009-09-10 12:30, pirms 15 gadiem
ludzu palidziet!!! Ka lai es redzu majas khl speles, ja neviens no musu izzi utt nepiedavaa vairak SPORT un khl tv, man rada: Can not find 'vertical_tree_media_video' template with page ''
Paldies!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2009-09-10 12:39, pirms 15 gadiem
Hokeja svētki sezonas garumā var sākties!!!
1 2 3 99 komentāri