Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Bukarts sāk sezonu ar "Severstal" piekāpšanos "Salavat Yulaev"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Bukarts sāk sezonu ar "Severstal" piekāpšanos "Salavat Yulaev"
Roberts Bukarts. Foto: HC Severstal

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Čerepovecas "Severstal" šovakar savā laukumā piekāpās Ufas "Salavat Yulaev" - 1:4. Zaudētāju rindās oficiāli debitēja latviešu uzbrucējs Roberts Bukarts.

Roberts Bukarts šodien sāka "Severstal" pirmajā virknējumā, kur uzbrukumā spēlēja arī Deniss Viharjovs un Jegors Morozovs, bet aizsardzībā darbojās Vadims Kudako un Šons Lalonds.

"Severstal" un"Salavat Yulaev" mačs aizritēja ar viesu pārsvaru. 35. minūtē rezultāts jau bija 0:3 par sliktu laukuma saimniekiem, trešajā periodā komandas apmainījās ar vārtu guvumiem, līdz ar to Čerepovecas vienība ar 1:4 zaudēja ciemiņiem no Ufas. Bukarts laukumā pavadīja 14:22 minūtes, izpildīja vienu metienu pa vārtiem, tika sodīts ar noraidījumu uz divām minūtēm un bloķēja pretinieka metienu.

Sezonas pirmajā mačā 3. septembrī latviešu uzbrucējs nepiedalījās, galvenais treneris Andrejs Razins toreiz pēcspēles preses konferencē atklāja, ka komandas leģionāri nav optimālā formā, savukārt pirms starta spēles viņš teica, ka [ceļošanas ierobežojumu dēļ] Bukarts treniņnometnei pievienojas vēlāk, vēl īsti nav formā un strādā individuāli.

Citā mačā Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētais Maskavas "Spartak" šodien izbraukumā ar 0:1 piekāpās kanādiešu speciālista Bila Pītersa vadītajam Jekaterinburgas "Avtomobilist", savukārt Novosibirskas "Sibir" viesos ar 3:4 zaudēja Ņižņijnovgorodas "Torpedo", kur par galvenā trenera asistentu strādā Sandis Ozoliņš. Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija pārstāvētais Omskas "Avangard" apspēlēja Maskavas "Dynamo" - 2:1.

KHL spēles 5. septembrī

Avtomobilist - Spartak1:0
Lokomotiv - Amur2:0
Torpedo - Sibir4:3
Dinamo R - Jokerit1:3
Dinamo Mn - Barys5:4 P
Severstal - Salavat Yulaev1:4
Avangard - Dinamo M2:1

Izmantotie resursi:
severstalclub.ru
khl.ru

  +1 [+] [-]

, 2020-09-05 20:54, pirms 4 gadiem
glābējs nebija!

     [+] [-]

, 2020-09-06 03:41, pirms 4 gadiem
Bukarts ļoti vājš ir, kā tik šajā mēnesī nelidos prom no komandas

     [+] [-]

, 2020-09-06 10:26, pirms 4 gadiem
Ko tieši Severstaļ cerēja sagaidīt no Bukarta? Viņiem kaut kāds skautings vispār eksistē? Vates galvas.