Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

papildināts Šuplers kritizē komandas spēli, cer uz Ozo atgriešanos 7-10 dienu laikā

Jānis Celmiņš

Šuplers kritizē komandas spēli, cer uz Ozo atgriešanos 7-10 dienu laikā
Juliuss Šuplers
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Rīgas "Dinamo" komandas galvenais treneris Jūliuss Šuplers pēc zaudējuma pret Ņižņijnovgorodas "Torpedo" komandu neslēpa, ka komanda aizvadījusi ļoti sliktu spēli, īpaši izceļot divus spēles periodus.

"Aizvadījām divus ļoti sliktus periodus. Nevaru teikt, ka neizpildījām spēles uzdevumu, taču nospēlējām ļoti slikti. Pieļāvām gan individuālās, gan taktiskās kļūdas. Tā spēlēt nedrīkst! Trešajā spēles periodā saņēmāmies un spēlējām krietni labāk. Pie rezultāta 2:4, noņēmām vārtsargu, taču jau bija par vēlu. Tādu maču izglābt pēdējās minūtēs ir praktiski neiespējami," pēc mača preses konferencē pauda "Dinamo" galvenais treneris Juliuss Šuplers.

"Neesmu apmierināts ar to, kā nospēlējām aizsardzībā un uzbrukumā. Neizveidojām pietiekami daudz vārtu gūšanas momentu," uzsvēra treneris. Uz jautājumu, vai šāds sniegums ir skaidrojams ar kapteiņa prombūtni, Šuplers atbildēja: "Domāju, mūs ietekmē ne tikai Ozoliņa neesamība, bet arī Hartigana, Cibuļska, Telkvista - pārāk daudz savainoto, lai tas neiespaidotu sniegumu. Ceru, viņi pakāpeniski atgriezīsies sastāvā. Kad atgriezīsies Ozoliņš? Viņš jau ir aizvadījis četrus ledus treniņus - domāju, viņš atgriezīsies 7-10 dienu laikā." Uz pēdējo jautājumu, vai Ņiživijs kā kapteinis apmierina, Šuplers atbildēja: "Protams. Ne tikai kapteinis, bet visa komanda ir atbildīga par rezultātu. Ņiživija pašatdeve mani apmierina."

Pretinieku "Torpedo" treneris Vladimirs Golubovičs preses konferencē sacīja: "Zinājām par pretinieku problēmām aizsardzībā, tāpēc likām akcentu uz aktīvu spēli, ņemot vērā Rīgā pieļautās kļūdas. Toreiz tur iekritām taktiski, ielaižot trīs vārtus pretuzbrukumos un vienus mazākumā. Šodien izskatījāmies svaigāk nekā pretinieks. Tas, kā arī veiksmīgā spēle viduszonā, noteica mača rezultātu. Izmantojām savus momentus un reizēm arī veicās, piemēram, gadījumā ar nejaušo trešo ripu."

Savukārt Aleksandrs Ņiživijs atzina, ka "Dinamo" spēlēja pārāk lēni: "Pirmām kārtām zaudējām ātruma ziņā. "Torpedo" labāk kustējās, iemeta vārtus un pēc tam taktiski pareizi spēlēja no aizsardzības. Komandas dažādi iejūtas pēc pauzēm, un šodien mēs spēlējām smagnējāk nekā pretinieki - tomēr spēlējām izbraukumā. "Torpedo" nav principiāls pretinieks man - "Dinamo" ir vajadzīgi punkti un, pirmkārt, domāju par to. Kaut, protams, par Ņižņijnovgorodu man palikušas labākās atmiņas, skaista pilsēta [Ņiživijs pirms "Dinamo" pārstāvēja tieši Ņižņijnovgorodas klubu - aut.piez.]. Diemžēl mūsu komandu šobrīd nomoka savainojumi, kas ietekmē rezultātus. Jāpacenšas uzvarēt nākamā spēle un ar pozitīvām emocijām jākustas uz priekšu. Domāju, šodien neparādījām savu spēli. Jāspēlē citādāk."

Miķelis Rēdlihs izmisumā nekrīt un pauž, ka cīņa par iekļūšanu "play-off" vēl tikai priekšā. "Nākotnē cenšamies skatīties ar optimismu un neieciklējamies uz zaudējumiem. Jāizanalizē kļūdas, jāsakoncentrējas nākamajām spēlē un jācenšas parādīt labāku sniegumu. Pēdējā laikā veiksme nav mūsu pusē."

Jau rīt "Dinamo" aizvadīs nākamo maču, tiekoties ar Jaroslavļas "Lokomotiv".

Izmantotie resursi:
ХК Торпедо Нижний Новгород - официальный сайт...
Хоккей на AllHockey.Ru - новости и статистика...

1 2 3 4 111 komentāri

 +13 [+] [-]

, 2011-01-05 10:11, pirms 13 gadiem
Ruķim pienacis laiks rakstit atlugumu!

 +58 [+] [-]

, 2011-01-05 10:12, pirms 13 gadiem
nu pamaisi un pajauc vēl tās maiņas, lai vēl lielāks bardaks uz laukuma..

  +9 [+] [-]

, 2011-01-05 10:14, pirms 13 gadiem
Ja iemet 2us vārtus uzvarēt ir pagrūti,un domāju,ka daudzus fanus arī neapmierina pēdējos mačos parādītais sniegums

  +2 [+] [-]

, 2011-01-05 10:17, pirms 13 gadiem
Un kapec? Vai ir kaut viens vards, kas izskaidrotu kapec ta iznemot parasto - neizpildijam speles planu?
Vakardienas spele bija praktiski ar visam sliktakajam skiet tikai RD piemitoshajam lietam - ripas ripinashana aiz vartiem un sturos, 3-2 uzbrukumos vai nu nav metiena vispar vai ari garam vartiem, aizsargs sava zona uzdavina ripu pretiniekiem pec ka tiek zaudeti varti un ka parasti n-tas piespeles slida, nu un protams "lielisks" vairakums.
Ak ja, un protams mainu maisisana jau speles vidu. Gruti atcereties kadu speli, kura tas butu devis rezultatu, ja neskaita vienu reizi, kad Troters tika atgriezts pie Darzina un Mikela pec tam, kad Mikusa iespelesana shaja maina neko nebija devusi n-tas speles.

  +1 [+] [-]

, 2011-01-05 10:19, pirms 13 gadiem
NU jāmet vārti Ozo jau pats nedod visiem ripas uz sudraba paplāte pašiem vajag izcīnīt tos golus bet nu tāda sajūta ka pat necenšas lielākā daļa laikam vienkārši nav kāds kurš visus var sapurināt...
Slēpts komentārs: Ferrari Nr.1 in my heart

 +16 [+] [-]

, 2011-01-05 10:22, pirms 13 gadiem
Spēlētājiem jau rī ir jāuzņemas vaina. Treneris jau var likt spēlēt kā grib, bet tam nav nozīmes, ja lielākā daļa spēlētāju tikai slidinās pa laukumu un nekapājas ar 100%. Un kad beidzot mūsējie iemācīsies precīzi mest pa vārtiem. Līdz ko moments, tad parasti uzmet vārtsargam tieši virsū vai garām vārtiem. Ja nē, tad lai pēc treniņiem aizmūrē pus vārtus ciet, un 500 metienu izdar pa brīvajām vietām. Ja 80% netrāpa vārtos, tad lai visu nakti trenējas.

 +43 [+] [-]

, 2011-01-05 10:22, pirms 13 gadiem
Kamēr Šuplers te žēlojās par dzīvi, 'savainotais "'Štāls LM sastāvā guva vārtus un vinnēja spēli !

  -1 [+] [-]

, 2011-01-05 10:23, pirms 13 gadiem
"Nevaru teikt, ka neizpildījām spēles uzdevumu, taču nospēlējām ļoti slikti." kāds tad bija tas spēles uzdevums??? Es saprastu, ja Torpedo ļoti labi spēlētu, tad varētu teikt, ka izpildījām uzdevumu, spēlejām aktīvi, bet viņi spēlēja pārāk labi, bet kas tad tgd rūķītim noticis??? Nu pasaki, ka pats kļūdījies,ka sazvanījies ar numerologu, bet tas visu sap*sa, spēlētāji spēlēja pasīvi utt., bet kāda mārrutka pēc tu saki, ka, tieši tulkojot, redz spēles plānu izpildījāt. Kāds tad bija tas tavs "izciais" spēles plāns? Spēlēt pasīvi?

 +13 [+] [-]

, 2011-01-05 10:25, pirms 13 gadiem
Rotācijs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2011-01-05 10:31, pirms 13 gadiem
Es domāju ka vajadzētu parotēt kaut ko un kā tev liekas Šupi?

  +6 [+] [-]

, 2011-01-05 10:36, pirms 13 gadiem
Vajag vairāk pajaukt maiņas-tad būs vēl labāki rezultāti!Karsumam un Ankipānam bija jāliet blakus Sprukts un pie Dārziņa un M.Rēdliha jāliek centrā Troters-būtu vismaz 2 sakarīgas maiņas.Petrovickim ļoti vāja forma.Kārtējais bezjēdzīgais pirkums(droši vien līgums nav try -out,bet jau līdz sezonas beigām noslēgts?Un no Metalurga acīmredzot ne tikai Štālu vajadzētu paaicināt-tas pats Brahmanis nu nez vai būtu sliktāks par Karamnovu,Podziņu,Meiju.Un starp citu Štālu arī centrā var ielikt-ir taču spēlējis.

  +4 [+] [-]

, 2011-01-05 10:36, pirms 13 gadiem
Tā kā viņš būtu pateicis, ka viss ir lieliskā kārtībā. Atzīst kļūdas, bet jums tā pat ir slikti.

  +7 [+] [-]

, 2011-01-05 10:37, pirms 13 gadiem
Trener, kāda jēga no vārtu gūsānas momentiem, ka nav metieni?, ka nav precīzi metieni? Cik reizes atlika uzcelt ripu 30 cm un būtu tīrs gols?
Nevarētu teikt, ka neizpildījām spēles plānu, bet nospēlējām slikti, tātad, ja izpildīja plānu un nospēlēja slikti, tad tāds plāns ir jānoskalo podā... Kā var slikti spēlējot plānu izpildīt? Bāc, dēl tāda trenera, jau skatītājiem klubs sāk riebties... Ja nevar normāli publiskajā telpā savu viedokli pamatot un aizstāvēt, īstenībā, vispār nevar normālu viedokli pat noformulēt, tad kāds tur vēl respekts un motivators spēlētājiem?

 +10 [+] [-]

, 2011-01-05 10:40, pirms 13 gadiem
sweet.caramel rakstīja: Tā kā viņš būtu pateicis, ka viss ir lieliskā kārtībā. Atzīst kļūdas, bet jums tā pat ir slikti.
Paklausies, kā krievu komentētāji zirgojas par Šupleru, kapēc mums viņu cienīt? Mūsu komandu jau viņš čakarē... Znaroks jau divas sezonas atpakaļ biaj pārsmējies par Šuplera taktikām un risinājumiem, domāju, ak beidzot ir pienācis laiks smieties arī visiem pārējiem. Vai kāds ir pamanījis kaut kādas taktiskās izmaiņas spēles zīmējumā RD kopš pirmās sezonas? Visas uzvaras ir uz džeku vēlēšanos vai pretinieku nevēlēšanos.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2011-01-05 10:46, pirms 13 gadiem
sen jau teicu janem Ābolu
1. pats hokeju spelejis
2. izprot katru sikumu laukuma
3. savejais, var rast kopeju valodu

 +12 [+] [-]

, 2011-01-05 10:58, pirms 13 gadiem
zidlers rakstīja: sen jau teicu janem Ābolu
1. pats hokeju spelejis
2. izprot katru sikumu laukuma
3. savejais, var rast kopeju valodu
Ābols nederēs, jo - nav pietiekama autoritāte - diez vai viņš tāds būs praktiski sava gadagājuma spēlētājiem kā Ozo, Ņiživijam arī varbūt Spruktam... Viņš nav kā Znaroks, kurš autoritāte bija arī Latvijas izlasē.
Da i vispār domāju, ka Ābols ir labs (varbūt pat ļoti labs) otrais treneris nevis galvenais... vismaz ne šobrīd TOP līgu komandās. Tādam LM, piemēram, viņš, iespējams, varētu būt noderīgs arī kā galvenais.

  +9 [+] [-]

, 2011-01-05 11:00, pirms 13 gadiem
zidlers rakstīja: sen jau teicu janem Ābolu
1. pats hokeju spelejis
2. izprot katru sikumu laukuma
3. savejais, var rast kopeju valodu
Ābols vēl nekur nav bijis par galveno treneri. pasaule ir pilna ar bijušajiem RD sistēmas pārstāvjiem, kuri ar lielākām vai mazākām sekmēm ir bijuši par galvenajiem normālās komandās. no viņiem tad arī vajadzētu meklēt kādu brīvu un strādātgribošu cilvēku.

Jūļa vadībā komandai nav sastāvam atbilstošu rezultātu un Jūlim pašam nav atbilstošas cieņas pret Latvijas hokejistiem un hokeja tradīcijām.

  +9 [+] [-]

, 2011-01-05 11:00, pirms 13 gadiem
Raitcha rakstīja: Vai kāds ir pamanījis kaut kādas taktiskās izmaiņas spēles zīmējumā RD kopš pirmās sezonas? Visas uzvaras ir uz džeku vēlēšanos vai pretinieku nevēlēšanos.
Un tu neesi pamanījis izmaiņas? Pirmajā sezonā uzvaras balstījās uz sēdēšanu aizsardzībā, pretuzbrukumiem un minimāla pārsvara noturēšanu. Šogad līdz brīdim, kad visiem noplaka sportiskā forma un trešdaļa savainojās, RD spēlēja vispār kaut kādā Salavata stilā.

  +3 [+] [-]

, 2011-01-05 11:03, pirms 13 gadiem
Da kritizē labāk pats sevi...Bet nē,Šuplers jau nekad nekļūdas,ko nu.
100% ka Ozo atgriezīsies,komada patiešām sāks spēlēt labāk.

  +3 [+] [-]

, 2011-01-05 11:06, pirms 13 gadiem
Daukis rakstīja: Jūļa vadībā komandai nav sastāvam atbilstošu rezultātu un Jūlim pašam nav atbilstošas cieņas pret Latvijas hokejistiem un hokeja tradīcijām.
Man vienmēr ir interesējis, kur un kāds pamats ir šim dīvainajam viedoklim par ''sastāvam neatbilstošajiem rezultātiem''.

  +8 [+] [-]

, 2011-01-05 11:07, pirms 13 gadiem
Abrags rakstīja: Ābols nederēs, jo - nav pietiekama autoritāte - diez vai viņš tāds būs praktiski sava gadagājuma spēlētājiem kā Ozo, Ņiživijam arī varbūt Spruktam... Viņš nav kā Znaroks, kurš autoritāte bija arī Latvijas izlasē.
Da i vispār domāju, ka Ābols ir labs (varbūt pat ļoti labs) otrais treneris nevis galvenais... vismaz ne šobrīd TOP līgu komandās. Tādam LM, piemēram, viņš, iespējams, varētu būt noderīgs arī kā galvenais.
Apskaties SA+ interviju ar Ābolu. Manuprāt, katram skaidrs, ka Ābols agri vai vēlu būs pirmais treneris un ļoti iespējams šim pašam RD. Ko nozīmē autoritāte? Tas ir kaut kas, kas nāk līdzi neatkarīgi no cilveka cilvēciskajām īpašībām un spēles izpratnes? Ar ko tad Šuplers ir autoritāte?

     [+] [-]

, 2011-01-05 11:08, pirms 13 gadiem
ja šit,tas domats gan par speli uzbrukam ,gan pa ko0mandu kopumaa dinamo turpinas tad beigas var slikti klaties

  +5 [+] [-]

, 2011-01-05 11:09, pirms 13 gadiem
palasam uzmanīgi virsrakstu - šuplers KRITIZĒ un CER. Vai tā runā treneris? Treneris ir daļa no komandas. Tā nevar runāt par saviem spēlētājiem. Lai Šuplers pamācās no Ņiživija, kura komentārs pēdējā rindkopā ir par hokeju un zaudējuma iemesliem. Ozo ir tikai cilvēks un nav nekāda brīnumnūjiņa, kura ievilks RD playoffos.Atceramies, ka pēc traumas būs vajadzīgas vismaz 5 spēles, kamēr Ozo ieies atpakaļ ritmā.

  +4 [+] [-]

, 2011-01-05 11:15, pirms 13 gadiem
Vai tiesham ir tik gruti nomainit Supleru pret Pasti - kaa neka,pietiekami autorativa persona
Ar vinju kaa galveno pat es ar interesi skatitos Dinamo speles

  +1 [+] [-]

, 2011-01-05 11:21, pirms 13 gadiem
Jurchiks#2 rakstīja: Apskaties SA+ interviju ar Ābolu. Manuprāt, katram skaidrs, ka Ābols agri vai vēlu būs pirmais treneris un ļoti iespējams šim pašam RD. Ko nozīmē autoritāte? Tas ir kaut kas, kas nāk līdzi neatkarīgi no cilveka cilvēciskajām īpašībām un spēles izpratnes? Ar ko tad Šuplers ir autoritāte?
intervija, intervija... pēc intervijas jau treneri netiek vērtēti! Tas, ka viņš būs galvenais treneris nešaubos - bet tas nebūs neviens TOP līgas klubs (tai skaitā RD) tuvākajā laikā. Ja viņu tomēr kaut kādu iemeslu dēļ jau šogad iecels par RD galveno - ticamākais, ka nekas labs tur nesanāks...

  +1 [+] [-]

, 2011-01-05 11:21, pirms 13 gadiem
Abrags rakstīja: Ābols nederēs, jo - nav pietiekama autoritāte - diez vai viņš tāds būs praktiski sava gadagājuma spēlētājiem kā Ozo, Ņiživijam arī varbūt Spruktam... Viņš nav kā Znaroks, kurš autoritāte bija arī Latvijas izlasē.
Da i vispār domāju, ka Ābols ir labs (varbūt pat ļoti labs) otrais treneris nevis galvenais... vismaz ne šobrīd TOP līgu komandās. Tādam LM, piemēram, viņš, iespējams, varētu būt noderīgs arī kā galvenais.
manuprāt treneris būtu jāmaina pēc sezonas. mans favorīts protams ir Znaroks, kurš vairākas reizes ir teicis, ka labāk strādātu Rīga par mazāku algu.
Ja Značoks nepiekristu, tad Vītoliņš gan noteikti piekristu būt par galveno.

  +2 [+] [-]

, 2011-01-05 11:22, pirms 13 gadiem
Zemekis rakstīja: palasam uzmanīgi virsrakstu - šuplers KRITIZĒ un CER. Vai tā runā treneris? Treneris ir daļa no komandas. Tā nevar runāt par saviem spēlētājiem. Lai Šuplers pamācās no Ņiživija, kura komentārs pēdējā rindkopā ir par hokeju un zaudējuma iemesliem. Ozo ir tikai cilvēks un nav nekāda brīnumnūjiņa, kura ievilks RD playoffos.Atceramies, ka pēc traumas būs vajadzīgas vismaz 5 spēles, kamēr Ozo ieies atpakaļ ritmā.
Derētu palasīt uzmanīgi arī to kas patiešām ir teikts, ne tikai tendenciozu virsrakstu.

  +5 [+] [-]

, 2011-01-05 11:23, pirms 13 gadiem
Zemekis rakstīja: palasam uzmanīgi virsrakstu - šuplers KRITIZĒ un CER. Vai tā runā treneris? Treneris ir daļa no komandas. Tā nevar runāt par saviem spēlētājiem. Lai Šuplers pamācās no Ņiživija, kura komentārs pēdējā rindkopā ir par hokeju un zaudējuma iemesliem. Ozo ir tikai cilvēks un nav nekāda brīnumnūjiņa, kura ievilks RD playoffos.Atceramies, ka pēc traumas būs vajadzīgas vismaz 5 spēles, kamēr Ozo ieies atpakaļ ritmā.
Nu Rukis daudz dara tadu, ko citi treneri neatlautos. Var atcereties kaut vai to, ka pagajushaja gada nolika vietejos speletajus intervijas vai ari to, ka ar Ozo sledza deribas par to, ka Dinamo NEUZVARES Peterburgas SKA. Blin, kurs vel treneris netic savai komandai play-off macos. Manuprat treneris ir pedejais, kurs var zaudet ceribu, jo kaut kada vizijai ka izvilkt speli, seriju vinam ir jabut. Ja ne, tad kada jega no tada trenera?

  +5 [+] [-]

, 2011-01-05 11:25, pirms 13 gadiem
P.S. Šuplers ir autoritāte ar to, ka: pirmkārt, viņš jau ir krietni vecāks par spēlētājiem; otrkārt, viņa trenera CV ir pietiekami skaļi ieraksti. Tas, ka viņš īsti nevelk RD ir cita lieta - piemēram, gadus 6 atpakaļ pie R'2000 stūres viņš bija gandrīz vai ideāls galvenais...
savukārt, grozi kā gribi - Ābols kā galvenais pie RD stūres būtu treneris-zaļknābis...

     [+] [-]

, 2011-01-05 11:25, pirms 13 gadiem
Zemekis rakstīja: palasam uzmanīgi virsrakstu - šuplers KRITIZĒ un CER. Vai tā runā treneris? Treneris ir daļa no komandas. Tā nevar runāt par saviem spēlētājiem. Lai Šuplers pamācās no Ņiživija, kura komentārs pēdējā rindkopā ir par hokeju un zaudējuma iemesliem. Ozo ir tikai cilvēks un nav nekāda brīnumnūjiņa, kura ievilks RD playoffos.Atceramies, ka pēc traumas būs vajadzīgas vismaz 5 spēles, kamēr Ozo ieies atpakaļ ritmā.
ja tas būtu viens zaudējums,bet šitā nekāda spēle jau ilgst nezcik ilgi,laikam Šuplers ar jūt,ka līdzjutēji prasa viņa skalpu un tāpēc beidzot ir atļāvies kommandu arī publiski pakritizēt,citādi izskatās ka lielākajai daļai kommandas vis pofig,ko vērts bija pārtraukums pret Avangard,kad Julio kaut ko gari stāstīja,bet neviens viņā neklausījās,laikam Ellisonam bija taisnība,kas no Dinamo aizgāja,jo negribēja strādāt Julio vadība

  -1 [+] [-]

, 2011-01-05 11:27, pirms 13 gadiem
Jurchiks_pe4o rakstīja: manuprāt treneris būtu jāmaina pēc sezonas. mans favorīts protams ir Znaroks, kurš vairākas reizes ir teicis, ka labāk strādātu Rīga par mazāku algu.
Ja Značoks nepiekristu, tad Vītoliņš gan noteikti piekristu būt par galveno.
Ja Rīgas Dinamo sāks spēlēt tikpat pretīgu hokeju, kā Maskavas Dinamo, tad jau vairs tiešām nebūs uz ko skatīties.

  +2 [+] [-]

, 2011-01-05 11:28, pirms 13 gadiem
nu jā traumētie spēlētāji ir, bet nav pietiekami daudz slovāku, kuri varētu aizvietot savainotos spēlētājus, riebjas treneri, kuri nemāk variēt un rezultātu prot veidot tikai uz atsevišķu spēlētāju meistarības vai popularitātes.
Bet, ja nopietni, tad RD ir ļoti liels veiksmes koeficents, jo iepriekšējos gados šo traumu nebija tik daudz kā ir patreiz un tas šoreiz arī pierāda, ka treneris ir nemākulīgs.
Šupler - pietiek spēlēt uz vecajām izlases sadarbībām izdomā pats kaut ko - ja vispār esi uz to spējīgs.
1 2 3 4 111 komentāri