Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Olimpiskajam čempionam nedēļas laikā jau ceturtais KHL klubs

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Olimpiskajam čempionam nedēļas laikā jau ceturtais KHL klubs
Iļja Kablukovs. Foto: R-Sport / sportsdaily.ru

2018. gada olimpiskais čempions un divkārtējais Gagarina kausa ieguvējs Iļja Kablukovs šodien kļuvis par Boba Hārtlija trenētā Omskas "Avangard" uzbrucēju. Nedēļas laikā šis viņam ir jau ceturtais klubs.

Iļja Kablukovs kopš 2014. gada 15. janvāra bija Sanktpēterburgas SKA uzbrucējs. Šajā laikā divas reizes palīdzēja izcīnīt Gagarina kausu (2015, 2017) un kļuva par olimpisko spēļu čempionu (2018). SKA rindās neizcēlās ar lielu rezultativitāti, sevišķi skumīga bija aizvadītā sezona, kad 48 spēlēs sakrāja vien 0+3.

Tagad nedēļas laikā nomainījis trīs KHL klubus. 28. maijā no Sanktpēterburgas SKA tika aizmanīts uz Habarovskas "Amur". 2. jūnijā parakstīja līgumu ar Magņitogorskas "Metallurg", bet 4. datumā kļuva par Omskas "Avangard" hokejistu. Četri klubi nedēļas laikā!

"Avangard" aizmainīja kanādiešu uzbrucēju Teiloru Beku uz Magņitogorskas "Metallurg", bet pretī saņēma aizsargu Alekseju Bereglazovu (26) un uzbrucēju Iļju Kablukovu (32). Šāda maiņa nebūtu īsti līdzvērtīga, tāpēc Urālu klubam tika samaksāta noteikta naudas summa.

Kablukovam ir iespēja turpināt 91 spēles sēriju bez vārtiem KHL.

Izmantotie resursi:
hawk.ru
tass.ru

     [+] [-]

, 2020-06-04 15:40, pirms 4 gadiem
Kaut kas nav ar tiem datumiem. Jūnijs sajaukts ar maiju.

     [+] [-]

, 2020-06-04 15:54, pirms 4 gadiem
A jús par Pavlovu vél kaut ko... Reku čalis divas sezonas nav golu ielicis, bet tápat jaunus lígumus slédz ik pèc páris dienám...

     [+] [-]

, 2020-06-04 23:53, pirms 4 gadiem
FinnHarp rakstīja: A jús par Pavlovu vél kaut ko... Reku čalis divas sezonas nav golu ielicis, bet tápat jaunus lígumus slédz ik pèc páris dienám...
Jā, bet pirms tukši muti virināt apskaties pārējo arī laukumā, meistarību, slidojumu, piespēle, spēles iq, spēli defā, pieredzi un karjeras sasniegumus, fizisko sagatavotību. Tur daudz aspekti, nevis tikai, kurš met golus.

     [+] [-]

, 2020-06-05 12:46, pirms 4 gadiem
es zinu labāk rakstīja: Jā, bet pirms tukši muti virināt apskaties pārējo arī laukumā, meistarību, slidojumu, piespēle, spēles iq, spēli defā, pieredzi un karjeras sasniegumus, fizisko sagatavotību. Tur daudz aspekti, nevis tikai, kurš met golus.
Pļušenko ir daudz skatāmāks slidojums, bet neesmu dzirdējis, ka tādēļ viņam piedāvātu vietu kādā hokeja komandā