Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Sotnieks turpinās spēlēt pie Ābola – līgums ar Toljati uz vēl vienu sezonu

Rolands Eliņš

Sotnieks turpinās spēlēt pie Ābola – līgums ar Toljati uz vēl vienu sezonu
Kristaps Sotnieks
Foto: hclada.ru

Kontinentālās hokeja līgas mājaslapā pieejama informācija liecina, ka ar Toljati „Lada” līgumu uz vienu sezonu noslēdzis Latvijas izlases aizsargs Kristaps Sotnieks.

Kristapam Sotniekam iepriekšējā sezona bija pirmā leģionāra statusā, jo iepriekšējo hokejista karjeras daļu viņš pavadīja Latvijā. Sotnieks bija Rīgas „Dinamo” sastāvā kopš 2008. gada un kluba rindās 403 KHL spēlēs guva 62 punktus. Savā pirmajā sezonā ar „Lada” Sotnieks piedalījās 56 no 60 regulārā turnīra mačiem, sakrājot 14 punktus.

Pirms pāris dienām Sotnieks oficiāli kļuva par neierobežoto brīvo aģentu, tāda pati situācija „Lada” rindās sezonu aizvadījušajam vārtsargam Edgaram Masaļskim, tāpat nebija skaidrības par galvenā trenera Arta Ābola palikšanu komandā. Taču pirms divām dienām, par spīti dažādajām baumām, „Lada” tomēr apstiprināja Ābola palikšanu galvenā trenera postenī, un šovakar KHL datubāzē arī iekļauts Sotnieka jaunais līgums uz vienu sezonu.

„Jūs jau varat iztēloties, kā es jutos šajā situācijā, nevienam tas nepatiktu,” Krievijas medijiem izteicās Ābols. „Nekā laba visā šajā notiekošajā nav. Taču tāda ir dzīve, un jāsaprot arī kluba vadība. Ne velti saka, ka tieši neskaidrība ir lieta, kas cilvēkus satrauc visvairāk. Taču esmu priecīgs, ka viss atrisinājās jau līdz PČ sākumam – man ir līgums, un visi ir savās vietās.”

Svarīgi atzīmēt, ka arī līgums ar Sotnieku noslēgts pirms PČ sākuma, kur viņš būs Latvijas izlases sastāvā.
Aizvadītajā sezonā „Lada” izslēgšanas spēlēm nekvalificējās, paliekot priekšpēdējā vietā Austrumu konferencē ar 65 punktiem 60 spēlēs.

Izmantotie resursi:
Лемтюгов на два года в «Авангарде», Плэтт на...
Ничего хорошего в ситуации с "Ладой" не было,...

     [+] [-]

, 2017-05-04 21:11, pirms 7 gadiem
pareiz i.... labāk ir nekā pie jura

     [+] [-]

, 2017-05-04 21:13, pirms 7 gadiem
Lai veicas gan jau Dināmo kādreiz vēl uzspēlēs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2017-05-04 21:24, pirms 7 gadiem
A kur ta Artis? Tikko kladzinājāt, ka Torpedo.

     [+] [-]

, 2017-05-04 21:30, pirms 7 gadiem
latvānijs rakstīja: A kur ta Artis? Tikko kladzinājāt, ka Torpedo.
labrīt, tās bija baumas...... arča vadīs ladu arī turpmāk

Ābols arī nākamsezon būs "Lada" galvenais treneris

  +1 [+] [-]

, 2017-05-04 21:30, pirms 7 gadiem
Robijs Huds rakstīja: šeit cilvēks reāli izsities uz augšu, ne tā kā mīkstais Džera, uz Čehijas siltumnīcu
Rock, kaa bots. Padzird vardus un atkarto.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-05-04 22:06, pirms 7 gadiem
Vēl viens sotaks ābolu vodkas tiek kāri iztreketerēts !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2017-05-04 22:36, pirms 7 gadiem
hilss rakstīja: Šajā ziņā, ja grib uzaudzēt tādu militāro spēku kā Z-Koreja tad vajag draudzēties ar Krieviju jo tā piedāvā visu, bet ar Eiropas zilajiem nebūs aršana.
Mums ir vēl lielāks spēks nekā Z-Korejai, jo esam NATO, kuras armija ir varenākā pasaulē. Draudzēties ar Krieviju? Kad tur pie varas vairs nebūs čekisti un imperiālisti, šādu variantu var apsvērt, lai gan mierīga līdzāspastāvēšana šķiet reālāka.

     [+] [-]

, 2017-05-04 23:09, pirms 7 gadiem
Ir ok. Galvenais ka maizes darbs vel vismaz uz gadu nodrosinats. Soca ir viens no labakajiem un stabilakajiem Latvijas aizsargiem, tapec lai veicas jaunaja sezona! Tapat lai veicas PC!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2017-05-04 23:31, pirms 7 gadiem
hilss rakstīja: Uz NATO nevar paļauties jo tā ir sveša organizācija un nav zināms cik ilgi tā pastāvēs laikā kad jau Eirokolhozs brūk. Z- Korejas ir sava armija un to respektē ASV un Krievija, un neviens viņiem to armiju netaisās atņemt un uzbrukt.
Turpretī Eiropas zilie, latviešiem tikai norakstītus traktorus piespele jo diez vai zviedriem patiktos ja latvieši paliktu militāri spēcīgāki par viņiem. Latvijā ir visā tiek turēta stingra zilo pavadā. Lūk starptautiskais valūtas fonds Latvijai nākamajā gadā paredz 1,5 procenti izaugsmi, tas nozīmē ka pensionāru valstiņā tiks iepludināts tiesi tik daudz naudinas, un ne vairāk ne mazāk, lai būtu mazliet virs trešo valstu līmeņa un ne kādā ziņā ne tuvu zilo līmenim. Kā jau teicu kopš ta laikā kad Latvija sapinas ar zilajiem neatkarība ir pazudusi un viss ir pēc zilo kontroles un pavada.
Labāk tā nekā Kadirova Krievija. Tur drīz visiem nagus nomauks un mošejās sadzīs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-05-05 08:45, pirms 7 gadiem
hilss rakstīja: Nu tas tomēr ir smieklīgi kā tie zilie kas ir Latvijas sabiedroti, pat tankus latviešiem neļauj iegadaties. Ar savam bankām viņi turpina slauks Latvijas pensionārus, vini turpina savākt milzīgu darbaspēku un cilvēku resursus taču pretī var atsūtīt vien tikai bēgļus un zilos. Laba sadarbība.
Izskatās, ka tev ar zilajiem ir kaut kāda problēma- katrā komentā viņus piemini vairākas reizes. Iespējams, tas liecina par latento homoseksuālismu.

  +2 [+] [-]

, 2017-05-05 09:23, pirms 7 gadiem
Fantastiska diskusija. Galvenais, ka par tēmu.
Troļļi strādā, muguras neatliekdami. Un ļautiņi pavelkas.

  +1 [+] [-]

, 2017-05-05 10:25, pirms 7 gadiem
hilss, 2017-05-04 21:23, vakar, ignorēt, atbildēt
Tikko iečekoju bildes no militārās parādes Liepāja. Daži kāpurķēžu traktori, daži vecie gaziki, dažas ugunsdzēsēju mašīnas un ļoti daudz dzīvās gaļas. Lūk tiesi tik varena ir tā tautas armija.

Nu,ja gribi skatīties nāves ieročus,tad skaties Ziemeļkorejas ,Ķīnas vai Krievijas militārās parādes.Tieši šīs valstis mīl dižoties ar nāves tehniku.