Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Stepītis: "Šie zaudējumi jāaizmirst"

Jānis Pārums

Stepītis: "Šie zaudējumi jāaizmirst"
Jānis Stepītis
Foto: LTV7

Otrdien "Sporta Studijā" tika runāts par par vairākām tēmām, arī par hokeju. Raidījuma viesis bija KHL kluba Rīgas "Dinamo" preses dienesta vadītājs Jāni Stepīti. Komandai šajās dienās ir ļoti grūts grafiks, tāpēc nebija nekādu reālu iespēju atvilināt uz "Sporta studiju" kādu no spēlētājiem.

"Tikai iepriekšējā naktī komanda atlidoja no Maskavas, šopēcpusdien piecos aizvadīja treniņu "Arēnā Rīga" uz ledus. Tas grafiks ir tik saspringts, ka tik vēlā vakara stundā nākt uz studiju no atjaunošanās viedokļa nebūtu pārāk lietderīgi," raidījuma ievadā skaidroja Jānis Stepītis. Skaidrs, ka treneris Jūliuss Šuplers spēlētāju sabiedriskās aktivitātes pirms trešās spēles ne pārāk ietu pie sirds. Maskavieši gan atlidojuši uz Rīgu krietni vēlāk un vienīgo treniņu aizvadīs tikai spēles dienā.

Raidījuma viesis bija komandai līdzi nupat Maskavā un tika taujāts par tur radītajiem apstākļiem ārpus hokeja. "Sadzīvē viss ir sakārtots, tā komanda , kas uzņem, sagaida lidostā ar autobusu , aizved līdz viesnīcai, nogādā līdz hallei, tur nekādu problēmu nebija., Uz pirmo spēli paši maskavieši gandrīz nokavēja jo viņiem bija jābrauc no Novogorskas bāzes, bija liels sastrēgums. Komanda parasti ierodas vismaz divas stundas pirms hallē, viņi atbrauca stundu 20 pirms spēles. Mēs dzīvojām ļoti tuvu Lužņiku stadionam."

Tautā par pirmajām divām spēlēm Maskavā dažādas runas un tāpat ir arī prognozēs par trešo spēli Rīgā. Vieni teic, ka atkal nebūs nekādu variantu otri – ka rīdzinieki uzvarēs, trešie - ka abas komandas varētu sarunāt, lai ir vēl viena spēle un tad gūtos papildus ienākumus sadalīt. "Sarunāt šajā līmenī, es pieļauju, nav iespējams un es pat nevaru iedomāties, kam jānotiek, lai kaut kas tāds atgadītos. Realitātē cīņa varētu būt ļoti spraiga un to arī preses konferencē uzsvēris maskaviešu galvenais treneris čehs Vujteks – "Arēnā Rīga" spēlēt pie pilnām skatītāju tribīnēm ir pavisam kas cits. Lužņikos mājiniekiem nebija tāda atbalsta."

Īss rezumējums par pirmajam divām neveiksmēm Maskavā: "Maskavieši bija ātrāki. Otrkārt, viņi nevienu mirkli neļāva mūsu hokejistiem brīvi saspēlēties, uzreiz bija spēka paņēmiens, atņēma ripu. It īpaši tas bija manāms pirmajā spēlē. Otrajā spēlē izdevās jau nedaudz labāk pielāgoties, kaut arī rezultāts it kā par to neliecināja."

Viens otrs līdzjutējs internetā vaicāja, kā var tā spēlēt, ja spēlētāji ir profesionāļi un viņiem maksā tik lielu naudu par šo darbu. "Nauda to ripu vārtos nvar iedabūt, momenti tika radīti , iespējas bija, lieliski spēlēja viņu vārtsargs Jeremejevs."

Izvērtējot pirmo divu spēļu rezultātus un sagrāves Maskavā: "Psiholoģiski uz nerviem noteikti spiež tikai pats sērijas rezultāts, nevis iznākums kārtā atsevišķā spēlē. Tas ir jāizmirst, citādi nemaz nevar piedalīties šādā sērijā . jebkurai komandai gadās kritumi, tajā skaitā arī NHL. Mazo Lužņiku spēles arēna šajā sezonā nav īpaši veiksmīga rīdziniekiem."

Viens no zaudējumu iemesliem jāmeklē psiholoģijā: "Izslēgšanas spēlēs, protams, liela nozīme ir fiziskajai sagatavotībai, bet daudz lielāka tomēr – psiholoģiskajai. Ja spēlētājs nespēj noskaņoties spēlei, arī fiziski grūti ko izdarīt."

Kā vērtēt leģionāru sniegumu play-off? "No leģionāriem, protams, tiek gaidīts vairāk un treneriem jārod izskaidrojums, kāpēc viņi nespēlē tik aktīvi kā sezonas sākumā. Par jaunajiem līgumiem gan noteikti sāks runā tūdaļ pēc šīs sezonas."

Pašās beigās Stepītis atbildēja uz jautājumu, kam spēlētāji taupa spēkus - vai vasaras atvaļinājumam? "Es pieļauju, ka viņiem vairs īsti nav ko taupīt, jo sezona bija gara un smaga. Pietiekami daudz spēka iztērēts jau sezonas gaitā, priecējot tos pašus skatītājus."

  +9 [+] [-]

, 2009-03-04 10:36, pirms 15 gadiem
Grūti būs aizmirst šo sezonas beigu atslidošanu

  +4 [+] [-]

, 2009-03-04 10:46, pirms 15 gadiem
nezinu kā tur ir ar psiholoģiju, bet teiksim pavērojot mūsu spēli mazākumā un maskaviešu spēli mazākumā, mūsējie piespiežas tik tuvu vārtiem cik vien var un ļauj brīvi saspēlēties un izdarīt entos metienus, maskavieši momentāli - agresīvi, lielā ātrumā nāk virsu tam spēlētājam kam ir ripa un mūsējais ir spiests kļūdīties piespēlē un nesanāk pat lāga metieni pa vārtiem vairākumā.... te visu laiku iet runas par grafiku, par daudz spēlēm! jautājums - maskavas dinamo bija mazāk spēles kā mūms, grafiks savādāks? kāpēc viņiem vēl ir tik daudz spēka, mums nemaz, kas viņi visi ir Iļjas Murameci - pārcilvēki? es to skaidroju ar gribas trūkumu lielai daļai komandas.... kāpēc mums tik daudz noraodījumu, maskaviešiem tik maz? par lēnu kustamies, viņi mūs panāk un apsteidz un nav vērts taisīt noraidījumus..... ceru ka šovakar viss tiks labots par labu RD!!!

  +1 [+] [-]

, 2009-03-04 10:47, pirms 15 gadiem
nav ko atcereeties no taam speeleem, lai neaizmirstu to sviestu, tacu trenera izteikumu par ciinu laukumaa liidz peedeejai minuutei turaas praataa gan...

  +2 [+] [-]

, 2009-03-04 10:58, pirms 15 gadiem
Sezonas sākumā jau izskanēja runas, ka mūsējie uz treniņnometni ieradušies nekādi, fiziskā forma bijusi pilnīgi čau.... te arī ir rezultāts tam, ka nestrādāja pirms nometnes.
P.S. ceru, ka nākošgad būs labāk, paliks gudrāki.

  +2 [+] [-]

, 2009-03-04 10:59, pirms 15 gadiem
Izskataas ka vienkaarshi speeka nepietika lai iztureetu pirmo pilno sezonu KHL, saakumaa gan likaas ka sezonas pedejaas speeles taupaas PO, bet izskataas ka tomeer bija jau izpumpeejushies...

  +6 [+] [-]

, 2009-03-04 11:05, pirms 15 gadiem
"Es pieļauju, ka viņiem vairs īsti nav ko taupīt, jo sezona bija gara un smaga.

Bīstās kauna NHL spēlētāju priekšā par šādiem vārdiem!

     [+] [-]

, 2009-03-04 11:30, pirms 15 gadiem
Vajag sapurināt sevi un uzspēlet priekš līdzjutējiem vismaz!

  +1 [+] [-]

, 2009-03-04 11:34, pirms 15 gadiem
"Maskavieši bija ātrāki. Otrkārt, viņi nevienu mirkli neļāva mūsu hokejistiem brīvi saspēlēties, uzreiz bija spēka paņēmiens, atņēma ripu. It īpaši tas bija manāms pirmajā spēlē. Otrajā spēlē izdevās jau nedaudz labāk pielāgoties, kaut arī rezultāts it kā par to neliecināja."

Hmm, vai Stepisha k-gs vispar machus redzeja? Ja pirmaja bija vismaz kada cina, tad otraja machs tika atdots jau ar pirmajiem vartiem un tad kaut kads dzivibas uzplaiksnijums bija tikai uz nelielu mirkli iemetot 5 pret 3.
Un par to, ka nelava saspeleties, jo bija uzreiz speka panemieni - a ko tad jus gaidijat? Nav jabut arkartigam hokeja specam, lai pateiktu, ka bus tada spele play-off ka to var redzet visas parejas serijas. Jautajums tikai kapec Rigas Dinamo to nespej? Berzins labak pabaksta ar nuju pretinieku pie borta no aizmugures nevis uztaisa normalu speka panemienu.

  +4 [+] [-]

, 2009-03-04 11:51, pirms 15 gadiem
huy rakstīja: Grūti būs aizmirst šo sezonas beigu atslidošanu
Arī fakts.... starp citu biju vakar (pa "100 gadiem") uz LAČ PO starp R 2000 un jaunajiem "dzelzgriezējiem"! Sāku domāt moš "nahren mums tas RD un KHL"?!!! Biļetes padārgas, spēlētāji PO atklāti padodas.... bet LAČ (Piņķos) biļete maskā tikai latu!!! Sīkajiem knariņiem (cik atceros līdz 10g. vecumam) vispār pa brīvu!!! A hallē kaut kādi +/-200 purni no kuriem daļa ir mammas, tēti brāļi, māsas vai draugi , draudzenes.... un daži (ne)nopietni onkluļi kā es .... Bet pati spēle kopumā bija pat ļoti ok! Katrā ziņā sīkie liepājnieki centās un darija ko varēja un nepadevās līdz pat finālsvilpei... atšķirībā no "dažiem labiem"!!! Katrā ziņā spēle kopumā bija saturīgāka (lai arī LM sīkos Rīgas Lauvas diezgan pamatīgi mīcija) nekā RD pēdējās divas.... Laikam būs jāpaliek par "LAČ ultru".... un jāpievienojas Abraga & co kompānijai....

  +2 [+] [-]

, 2009-03-04 12:08, pirms 15 gadiem
als

hokejā tas skaistums ir ne tikai līmenī, bet tieši cīņā...Un hokeja spicē NHL šīs lietas ir apvienotas. Katrā ziņā jebkurš saspringts BBHL vai NAHL jebkuras līgas mačs manās acīs būs daudz vērtīgāks, kā skatīties kā krutās rīgas palaistuves "atzīmē" 10. vietu...Bet katram savs, es savu viedokli neuzspiežu

     [+] [-]

, 2009-03-04 12:36, pirms 15 gadiem
Man vakardienas raidījums likās kā atrunāšanās, neko jaunu nepateica, tikai faktu konstatācija. Un runa ir par attieksmi un nevarību, ko mūsējie rāda īpaši PO, un RD, vismaz Stepīša personā, to neredz, ka nav taču spēles un cīņasspara! Vienīgais, kas radīja cerību, bija izteiktais apgalvojums pašās beigās, ka puikiem būs jāatmaksā avanss - šodienas pilnās tribīnes.

  +2 [+] [-]

, 2009-03-04 12:41, pirms 15 gadiem
Kera rakstīja: Vienīgais, kas radīja cerību, bija izteiktais apgalvojums pašās beigās, ka puikiem būs jāatmaksā avanss - šodienas pilnās tribīnes.
Dīvaini - vai tribīnes ir mūsu vienīgais spēks? ja tā tad ar to nepietiks.

  +2 [+] [-]

, 2009-03-04 12:45, pirms 15 gadiem
huy rakstīja: als

hokejā tas skaistums ir ne tikai līmenī, bet tieši cīņā...Un hokeja spicē NHL šīs lietas ir apvienotas. Katrā ziņā jebkurš saspringts BBHL vai NAHL jebkuras līgas mačs manās acīs būs daudz vērtīgāks, kā skatīties kā krutās rīgas palaistuves "atzīmē" 10. vietu...Bet katram savs, es savu viedokli neuzspiežu
Piekrītu, ka nav tur īpaši svarīgi kāds tur tas līgas līmenis, bet galvenais ir kāda ir spēle, ko rāda komandas ... katrā ziņā, ja man būtu jāizvēlas starp tagadējo RD "nummura atslidošanu (jo izskatās, ka viņuprāt "tak tāpat mēs visu jau esam šosezon sasnieguši") un LAČ apmeklējumu, tad es viennozīmīgi izvēlētos pēdējo.... jo tas tiešām ir (bija) PO hokejs un sīkie "ļiepajčaņe" nepadevās atšķirībā no tādiem RD ..... nezinu kā citiem, bet manuprāt, ar šitādu (ne)spēli RD sezonas beigas ir diezgan smagi "paporķītas" arī no PR viedokļa.... viena lieta ir zaudēt , bet otra lieta ir KĀ zaudēt!!! Neviens no viņiem te negaidija (un negaida) nez kādus tur brīnumus vai Gagarina kausu šosezon, bet gaida labu spēli vai vismaz nepadošanos! Ja arī šodien būs redzama līdzīga "nummura atslidošana", tad iespējams, ka RD šefiem būtu, manuprāt, jāapsver vai šiem vispār ir jēga turpināt šo projektu.... katrā ziņā pēc šitādas "nummura atslidošanas" man par to "projektu" tā interese ir diezgan stipri noplakusi... ja jau šie lāga nevar (vai negrib?!) "pavilkt" to "KHL vezumu" līdz galam, tad moš arī neajag nemaz mērkaķoties un palikt par izsmieklu citu klubu un līdzjutēju acīs....?

     [+] [-]

, 2009-03-04 12:49, pirms 15 gadiem
als

no PR viedokļa vis čikeniekā - halle ir pilna. Bet tas sāpīgākais jai ir tas ko raksti beigās, ka palika par izsmeklu citu acīs.

     [+] [-]

, 2009-03-04 12:55, pirms 15 gadiem
als rakstīja: Neviens no viņiem te negaidija (un negaida) nez kādus tur brīnumus vai Gagarina kausu šosezon, bet gaida labu spēli vai vismaz nepadošanos! Ja arī šodien būs redzama līdzīga "nummura atslidošana", tad iespējams, ka RD šefiem būtu, manuprāt, jāapsver vai šiem vispār ir jēga turpināt šo projektu....
Domaaju, ka vienkaarshi buus "smagaakas" sarunas par jauniem liigumiem ar katru speeleetaaju. 10 vieta ir loti labi, bet tas "sniegums" sezonas beigaas un PO jau ne tikai no fanu, bet arii no vadiibas puses nepaliek nepamaniits...

Protams shodien RD speeleetaajiem ir iespeejas situaaciju uzlabot..

  +3 [+] [-]

, 2009-03-04 12:58, pirms 15 gadiem
huy rakstīja: Dīvaini - vai tribīnes ir mūsu vienīgais spēks? ja tā tad ar to nepietiks.
Paliek cerība, ka tribīnes puikiem tomēr liks pacensties, vismaz Maskavas Dinamo to itkā saprot, ka mūsējiem vajadzētu iet uz priekšu un spēlēt. Man joprojām nav atbildes uz sevis uzdoto jautājumu - kā RD tiks PO 2.kārtā un kā īstenosies pirms nedēļas Viestura Koziola izteiktā pārliecība par RD 10 spēlēm playoffos.

  +2 [+] [-]

, 2009-03-04 13:01, pirms 15 gadiem
huy rakstīja: als

no PR viedokļa vis čikeniekā - halle ir pilna. Bet tas sāpīgākais jai ir tas ko raksti beigās, ka palika par izsmeklu citu acīs.
Ar to "PR" es savā ziņā (un vairāk) arī domāju citus klubus, viņu fanus un moš kādus poteniālos darijumu partnerus/ sponsorus, investorus.... kas ar šitādiem daiļslidotājiem gribēs sasaistīties vai gribēs tur kaut ko ieguldīt ....???? Un halle ir pilna tikai tapēc, ka fani cereja ieradzīt to Dinamo, kas tika PO nevis to Dinamo, kas tagad "slidinās" pa PO.... šaubos vai pie biļešu pārdošanas piem. tikai tagad (pēdējās 2 dienās) šie pat pus halli spētu pielasīt...., jo lielākā daļa jau biļetes sapirka iepriekš...

  +1 [+] [-]

, 2009-03-04 13:03, pirms 15 gadiem
Kādas 10 spēles, labi ja šodien uzvar, lai rīt vēl pēdējo piki var savākt un viss.

     [+] [-]

, 2009-03-04 13:27, pirms 15 gadiem
Straka rakstīja: "Es pieļauju, ka viņiem vairs īsti nav ko taupīt, jo sezona bija gara un smaga.

Bīstās kauna NHL spēlētāju priekšā par šādiem vārdiem!
nu un peec taa dazhi RD hokeistu sapnjo par kontraktu ar kaadu NHL komandu???

citi Riigas komandu izmanto kaa trampliinu uz NHL, vai lai atgriezties tur (ta izteicaas savaa intervija Hosa) vai ar citu KHL komandu, kur maksaas vairaak un prasiibas buus veel lielaakas???!!!

diemzheel, vechi nedaudz paarverteeja savus speekus un noteikti par zemu noverteeja KHL.
piemeeram, PO 2. speele Piterburgaa (starp SKA un Spartak), bija ljoti lidziiga labai NHL speelei (gan peec speeles, gan peec atmosfeeras arenaa)!

     [+] [-]

, 2009-03-04 13:44, pirms 15 gadiem
Gaidījām visi play off, bet Dinamo tieši šajā laikā bedrē

     [+] [-]

, 2009-03-04 13:47, pirms 15 gadiem
Aciiid rakstīja: nu un peec taa dazhi RD hokeistu sapnjo par kontraktu ar kaadu NHL komandu???

citi Riigas komandu izmanto kaa trampliinu uz NHL, vai lai atgriezties tur (ta izteicaas savaa intervija Hosa) vai ar citu KHL komandu, kur maksaas vairaak un prasiibas buus veel lielaakas???!!!

diemzheel, vechi nedaudz paarverteeja savus speekus un noteikti par zemu noverteeja KHL.
piemeeram, PO 2. speele Piterburgaa (starp SKA un Spartak), bija ljoti lidziiga labai NHL speelei (gan peec speeles, gan peec atmosfeeras arenaa)!
Arī pirmā SKA un Spartaka spēle bija ļoti skatāma! Tas bija īsts PO hokejs, kur visi cīnijās līdz galam par katru laukuma centimetru atšķirībā no tādas RD un MD spēles .... šis spēles nevar salīdzināt....

     [+] [-]

, 2009-03-04 13:52, pirms 15 gadiem
Jaanis Stepiitis rakstīja: "Nauda to ripu vārtos nvar iedabūt, momenti tika radīti , iespējas bija, lieliski spēlēja viņu vārtsargs Jeremejevs."
nu nevar iemest 5 ripas uztaisot tikai 2 momentus....
Jaani, neiet runa lai RD vinnetu chempiona tiitulu, var arii zaudeet...
bet NEDRIKST speeleet (it iipashi PO) tik bezzobaini, bez ciinjasspara un bez intereses!!!
10. vieta nedrikst taa slidinaaties 60 minuutes!!

ja, un par PR - to jau rakstiju komentaaros ieprieksh.
parasti, nav noziimes kaa komanda speeleeja regulaaraajaa daljaa, bet VISI ATCEREESIES KAA KOMANDA SPELEEJA PLAY-OFF, un shii "krava" vilsies visu naakamo sezonu!
vai tad peec "tik labam" 3 speeleem kaads atcereesies RD kaa komandu, kura tika 10. vietaa un tieshaam LABI NOSPELEEJA REGULAARO turniiru???

nee, protams, skatitaaji arii padomaas vai iet vai neiet uz speeli...
arii skautiem nav vajadziigi hokeisti, kuriem pietika ar 10. vietu un nav intereses/speeka/veelmes ciniities talaak!

(nu tieshaam, vai veerts speeleet, ja uz Gagarina kausu vienalga nepretendeejam???)

     [+] [-]

, 2009-03-04 14:15, pirms 15 gadiem
Nu vieniigais, gribeetu piebilst, ka Krievu hokeja apskatnieki, sezonas viduu teica, ka muuseejie buus auzaas sezonas otrajaa pusee, un par taadu Hossu neviens nemazaam neatcereesies (nu ta ka vinjs te spiideeja sezonas saakumaa un visiem likaas, ka mums ir uuberkruts uzbruceejs), nu luuk, diemzeel taa arii ir.....kaa jau kaads te mineeja, stulbi ir tas, ka tik labu sezonu vajadzeeja shitaa te sadirst un kljuut par apsmieklu krievu aciis.....Lada var ciiniities, Neftehimiks var, Avangards ar Ufu utt, a muuseejie 1:12 2 speelees.....tragjiski....

     [+] [-]

, 2009-03-04 14:43, pirms 15 gadiem
PAR LIELU DINAMO
PAR LIELU LATVIJU
šodien visi uz arēnu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-03-04 14:47, pirms 15 gadiem
varu deret Hossa nakam sezon avngarda kopa ar jagrui

     [+] [-]

, 2009-03-04 14:49, pirms 15 gadiem
Reaktors rakstīja: Liels gan apsmiekls komandai, par kuras izredzēm vispār būt konkurētspējīgai daudzi vīpsnāja.
Vot Avangarda balansēšana uz play-off gan ir izsmiekls.
avangards izchakarees ufu un neviens vairs nesmies, ir tomer objektivi iemesli kaapeec vini nevareja normaali nospeeleet sezonu!

     [+] [-]

, 2009-03-04 15:39, pirms 15 gadiem
Katrā ziņā, ja vēl nesen (pirms PO) man bija "funktieris", ka moš var tādu RD kaut kā vēl "iefīrēt" hokeja ČL, tad tagad pēc šitām divām spēlēm es tajā ČL kvalifikācijā labāk redzu spēlējam piem. "bebrus", Latgali vai LM vai R 2000 nekā RD... RD džeki ar šitādu spēli nav pelnijuši tur būt ne ar kādam "mahinācijām" vai "pārspēlēm"....

     [+] [-]

, 2009-03-04 15:42, pirms 15 gadiem
Nekad neesmu sapratis šo spekulēšanu par RD un ČL, visu sezonu runā par saspringtu kalendāru, pārlidojumiem - te vēl grib papildus slodzi. Nevar tie 15 LV dzeki visus caurumus aizbāzt, KHL, ČL, izlase...

     [+] [-]

, 2009-03-04 16:06, pirms 15 gadiem
huy rakstīja: Nekad neesmu sapratis šo spekulēšanu par RD un ČL, visu sezonu runā par saspringtu kalendāru, pārlidojumiem - te vēl grib papildus slodzi. Nevar tie 15 LV dzeki visus caurumus aizbāzt, KHL, ČL, izlase...
Bet, ja Vieča teiks: "vajag"? Nesenajā Sporta studijā, kur šis piedalijās un uz jautājumu "vai RD nedomā par ČL" (kaut kā tā) šis atbildēja, ka "slikts ir tas kareivis, kas negrib kļūt par ģenerāli".... tā kā ej un tagad saproti, ko viņi tur īsti tagad grib vai domā.... bet, ja nu šitas variants piepildās un RD ar Kiru kaut ko uz diviem sastiķē, tad pie tādās slodzes ta, domāju, RD " novembra 8 zāģu" sērija būs "pagātne" un "ziediņi" un šie ātri vien uzstādīs jaunu "rekordu".... tad slodzes būtu nereālākās.... tapēc (tagad) ceru, ka RD šefu "sapnis" par ČL būs izsapņots! Pirmkārt, jau pašu spēlētāju labad... lai viņus nenodzītu kā zirgus!

     [+] [-]

, 2009-03-04 16:12, pirms 15 gadiem
als rakstīja: Bet, ja Vieča teiks: "vajag"? Nesenajā Sporta studijā, kur šis piedalijās un uz jautājumu "vai RD nedomā par ČL" (kaut kā tā) šis atbildēja, ka "slikts ir tas kareivis, kas negrib kļūt par ģenerāli".... tā kā ej un tagad saproti, ko viņi tur īsti tagad grib vai domā.... bet, ja nu šitas variants piepildās un RD ar Kiru kaut ko uz diviem sastiķē, tad pie tādās slodzes ta, domāju, RD " novembra 8 zāģu" sērija būs "pagātne" un "ziediņi" un šie ātri vien uzstādīs jaunu "rekordu".... tad slodzes būtu nereālākās.... tapēc (tagad) ceru, ka RD šefu "sapnis" par ČL būs izsapņots! Pirmkārt, jau pašu spēlētāju labad... lai viņus nenodzītu kā zirgus!
Ja Viesturs grib būt ģenerālis tad lai steidzas pie savējiem un iešauj sāli pakaļā, lai vismaz tā, ja savādāk nevar, ir spēks aizskriet pēc Gagarina kausa, kausa kurš pavisam drīz būs krutāks nekā Stenlija pasākums
Un kāds labums Kiram no tāda RD ČL?

  +1 [+] [-]

, 2009-03-04 16:25, pirms 15 gadiem
huy rakstīja: Un kāds labums Kiram no tāda RD ČL?
Nu ar RD šis tagad "draudzējas" (vismaz ar Gunču un Jurku) un cik saprotu ta LHF tagad arī bāž kaut kādus savu sponsoru bannerus šiem uz apmalēm.... Bet tā "pa lielam" jau laikam Kiram un co praktiski tas "labums" nav nekāds lielais.... Katrā ziņā es tagad viennizīmīgi esmu par nākošo LAČ uzvarētāju (lai arī kas tie nebūtu) dalību ČL kvalifikācijā.... un RD tur nav ko meklēt!